Kto má úplne zaručenú vec na chudnutie?
ako schudnut
Pohyb. Potom pohyb. A nakoniec pohyb. 😉 Ked clovek pozna len praca- domov tak sa ani necudujem ze doma vymysla co by este spapal, telo sa casom nastavi na nespravny typ stravy. Pohyb samotny nabudi metabolicke procesy, zmeni sa pomer latok v tele, lepsie stravovanie pride spolu s pohybom.
A len pre istotu- pohybom nemyslim hodinovu prechadzku s trojkilovym coklom hore dole po sidlisku 😀 To mi tak raz jedna madam argumentovala ze ved ona ma psika(tusim francuzskeho buldocka) a kazdy den ho venci aj hodinu a nezabera...
Rada z 80.-90.let podle Petry Cernovske (Saxana) 😉 ,
kdyz se ji ptali, jak to dela, ze je porad tak krasne stihla:
Ona prozradila svuj Recept:
"NEZRAT, nezrat a nezrat" 😉
p.s. Ja jsem zhubla 15kg od brezna..ale s letni prestavkou😉
ked ponukaju jedlo kyvat hlavou napravo nalavo....zarucene a rychle 😀
vypit za jedlom zeleny caj, podporuje metabolizmus, a hlavne jest len vtedy ked si hladna nie ked mas na nieco chut a nikdy ale nikdy nezostat hladna ako vlk, co znamena v kuse cosi male jest a uvidis kila pojdu dole, + nevyvazat sa vytahom ale hybat sa!
Základom je pravidelná, zdravá a vyvážená strava + cvičenie / teda za normálnych okolností. Po pôrode neodporúčam radšej cvičiť./. Žiadne diéty a jedenie kadejakých humus tabletiek a nápojov. Mne pomohlo kojenie. Pred pôrodom som mala 27 kg navyše a teraz po ani nie 5 mesiacoch som už skoro na pôvodnej váhe. A NEDRŽÍM ŽIADNU DIÉTU!!!
Je pravda, že mám dvojičky ,ale aj pri prvej dcérke som pribrala 23 kg a 3/4 som zhodila do roka a zvyšné 3 kg tak postupne.
ja som vobec nekojila a ziadne kilo mi za rok neslo dole skor opacne,pribrala som este 5kil.mne sa podarilo schudnut za 8 mesicov 12kil s HERBALIF0M je tam koktail a tabletky.teraz somprestala a hmotnost si udrziavem ale preba pit vela cistej vody!
treba si detoxikovat organizmus, pit 2-3 litre čistej vody neperlivej,najlepsie z vodovodu. a jest 6 kusov ovocia a zeleniny denne,aby si mala dostatok antioxidantov a mikrovyzivu buniek. ovocie a zeleninu najlepsie "z babičkinej" záhrady- teda bio, bez postrekov a chemikálií. ...takze treba dosta do organizmu tie dobre veci z prirody. a na druhej strane prestan do seba pchat "rakoviny" a chemikalie ktore su v ochutenych vodach, slaných pochutinach, mliečnych čokoladach a keksikoch a takisto aj obmedzit cukor na minimum. telo sa krasne regeneruje a samo sa zacne zbavovat vsetkeho zleho (teda aj prebytočnych tukov) k tomu trochu kazdodenneho pohybu, prechádzka,alebo nejaky sport ktory ta bavi + vytrvat v tomto zdravom zivotnom štyle az do smrti a budes sa citit aj vyzerat mladsie a zdravsie a aj krajsie 🙂
prajem vela trpezlivosti
podla mna je blbost vynechat uhlohydraty, tedan nejest pecivo, zemiaky, ryzu a cestoviny. a tlacit len maso a zeleninu, ved maso tak zanasa organizmus, ze jest ho niekolkokrat za den a kazdy den takto fungovat to musi byt pre telo drasticke. na druhej strane tu pisete ze po dietach je jojo efekt zaruceny a pri zdravej strave stratene kila nenaberies naspat? to je tiez blbost. aj ked sa vyvazene stravujes a jedneho dna zacnes po troske toto porusovat tak ti kilecka pojdu pekne hore. je to odskusane, proste treba to zdrave stravovanie dodrzovat cely zivot s obcasnymi povolenymi prehreskami (z ktorych sa nesmie stat pravidlo). ja som si dietami znicila metabolizmus, sice som z bielkovinovej diety schudla a aj som si to drzala ale potom som postupne pribrala este viac a uz to nezabera. teraz som zacala s krabickovou dietou, ani to nie je klasicka dieta, je to o navykoch - naucit sa jest 5x denne male porcie a vyvazenu stravu. Hybat sa teraz moc nemozem, lebo som na rizikovom, ale urcite budem po porode behat, ako som aj predtym behavala. Drzim palce a odporucam ti prestudovat stranku www.chudnutie-ako.sk mne velmi pomohla s motivaciou.
zamestnat sa ako pokladnicka v supermarkete, tahat vkuse 6 hodin bez jedla, najest sa o 6,30 h a potom az o 16 h...za 4 mesiace som dala 11 kil dole.Zarucene!!!!!! 🙂 😉
Tak ako tu uz spominala klaudialip - Norbi Update. Nie je to dieta, ale zdrave stravovanie, ja som za rok schudla 30 kg, k tomu mam diabetes, upravili sa mi hodnoty cukru, mam v poriadku cholesterol. Sú to potraviny so zníženým obsahom uhľohydrátov, potraviny, ktoré šetria váš organizmus. Mnohí si myslia, že je postačujúce, ak sa začnú stravovať spôsobom UPDATE a budú pri tom jesť múku a cukor v hocijakej forme. Takto to však nefunguje, maximálne priberú menej ako pri „klasickom“ stravovaní. Potraviny a suroviny sú zoskupené do 3 kategórií:
Update 1 (konzumovateľné od 6 - 22 h.) - do tejto kategórie patria všetky Norbi Update výrobky
Update 2 (konzumovateľné od 6 - 15 h.)
Update 3 (konzumovateľné od 6 - 12 h.)
Výrobky sú do týchto skupín rozdelené na základe množstva uhľohydrátov, kalórií, ale aj obsahu bielkovín, tuku, vlákniny a výšky glykemického indexu.
Update ponúka chlieb a pečivo, mliečne výrobky, výrobky mäsiarskeho priemyslu, cestoviny, hotové jedlá, džemy, horčica, kečup, majonéza, dresingy, koreniny, sladidlá, morskú soľ so zníženým obsahom sodíka, sladkosti a pochutiny sladké a slané, orieškové krémy, mrazené výrobky a zmrzliny, ovocné a zeleninové nápoje a sirupy, cereálne výrobky, výrobky studenej kuchyne a cukrárenské výrobky, výživové doplnky a mnoho ďalších.
Pozitívne účinky potravín sú klinicky overené. Na vlastnej koži som si ich odskúšala ale aj tisícky spokojných, o mnoho kíl ľahších a teraz už aj zdravších zákazníkov. A stále sa tak stravujem. A nie je to také drahé ako napr. Easy diet alebo krabičková strava- ako ju nazývajú. Ja si kupujem menu U14, kde máte raňajky, obed, olovrant a večeru a stojí to 6,67 €. Desiata tam nie je, ale to si môžete dať nejaké ovocie. A čo je dobré, v mestách,kde nie sú Update predajne, môžete si tovar objednať na dobierku- teda základné potraviny ako je múka, cukor, chlieb, nejaké cestoviny a pod. a doma si z týchto potravín pripraviť stravu. Treba vyskúšať. Na stranke www.update.sk nájdete všetko.
V zasade plati jednoducha rovnica kolko kalorii prijmes tolko musis niekde aj spalit. A v tom mame asi vsetky najvacsi problem kedze dnesne potraviny su presladene a maju nadmerne mnozstvo kalorii. Dalsi individualny problem moze byt metabolizmus. Ked niekomu spaluje, ako napr mojej sestre 🙂 tak ta ma zase opacny problem ze nedokaze pribrat. Kamaratka si prednedavnom objednala prirodnu kavu s nejakymi vytazkami zo zelenej riasy a musim povedat ze jej to dost pomohlo, schudla asi 5 kil za mesiac 🙂
CICA nežer a cvič 😀 To je najlepšie.. Naučiť sa správnym stravovacím návykom.. a žiadne tabletky od pána povyše z komentu.. to sú veštko blbosti na ulovenie ľudí na peniažky... 😀 Nauč sa cvičiť. spravíš si z toho zvyk a už to pôjde lahko..Ked tak pred každým jedlom z jedz pol kila zeleniny čistej--naplníš si žalúdok a už toľko nezješ...
ziadna dieta nieje zarucena. nejest a cvicit. resp. zdravo jest a vela cvicit. nic ine nepomoze. ziadne prasky, lieky, tabletky, masaze, ani nic ine.
ahoj, mám jeden postup, s viditeľnými výsledkami 2-3týždne, funguje na 95%. Môžem Ti to bližšie opísať, ozvi sa na m.kormancova@gmail.com
Kocky pomôžte mi ako mám uveriť ze dokážem schudnúť? Za posledných 12 rokov som uz vyskúšali všetky diéty sveta, prešla som 5timi posilňovanie, treningami, zaručenými receptami a aj ked som schudla jojo efekt sa vždy po roku, dvoch vrátil. A tak som zo 70 kilov za posledných 12 rokov pribrala na dnešných 102!!!! Mala by som schudnúť ale proste uz neverím ze to dokážem a to ma blokuje vo všetkom. Nechce sa mi uz dietovat, potit sa a skúšať ked viem ze sa mi nikdy nepodarí schudnúť. Ako sa prelomiť? Ked aj zacnem diétu po 3 týždňoch znovu zrezignujem ako vždy :(((( poraďte ako si to nastaviť v hlave :((((
ja som tiez vyskusala vsetko.ako posledne som vyskusala, ze som zacala jest kazde tri hodiny a snazila som sa to dodrziavat. do dvoch tyzdnov som schudla 4 kila.jedla som normalne a vsetko ale na veceru som sa snazila dat si nieco lahsie. a ked mi to vyslo na osmu vecer tak som si dala aj o osmej vecer. a kila islo dolu az som sa cudovala. nic ine mi nezabralo. vela ludi mi hovorilo, ze toto je dolezite jest pravidelne a ja ako byvala instruktorka aerobicu by som to aj mala vediet. no vyskusala som to az teraz po tretom porode. mozem len odporucit...mne to vyhovovalo preto lebo som sa nemusela trapit dietami, lebo pri nich som nikdy nevydrzala...
Chcete schudnúť 4 kila za 5 dní? Viac zistíte na http://homeworksystem.cz/raspberry.html?a_aid=5...
Ahojte dievčatá, chcela by som sa s vami poradiť🙂 Moj denný príjem je okolo 4000 KJ niekedy ani nie to..jedávam vždy na raňajky ovsené vločky zmiešané so pšeničnými klíčkami a ľanovým semiačkom..uvarim to vo vode a potom na chuť tam dam asi 20 ml mliečka.
Nedesiatujem lebo som v škole a nebývam hladná
Obedujem tak isto v škole takže moja strava je pestrá ale vyhýbam sa omáčkam a bravčovému mäsu.
Potom papám okolo 15 a potom okolo 17 večeriam. No nie vždy je to podľa toho čo sa má na večer jesť, nemáme k dispozícii doma moc zeleniny tak si väčšinou dávam nejaké pečivo. Viem, že to nie je správne ale ja sa snažím vždy poriadne navečerať aby som do rána potom už nejedla..je to moc ťažké jedlo na večer?
A ešte by som chcela vedieť. pred tým ako som sa snažila chudnúť bol môj denný energetický príjem okolo 5000 KJ ale určite to bolo niekedy menej - lenže aj pri takomto príjme a občasnom prejedaní som našťastie nikdy nebola tučná vždy som mala normálnu váhu..
Myslíte, že to stačí znížiť na 3500 - 4000 KJ? aby som do leta schudla ešte pár kíl. Tučná nie som ale [chcem hlavne spevniť telo cvičením, posilniť si srdce behaním a hlavne schudnúť trošku z bruška a zo stehien.
Snažím sa cvičiť 5 alebo 6 krát týždenne a chodím sa prechádzať každý den na 45 min - do toho zaraďujem také 2 min behy..no dokopy to je možno 6 min behu🙂 Pomôže mi takýto tréning spevniť postavu?? 🙂
ahoj lilienka851! Velmi ma to prekvapilo, ze si studentka predpokladam okolo 20 rokov a takto pozeras tie KJ. to je velmi pekne a super nakoniec. ale clovek by mal pozerat aj to , ze ked ide konzumovat, co by mal na ranajky davat alebo napr. na veceru. to je najhlavnejsie. To je pravda , ze treningom spevnujes postavu, ale trva to velmi dlho. ja pracujem ako poradkyna vyzivy a kozmetiky a to co si zacala je velmi dobre , ale musis trosku tie vecicky ako co jest dat do poriadku. Pekne den Erika
U mna funguje len spominane nezer, pravidelna strava bez cukrov, a cvicit a cvicit. Bohuzial neako nezvladam ani jeden z tychto bodov 😠
http://www.bodytrener.sk/Bodybuilder/7odporucam velmi dobre jedalnicky a aj treningove plany s jedalnickom som schudol za mesiac 10 kil a to som necvicil a ked som zacal cvicit schudol som 15 kil
mne na 100% zabera, ked moje posledne jedlo je obed, moze to byt cokolvek ale po 14. uz nezjem nic. Je to o drzku, ale krasne schudnes. A klasicky vacsi vydaj ako prijem. Pokial mas pocit, ze priberas ajked malo jes, daj si vysetrit stitnu zlazu. A z cvicenia je pre mna asi najprijatelnejsia zumba.
nežrat cica :D
behat pravidelne aspon 3x do tyzdna...uz po mesiaci vidis pokrok
ahojte,chcete drsnu dietu zarucim vam na 100% za 7 dni 5kg prec,,,,Kapustova dieta,,,,,,,,ja nie som clovek ktory very vsetkym blbostiam mala som 60KG a chcela som shudnut kamoska mi z Viedne priniesla clanok znovin na kap,dietu zo srandi som zacala tu tizdnovu dietu, a po 5 dni som este viac vazila nafuknute bruho nohavice nepasovaly,ale ako zazrak po 7 den som shudla 5 kg a potom este 2 kg,tuto dietu som robila pred 4 rokmi a pribrala len 3 kg,jem normalne a vela zeleniny,,,,skuste mozno vam pomoze,cez leto si stale tuto dietu sravym,aby bikiny pasovaly,,,a zdruhej strany tato dieta vas vicisty od toxinov a plet sa vam zlepsi,,,mne to pomohlo,,,

To maso so zeleninkou ako tu uz niekto spominal,je hrozna dieta,vsade maso ,maso ,maso a potom sa vam chce z toho vracat!