Koľko kg by ste mi tipli?
Ahojte, koľko kg by ste mi tipli? Mám 166cm. Treba mi schudnúť?

Ale tu nikto nepísal že má chudnúť, dala len otázku na koľko kg podľa nás vyzerá a na to dostala číselné odpovede. Áno, sú o cca 10kg viac ako autorka reálne váži ale nikto jej vyslovene nenapísal že je tlsta a ma schudnúť.
Autorka, ja mam 160cm a odjakživa som mala pevne stehná a zadok. Mama sa za mňa hanbila že som bola úplne vychudnutá na vrchu tela ruky ako paličky a riť veľká 😂 ty ani ja nemáme typ postavy nato, byť úplne štíhla až vychrdnuta. Proste, vždy budeme vyzerať zdravo. Čím skôr to pochopíš, tým budeš spokojnejšia.
Pol kralovstva za taku postavu. A tipla by som 55
Keď som pozrela na obrázok tak najviac 55 kg..vyzeráš super..máš bohovskú figúru...
Nepotrebuješ schudnúť ale spevniť.
Podľa mňa perfektná postava
ja len, ze instagram je fakt plny nadhernych zien a ty mas za vzor niekoho, kto si foti rebra z blizka a vyzera ako stary radiator? odporucam psychologa, ta baba na insta ti garantujem, ze tvrdo ovmedzuje stravu, ja by som ti tu z fleku hodila 10 krasnych a zdravych zien
Preboha určite nie 65kg ste sa zošaleli už na čisto maximálne 50kg môže mať 🙏
Máš fajn postavu, potrebuješ len formovať cez silové tréningy
vyzeras v poho,mala si dat este fotku zboku...podla mna vizualne vzdy dost zavazia nohy...lebo ak ma zena stihle telo aj pekne boky ci pas-ale hrubsie kratsie nohy /cize len normalne ale nie modelkovske/-tak vzdy sa zda na viac kg....
Vyzeras skvelo, toto je skor nejaka provokacia na pohladkaniie tvojho ega, nie?
A blba foto to rozjodne nie je.. 😑
@nikdenikto hneď na prvej strane bol komentár čo vravel že by mala schudnúť len už je vymazaný.
Ono Niekedy aj vaha su len cisla. Som o 7cm vyzsia ako ty a mam po 2detoch v 40ke 63kg a som spokojna nie som tucna tak ked ti podla fotky Niekto hada viac ako mas nic si z toho nerob. ( mavala som 48kg v 19r 52kg v 23 a 55kg nez som otehotnela) Podla mna mas fajn postavu Mozno tie leginy skresluju a hore rozsiruju v podbruskuKeby si sa cvakla v inych ciernych hnet by ti tipovali menej. ( nemam ine selfie v leginach Niekto tu pisal ze 63kg by vedla teba vyzerala tucna. Nesuhlasim 🤣 Takze si nic nerob z tych odhadujucich 63-65kg. Jediny problem je v tvojej hlave ze sa nepacis sama sebe.
nevyzeras.ja by som ti viac ako 55 kg netipovala.pri vyske 166 cm a takejto postave nechapem ako niekto moze tipovat 65 kg
@jana_eyre_2 nenašla som, ale sú tam 2 komentáre zmazané, takže asi si myslela rovno tie. Niekto si už zrejme vstúpil do svedomia 🙂
Vyzeráš skvelo, vôbec chudnúť nepotrebuješ. Kto ti to prosím ťa povedal? Skús foto z viacerých uhlov, póz a ľudia ti budú písať, že máš pribrať, že si príliš štíhla🙂
Lebo si nižšej postavy..ja som mala 54kg a všetci, že veľmi chuda som..mam 172cm..záleží na stavbe tela..
Ale ty vyzeráš dobre👍🏻😉
Po tomto komentari,ze chces vyzerat ako chodiaca kostra s umelymi gulami na hrudi(tvoj vzor) a treba ti schudnut 10kg z 50,tak ti zelam vela stastia na tvojej ceste k anorexii,ci bulimii a psychiatrom,lebo ty asi nikdy nebudes so sebou spokojna-vzdy bude niekto este chudsi od teba a to bude tvpj dalsi vzor..najprv to tak nevyznelo,ale ty mas problem v hlave a nie v postave,tak asi radsej ries svoju hlavu a nastavenie.
58 kíl tipujem
Máš super postavu!
ja byt chlapom, tak presne po takychto zenach sa obzeram. vyzeras super.
...ja som tipla 58 kg a moj muž nezávisle odo mňa 55 kg...máš síce úzky pás, len väčšie stehná a lýtka...to ale chudnutim nespravis, je to zrejme geneticky dané taký typ postavy
Neviem načo autorke vôbec reagujete na príspevok, ona očividne vie že má dobrú postavu, len si potrebuje trošku pohladkať ego
To je fakt Tvoj vzor? Vyzerá otrasne. Ty si oveľa krajšia!
Myslím, ze máš skôr problém s vnímaním svojho tela. Máš krásnu postavu a tvoj vzor je anorektička s prilepenými prsiami. Tak ani modelky na móle nevyzerajú vychudnutá ako to čudo.
Telesná dysmorfická porucha (BDD), alebo telesná dysmorfia, je porucha duševného zdravia, pri ktorej pacient trávi priveľa času starostlivosťou o nedostatky svojho vzhľadu, ktoré sú pre ostatných často neviditeľné. Táto porucha neznamená márnivosť ani posadnutosť samým sebou. Ide o psychickú domnienku, ktorá môže človeka veľmi rozrušovať a vplývať na jeho každodenný život.
Autorka, podľa mňa je tvoj problém toto. Kopu ľudí ti tu napíše pravdu, ze máš super postavu a ty tomu aj tak neveríš.
Chcela som ti tipnut 55 kil. Aj ja mam 50 a som stihla, si aj ty. Ale ked si das priliehave gate a este farebne nie cierne, v tom kazda kazducka zena vyzera na viac ako ma. Takze nie, nepotrebujes chudnut. A navyse, zhodnotit postavu sa da hlavne v plavkach
Nevyzeras tlsto. 53 by som tipla

A k tvojmu vzoru, ta zena nema na sebe ani gram svalu, je to kost a koza. Mas o mnoho lepsiu postavu ako ta silikonova hviezda :D A kedze ja som bola vzdy z tych 60-65kilovych, tak nie.. ty na to vooobec nevyzeras.