Konečne nie som otrokom jedla
Ahojte. Dlho som bola tucna mala som 115 kg komplexy a neznasala som svoj zivot. Zivot vo svojom tele. Schudla som na 74kg pomocou macingovej a prodietix. Vahu drzim uz 4 mesiace. Dala som si prestavku jedla som normalne. No teraz nejem a vyhovuje mi to vyslovene sa mi to paci ze nejem. zjem tak kusok ovocia za den inak pijem len vodu caje kavu. A vecer si laham stastna ze som nejedla a ze pride novy den a ja nebudem otrokom jedla. Ze uz nezijem preto aby som jedla ale jem aby som zila. Ja uz nebudem viac ta tucna a skareda. Teraz budem sebavedoma pekna zena ktora sa ma rada a ma rada svoj zivot. Dufam aj ze schudnem este viac aspon na 60kg
@viktoria1425 možno je breatharian. 🤔😀😂
V poslednom čase si všímam, že sem príspevky píšu väčšinou ľudia s IQ na hranici debility. Kúsok ovocia za deň a vraj niesom otrokom jedla. Skús to povedať psychiatričke.
A hlavne by si potrebovala pomoc vo svojej hlave alebo si si proste len chcela pohonkať ego na koňovi a napísať túto nezmyselnú diskusiu.
Trénuješ na breathariána? Za chvílu ti bude stačiť k životu len prána, zotrvaj👏👏
@solange7 ja si zase všímam, že v 95% čo anonymná diskusia - to nejaká blbosť
Boze zeny, trollovi zmazali bicyklovu temu, tak oxiduje v tejto, ze jej na to skacete🤷♀️
Zlatko, diskusiu mas nahlasenu a nezabudni ma nazvat chuderou🙋♀️
@0silvia0 bicyklovú tému som nezachytila, celý deň stratený 😀
@0silvia0 preco by som ta tak mala nazyvat ? A neviem aka tema o bicykli ale ked mi to zmazu tak zmazu
@elizabet173 no o nic si neprisla, nevedela zosadnut z bicykla, ale denne presla 50 km🤦♀️
@0silvia0 ci pána!!!
Takáto strava nepokrýva základné potreby tela ani čo sa týka makroživín ani mikroživín. Kilá síce idú dole ale koľko z tých schudnutých kíl je tuk a koľko sú svaly a voda naviazaná na glykogén vo svaloch? Veľmi nezdravé a nevyvážené chudnutie, ale ja som si tým v minulosti tiež prešla a už nikdy viac.
@0silvia0 škoda že je zmazaná tá diskusia dobre som sa bavila 😀
Ach jaj, vidím ze sa začínajú preukazovať aj iné dôsledky korony a dlhsej izolácie ľudí 😄 lebo toto co tu niektoré indivíduá dokážu vypotit tak to je fakt extrém. Keď to takto pôjde ďalej neviem aká budúcnosť čaká ľudstvo.
Ak tebe milá autorka.. Držím palce, len tak ďalej, tvoje telo sa ti čoskoro poďakuje 🤦🏼♀️
To si len myslíš, že nie si otrokom jedla. Z obžerstva si sa len prehupla na druhý breh do anorexie, z blata do kaluže. Prinesie ti to velké zdravotné problémy. Vyhladaj výživového odborníka, nech ti pomôže s jedálničkom na zníženie a udržanie váhy. Toto je cesta do pekla.
Amen
Presne takto začala chudnúť moja najlepšia kamarátka,mala okolo 109 kg, už si to presne nepamätám mali sme 15 išli sme do puberty a začala sa samozrejme za seba hanbiť. Tak sa jedného pekného dňa zaťala začala z diétou, samé polistyrenove chlebíčky až skončila na 1 slivke za deň. Schudla úplne,mega tým že bola vysoká mala skoro 180 CM vyzerala ako modelka, neskôr to bolo už kosť a koža, tá jej mimochodom neskutočne ovisala. Až to prišlo do štádia kedy začala odpadávat,kade chodila. Hospitalizácia az si pichá 3x za deň inzulín,je smutné že to berieš aj ty z tohto konca.Radsej by si sa mala aspoň 4 x najesť aj keď len maličké porcie a začať cvičiť nech máš pekné telo.

Akože fajn, že si schudla, ale teraz robíš druhý extrém. Ak si vážne myslís, že je výborné dat si denne trochu ovocia a len čaj, kávu a vodu,a budeš chuda a krásna, tak gratulujem, zarábas si na "krásne", problémy. Len tak ďalej