Ktoré tabletky na chudnutie ozaj pomôžu?
Ahpjte neviete,ktore tablwtky na chudnutie naozaj pomahaju?Skusala som diety a nic. Aj som si zaplatila piradcu a schudla som 6kg a odcestovala som do zahranicia a tam take stravivanie nemozem tak uz pekne idu naspat kilecka.Dakujem za normalne odpovede a nie odsudzovanie a neviem co.
@majoh aha aj Ty si za tým stojíš, tak isto ako ostatné čo tu klamali kvôli tomu, ktoré radšej skončili alebo ich blokol admin, lebo evidentne to bola skrytá reklama,
napíš už prosím ťa či si si prečítal ten odkaz aby si videl čo to vlastne do seba pcháš???
ja si zas stojím za tým, že je to z tvojej strany len SKRYTÁ REKLAMA !
aky odkaz teraz myslis ? ved si stoj za cim chces
ja chcem len aby ludia vedeli pravdu o piperine forte mne pomaha a nehanbim sa za to
@majoh no veď aj Ty si stoj za čím chceš 😀
no ja by som sa teda hanbila na Tvojom mieste, že veríš rozprávkam v Tvojom veku, aspoň prepokladám, že máš aspoň nad 20,
odkaz je na strane 4 , ale dávala som Ti ho aj na druhej piperinovej, kde tak rád chodíš chváliť, ale aj tam som prepokladala, že budeš ospevovať asi len tie bludy z ich predajnej stránky, a troška serióznejšie veci odignoruješ
ako to, že nechodíš do skupín, kde chudnú poctivou prácou, a to nerozoberáš s takým nadšením? kto- čo odcvičil a jedol? bez toboliek? lebo sa k tomu asi nevieš vyjadriť, to by ťa stálo veľa námahy vymyslieť aby to sedelo. Tak všeobecne, že cvičím a zdravo sa stravujem, to je ľahko napísať....
ano mam cvicim uz tri roky a tak ako teraz s piperine forte mi kila nepadali dole
otazka skusala si piperine forte? ze to tak presvedcene tvrdis?
@majoh neskusala. A ja si stojim za nazorom, ze ak je niekto dostatocne blby na to, aby veril, ze schudne z nejakych tabletiek, tak nech ich do seba kludne nacpe aj vsetky. Mozno ked mu bude z nich poriadne zle, aspon sa prestane prezierat 😎
Nerozumiem jednej veci.. Ak naozaj cvicis tri roky, preco potrebujes rapidne zhadzovat kila tabletkami? 😎
Ano, existuju vyzivove doplnky, ktore urychluju spalovanie tukov a pod. Ale neviem si predstavit, na co by toto mal hltat niekto, kto roky pravidelne cvici.
@majoh nechápem načo sa opakovane pýtaš to isté keď som Ti už na túto istú otázku odpovedala. Asi nie som dostatočne blbá aby som verila podvodníkom.
@maslenka47 napísala si to presne 🙂 , robí tu reklamu zadarmo, len mení nicky, vždy tu funguje naraz len jeden, (keď mal(a) naraz tri nicky tak sa do výmyslov zamotal 🙂 )
ak sa niečo konkrétne spýtam to odignoruje, lebo na to sa asi ťažko vymýšľa, a len tak všeobecne cvičí, zdravo sa stravuje, ale predovšetkým chudne z piperínu 😀
však normálny chlap čo sa NAOZAJ venuje cvičeniu, tak bude riešiť zdravý životný štýl na fórach a nie LEN a LEN trápny piperín, ale vzhľadom k tomu, že na mňa zo všade vyskakuje tá ich otravná reklama, tak asi potrebujú ešte trhnúť na tom
ide mi o to ze potrebujem schudnut rychlejsie a spalovac tukov mi narobil zdravotne problemy tak som siahol po piperine forte a zatial sa mi dari tak nevidim dovod preco nieco menit
cely cas nerozumiem ako mozes hodnotit piperine forte ak si to nevyskusala
to je ako keby si nechcela chodit do posilky lebo tam su ludia co maju vymlete v hlave ako sa hovori casto
niesom profik ani nic podobne a moje dieta niekedy je dost porusena tak som musel siahnut po niecom co mi pomaha a tu je to piperine forte
@majoh vidím, že sa veľmi snažíš stále zachraňovať situáciu, ale ver tomu, že rozumné baby čo to tu čítali aj tak už nepresvedčíš, a tie jednoduchšie si to aj tak nemôžu dovoliť, robiť podobné drahé pokusy
a opakujem sa, ale písalo tu dosť (dlho registrovaných), čo to vyskúšali naozaj, ich skúsenosti mi bohato stačia aby som si urobia názor 😀
nenašla som tu z toho počtu ani jediného!!!, čo by bol schudol a bol spokojný, Vás novoregistrovaných predajcov samozrejme nepočítam, každý prišiel, len vychválil piperín a odišiel
aj Ty si celkom priehľadný, chlap na ženskom fóre, len chváliaci piperín 😀
to hladaj lepsie lebo som tu nasiel dost ludi co aj chvalia piperine forte
@majoh a vieš nám povedať akých? 🙂 Lebo aj ja som bývalá zákazníčka, ktorá skončila u lekára s bolesťami žálúdka po tvojom zázračnom prípravku 🙂
@mata38 tak tak....akurat to všetko vedie k problémom s tráviacou sústavou ....ja som mala asi 20 keď som bola ešte dostatočne sprostá aby som skúsila lipoxal či jak sa to volá, stálo to vtedy asi 70 eur....a okamžite pálenie záhy, vracanie a pod. ....to už je potom jasné, že po nich nechutí jesť, lebo to vlastne ani nie je možné 😠
baby zbytocne hltat tabletky este aj na chudnutie..
@mirii22 mohli by ste mi prosim napisat viac info ohladom Vasho chudnutia?Dakujem.

@majoh Pozri, tu nejde o rodinu ale o to, že vyhadzuješ peniaze za kraviny a úplne zbytočne...Ale našťastie to nie sú moje peniaze, ja keby som chcela tak si môžem nakúpiť čo len chcem...A tiež necvičím mesiac ako píšeš - mám za sebou toľko diét a všetkého možného, že viem o čom píšem....A tie doplnky, o ktorých píšeš sú len reklamné ťahy na úbohých zúfalých a aj sprostých ľudí, ktorí im uveria....