icon

Koľko, za akú dobu a ako ste schudli?

angelana
19. feb 2016

Zakladám túto tému, pre podporu tých, ktorí chcú schudnúť, alebo chudnú, a aj pre tých, ktorí už schudli. Prosím napíšte svoje skúsenosti ako sa Vám podarilo schudnúť, čo ste robili, či už strava alebo cvičenie a za akú dlhú dobu sa Vám to podarilo. Tak asi začnem ja. Po rokoch neúspechoch a zlyhaniach som sa vypracovala na 93.6 kg to už to bolo tak na "zabijačkový preukaz". Viete ja patrím k tým, ktorí pri stresoch priberajú...a tých mám neúrekom. Od januára tohto roku som si povedala dosť a začala som. Vynechala som komplet múku a chleba, sladkosti a zaradila som do jedálnička viac ovocia a zeleniny, mäso a ryby, začala som piť veľa tekutín. Posledný týždeň som začala aj cvičit po 30m každý deň, nič extra ale také light cardio z youtube. Do dnešného dňa sa mi podarilo schudnúť na 87,3 kg. Nie je to jednoduché, ale Vaše skúsenosti budú určite motivovať aj mňa a aj ostatných. Prosím podeĺte sa o ne. 🙂

stanusa89
29. feb 2016
Používateľ stanusa89 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od stanusa89.

hladovky a diety to je to najvacsie zlo, nastastie som nato prisla dost skoro

salome_01
29. feb 2016

@stanusa89 A čo je potom také najlepšie? Delená strva nieje hladovka. Ja sa pýtam hlavne kôli sebe aby som vedela. Aby som sa vyvarovala chýb keby nejaké spravím.

sima410
29. feb 2016
Používateľ sima410 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sima410.

Osobne si myslim ze je najlepsie sa stravovat zdravsie a pravidelna po malych davkach.. a na vecer uz len zeleninku a pdoobne veci

misel0806
29. feb 2016

@salome_01 gratuuuuluujem len tak dalej..😃😃😃😃✊✊✊✊

laura2912
29. feb 2016

Ja som to uhrala na 23kil za 8 mesiacov...

janette321
29. feb 2016

ja som raz schudla 32 kíl za niečo cez jeden mesiac :D ale to som sa fakt už vtedy nasr...la čo žiadne diety nezaberali a 3 dni preplakala v posteli a začala hladovka a cvičenie . pri konci už mi bolo málo cvičiť aj 3 hodiny denne . a skončila som u doktorov ...

kluucik
1. mar 2016

@janette321 tvoje uvahy su logicke a sranda ze clovek stale hlada nejake diety a popritom staci len mozno obmedzit mnozstvo a nejest vecer a vysledky sa dostavia 🙂

nela6
1. mar 2016

@kluucik prečo nejesť večer? odporuča sa proste max. dve hodiny pred spanim...aj to aby žaludok nepracoval v noci

kluucik
1. mar 2016

@nela6 no s mojej sobnej skusenosti ako matka dvoch deti sa cez den s prepacenim neviem ani len vy*** stale nieco a na jedlo mi neostava cas sem tam do niecoho zobnem a pride vecer deti spia a ja sa neviem dožrat 😀 tak asi preto .to je aspon moj pripad

nela6
1. mar 2016

@kluucik no ale to je ine :D

kluucik
1. mar 2016

@nela6 ale ja som to takto myslela 🙂 asi sme sa nepochopili

janette321
1. mar 2016

ešte jedna moja skúsenosť . mávala som strašné nočné mory ale že naozaj už som myslela že asi začnem pred spaním piť :D a nakoniec to bolo z toho že som sa pred spaním najedla . potvrdil mi to aj tréner že to tak u iekoho býva . a fakt doteraz keď niekedy nevydržím a najem sa tak také horory sa mi snívajú ... tak ja mám aj takúto motiváciu sa večer nenajesť aby som sa nebála zaspať :D

tajka1986
1. mar 2016

@kluucik presne toto bol aj moj pripad. Cely den kludne aj nic a potom vecer ked dieta zaspalo bol cas nieco chutne si ukuchtit,castokrat aj po 21.00h. Ale uz som sa nas....a a povedala som si dost 🙂 s vahou 93kg som musela zacat naozaj nieco robit kedze uz to nieje "sranda" a zacinaju aj zdravotne problemy. Dnes mam o 10menej a snad este co to dam dole 🙂

jarka800
1. mar 2016
Používateľ jarka800 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarka800.

@tajka1986 len tak dalej ;.-)

kluucik
1. mar 2016

@tajka1986 nocne prezieranie to je to najhorsie ja mam pri mojej vyske 165 momentalne dakych 70 kg a najhorsie bolo vecer ked isiel dobry film chipsy cokolada plus jedlo a to som zvladla kym skoncil film 😀 a to som pred vsetkymi tehu mala 53 kg ☹ takze tak

kluucik
1. mar 2016

@janette321 tak mne sa obcas zvyknu kadejake bludy snivat a ked uz som sa zvykla velmi prejest neviem ale co to bol za sen ale vzdy vtedy sa mi snivalo ze jem na tony vatu a to ma vtom sne tak nadrapovalo ze som musela ist vstat a vyvracat sa aby som mala pokoj a mala brucho prazdne a potom sa mi uz spalo ako v bavlnke 😀 riadne psycho uz toto stym jedlom

drotenka
1. mar 2016
Používateľ drotenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od drotenka.

baby to musite vyriesit tak ze umyt zuby aby ste uz nemali na nic chut vecer pri telke :D

qidko
1. mar 2016

@drotenka tak mne to nepomaha som schopna aj 3 krat ich umyt Ked ponocujem musim mlsa a velmi 🙂

salome_01
1. mar 2016

Ja už som si zvykla nemlsať konečne 🙂 🙂 😀 super ide to keď sa chce.

salome_01
1. mar 2016

A konečne jupíí

zsoja
1. mar 2016

@drotenka :D to mas dobru taktiku, len keby to vzdy pomahalo :D

alja20
1. mar 2016

7kg za 6tyzdov podla detoxu macingovej a posledne jedlo vecer 2hod.pred spanim

janette321
1. mar 2016

@drotenka s tými zubami to už dlho praktikujem a potvrdzujem že je to tak . aj cez deň ... :D

mya19
1. mar 2016

@angelana od 01/2015 do 07/2015 som schudla 17 kg úpravou stravy plus cvičenie 2 x do týždňa (cca mesiac a pol som cvičila 3x do týždňa). Mne pomohlo skupinové cvičenie, po ktorom sme mali prednášku o stravovaní. Pôvodná váha 69,5 kg schudla som na 52,5 kg. Stále som predtým zlyhala, vydržala som pár dní a potom ma to prešlo, je to obrovské prekvapenie aj pre mňa, že som to dokázala... A poviem Vám ženy, je to úžasný pocit keď schudnete a vyzeráte ako pred pár rokmi dozadu.

luvika
1. mar 2016

Za dva mesiace cca 10 kg. Paleo stravovanim. Je to to, co pisala ragulca. Zelenina, bielkoviny, ovocie, zdravy tuk. Vymenit klasicky olej za kokosovy, pecivo a sladkosti vynechat, daju sa nahradit niecim inym v paleu, klobasky, slaninka...mnam 🙂 a to som na sladkom bola mega zavislak. Deti teraz jedia predo mnou aj torty a neviem co, peciem im a nic mi to nerobi.

zlatka03
1. mar 2016
Používateľ zlatka03 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zlatka03.

@luvika paleo stravovanie? :O

luvika
1. mar 2016

@zlatka03 ano, treba si o tom precitat 🙂 aj tu na MK je skupina. Nepoznam zatial cliveka, ktoremu toto stravovanie nepomohlo...ci uz bolo cielom chudnutie, a rozne zdrav.problemy.

afra
1. mar 2016

Ja som schudla od januara minuleho roka do februara tohto roka 33kg .......za rok to nie je mozno vela, lenze ja som stihla medzi tym aj otehotniet a aj porodit 😉

jarmila64
1. mar 2016
Používateľ jarmila64 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarmila64.

@afra sikovnica 🙂

timea7
1. mar 2016

@luvika ja poznám človeka, ktorému ublížilo, aj keď kg odchádzali, ale prichádzali zdravotné problémy 😒 😒 😒 Dnes je táto žena roky štíhla, vo svojich 60.rokoch vyzerá lepšie, ako v 50. bez paleo, úpravou bežnej stravy a zmeny životného štýlu. A je zdravá, to je najpodstatnejšie.