icon

Koľko ste schudli hneď po príchode z pôrodnice?

24. mar 2024
anjelicek26
24. mar 2024

6/10.5 kila ostalo v porodnici.. dnes má maly 14 dní a mam už len 1,5 kila v pluse.. ide to rýchlo dole,ale brucho kým bude vyzerať normalne,to bude chcieť viac času...

muchacici
24. mar 2024

3 kilá pri prvom, 3 kilá po druhom, a potom sa to už nehýbalo, alebo iba minimálne, až pokiaľ som neprestala kojiť a poriadne makať 😃

vkatush
24. mar 2024

Ja som v pôrodnici stratila vizuálne celú váhu, brucho som mala lepšie ako pred tehotenstvom 😂
Ale reálne mi ostali asi +2 kilá, ale budú asi niekde na zadku/v nohách. Len ja som váhu nikdy neriešila, tak to nechávam tak.

michaela789
25. mar 2024

10 v nemocnici, zvyšok šiel dole vďaka kojeniu a cvičeniu. Nakoniec som skončila o päť kíl ľahšia ako pred samotným tehotenstvom.

nevenka
25. mar 2024

Tak zakazdym to bolo ine, ja som sa po porodoch straane naliala vodou, prsiasa mi zvacsili na mega balony, pri prvom to bolo asi najvyraznejsie, ale tam som isla s vahou dole raz dva, dokonca som mala po 9 mesiacoch od porodu dievcensku vahu. Pri druhom som pribrala 25 kil, dole slo asi 10 hned, ale po 6 mesiacoch som dostala hypertyreozu a ako som rychlo zacala chudnut, za tyzden 2 kila dole, tak potom sa to zastavilo, ako mi dali liecbu. A uz ta stitna haprovala. Pod 60 kg pri vyske 152 cm som sa potom uz nedostala. Mam 4 deti a pomaly 41 rokov. Akurat idem na kontrolu na endo a len dufam, ze verdikt nebude operacia. Takze kila ma trapia najmenej teraz. Raz som hyper, raz hypo, metabolizmus zmagoreny, spim 5 hodin denne a bude horsie, poslednemu dietatu idu naraz 4 stolicky, stale nieco...

bolarazjedna
25. mar 2024

U mňa - 0,5kg dole.... Čomu teda nerozumiem.... Myslela som si, že aspoň váha malého a plodovej vody pôjde dole.... mala som trocha opuchnuté nohy, tak možno preto, ale i tak mi to príde ze to nie je v poriadku.... Počas tehu som pribrala 15kg, čiže ma ísť z čoho dole

marticka85po
25. mar 2024

Hned pri prichode domov som vazila rovnako ako v den porodu ani kg dolu.ale bola som velmi naliata vodou.hlavne nohy. Do 2 tyzdnov slo dolu 10kg, a dalsie 2kg asi po mesiaci.a bola som na povodnej vahe ako pred tehotenstvom

domak2
25. mar 2024

Ja som sa v rámci psychického zdravia nikdy po príchode z porodnice nevazila 🤣

lululucy
25. mar 2024

8 kg

fantaghiro21
25. mar 2024

10kg

bolarazjedna
25. mar 2024

@marticka85po tak to mi dáva nádej....

malaopicka
25. mar 2024

Z nemocnice som šla so 4kg oproti pôvodnej váhe, ale vyzerala som ako pred tehotenstvom, úplne ploche brucho, len prsia naliate. Asi do mesiaca som bola na pôvodnej váhe, vizuálne ešte chudšia, nerobila som nič špeciálne. Len kocikovanie a strava ako vždy.

maryetta
25. mar 2024

Zalezi ktory porod. Pri prvom som isla domov a len par kg tam boli. 2tyzdne po porode som uz bola na svojej vahe. Na konci 6nedelia dalsie 5kg dole.
Teraz som mala 4.porod (10rokov rozdiel) a uz to tak lahko nejde. Pribrala som nejakych 13kg (to pri vsetkych) a ostalo mi 5kg. Pri prichode domov. Momentalne 2m po porode nejake 2-3kg v pluse.

kiki68
25. mar 2024

Asi 8kg, potom to islo dole kilo z dva dni, ale tak voda z tela sa lahko chudne. Posledne styri kila by mi zostali, tie som musela dat dole cvicenim. Ale to islo lahko a islo s nimi dalsich 6 kg.

snowflakenel
25. mar 2024

V porodnici som nechala.twraz.7 kil.
10 mi este ostalo. Ale.tak,mi,treba, ked.som sa sladkym pchala 🙂
Pri prvej som sla.z.porodnice.s.povodnou vahou a scgudla este.dalsich 7 kil do roka....

cookie29
25. mar 2024

ja som v porodnici nechala asi 15kg ... ale teda ja som aj zadrziavala vodu atd... lenze ja potom vzdy priberiem pri dojceni :(

marika2231
25. mar 2024

Ja som počas tehotenstva pribrala 6 kg a z pôrodnice som odchádzala -10kg 😄🤭

katulienocka999
25. mar 2024

Pri prvom absolútne nič, ani len váhu malého som nenechala v nemocnici takže depky 😅😆 pri druhom konečne niečo,cca 5kg

bolarazjedna
25. mar 2024

@katulienocka999 a neskôr si schudla počas kojenia?

jablkovastrudla
25. mar 2024

Ja som sa radsej nevazila lebo by ma slahlo 🙆🏼‍♀️ teraz dva mesiace po porode mam o 13 kil menej ale este stale dlhu cestu pred sebou 😏

cubos
25. mar 2024

Ja som mala dole 24kg 3 dni po pôrode.😁
Za celé tehotenstvo som pribrala 34kg 🙂

katulienocka999
25. mar 2024

@bolarazjedna moje kojenie pri prvom pôrode ktoré prebehlo skrz cisársky bolo veľmi komplikované a relatívne krátke 😅 až neskôr som začala chudnúť vďaka úprave stravy a cvičenia 🙂 ale ešte aj teraz po druhom pôrode nie som kde chcem byť, ale už som začala cvičiť a upravovať postupne stravu 🙂

dixitka
25. mar 2024

Pribrala som počas tehotenstva z 65 na 80 kg. A po príchode z pôrodnice som mala tuším 74 kg, ale bola som dosť spuchnutá po pôrode a trvalo hádam mesiac, kým ten opuch úplne zmizol. Takže po tom mesiaci som už mala cca 70 kíl a teraz, takmer rok po pôrode, mám 68. Tie posledné 3 kilá sa ma držia ako kliešt, ale ja som asi z tých, čo schudnú až po skončení kojenia.

janci27
27. mar 2024

je to velmi individualne, takze neda sa drzat pravidla, ze po porode idu rychlo kila prec, pripadne, ze kojenim sa chudne. Ja osobne som musela zacat pre to nieco robit, ked uz to bolo mozne, inak same od seba by tie kila nesli prec.