Koľko ste pribrali počas tehotenstva?
Ahoj maminky,kolko ste pribrali v tehotenstve?Ja som pribrala skoro 20 kg a ostalo 7 kg a nejako to nechce ist dole.
Pocas druheho tehotenstva ste pribrali tak isto,ci menej?Dakujem za odpovede.
pribrala jsem 9kg měla jsem 65kg jak sem sla rodit
pri prvom + 13kg po roku - 18kg,pri druhom +9kg po 3mes.-13kg
prve dieta +30 kg
druhe dieta + 30 kg
......ostalo mi spolu + 18 kg 😀
hanbim sa,ale 26kg :/ a 8 sa na mne drzi aj po roku..ale je pravda ze necvicim ani nedodrziavam stravu...
Pri mojej výške 177cm a váha pred 1.tehotenstvom bola 59kg.... počas tehotenstva som pribrala 10kg. Po určitom čase som dala po pôrode zopár kíl dole. Počas 2.tehotenstva som pribrala len 3kg, Momentálne 9 mesiacov po pôrode vážim 74kg.
do konca som tehotenstva som pribrala 23kg prvy trimester som s toho schudla 5kg.priberať som začala po 20tt čo som nemohla chodiť,35tt preeklamsia takže plna vody s pôrodnice som odchádzala o 13kg menej 3roky mi 10kg ostalo teraz cvičím a dala som dole 7kg 🙂
ja som pribrala 8 kg, malý mal 3350 a do mesiaca boli kilá fuč 🙂
Ja som pribrala 13kg,6 mesiacov po porode som mala o 7kg menej ako bola moja vaha pred tehotenstvom-bez diet a cvicenia 🙂
pomaly finisujeme a nabrala som 13 kg.. ale vyska 178, takze celkom pohoda. rozlozilo sa to celkom rovnomerne, najviac "do bruska"
tak ja som mala 60kg pribrala som 26kg , a ostalo my ešte pekných 15kg a nejdu dole no des som taký malý tučniak ☹(
Ja som prvych 5 mesiacov nepribrala takmer nic, posledne mesiace dokopy 15 kg a to som sa neprejedala, doteraz to nechapem 🙂
1.tehotenstvo plus 25 kg - mala som 50 ked som otehotnela a vsetky kila po porode isli dole mala som vahu 49
2.tehotenstvo plus 10 kg - dala som dole vsetky kilecka ,,ale pri kojení nabrala naspat a bojujem doteraz s nimi 😀
Ja som pribrala 20 kg ked som odchadzala z porodnice 18 bolo dole a tie dve nie a nie dole a to som uz vyse roka po porode 🙂
ja 20kg, v nemocnici som nechala 8 kg. V sobotu som sa videla na fotke, je mi do placu
Ja pri prvom 9,5kg a pri druhom 8,5kg. Už som dávno na pôvodnej váhe.
14 kg 🙂
prvé 18kg, druhé 20kg
ja som pribrala 30 kg, malý vážil 3080 g... pred tehotenstvom som mala 54 kg, po pôrode som mala 78 kg a keďže som kojila tak tie kilá išli dole samé, žiadna dieta, nič... teraz bude mať malý 15 mesiacov a ja mám teraz 60 kg, ale tie zhodím asi len cvičením. Ešte síce kojím, ale samo to už nejde 😀 no dávam si pozor na stravu a pomáličky sa zmenšujem, je to vidieť na oblečení 🙂
prvé 10kg, druhé 10kg, tretie 10kg. Deti vážili po 3000g /+-50g/
Pri prvom 12 kg, pri druhom 8 kg a teraz som v 36 tyzdni a mam zatial hore 6 kil
počas obidvoch tehotenstiev najprv 3kg dole, a potom 23kg pribudlo, deti boli 4,4 a 3,7 kg, po porode na mne 10kg zostalo
25kg
Ja som sa nevazila 😉
pocas prveho som pribrala cca 16 kg, do 6 mesiacov boli dolu, este aj viac ako som mala pred otehotnenim.....nekojila som...pocas druheho tehu 18kg pribraja, teraz po 3 mesiacoch mi este chybaju 4 kila schudnut ale do 2 mesiacov su dolu..nerobim nic aby somich schudla..nekojim, idu dole same.......
ja pri prvom babu 27 kg (babo 4.5 kg ) pri druhom 17 kg (babo 4.65kg ) som 3 mesiace po porode a mam 3 kg navyse ... ale dietujem trapim sa ..vobec to neslo samo ...
Prvé tehu, štart 54 kg, pribrala som 11 kg /bábo 3,4 kg/, druhé tehu štart 54 kg, pribrala som 12 kg /bábo 3,7 kg/
ja zatiaľ 8kg - som v 35.tt
Začínala som na 87kg a teraz mám 95kg... 😠
ja som startovala s 54kg a pribralasom 25kg no a syn mal 3950g a teraz mam 58 a je to v poho neako tomunevenujem cvicenie ani stravu
Pribrala som 26 kg 😒 , z porodnice som odisla o 10 kil lahsia, teraz ma dcerka devat mesiacov a ja som schudla bez diety 10 kil, takze este nejakych 6 tehotenskych kg je na mne 🙂

Pri prvej + 14 kg, do 9 mesiacov som dala dole 32 kg... Pri dvojke som 7,5 kg pribrala, v porodke nechala 15 kg, do roka som ich nabrala naspat a teraz mam dole 16 kg... Este 20 kg a budem happy 🙂