Mala by som schudnúť pri 175 cm a 60 kg?
ahojte mam 175 cm a 60 kg mala by som chudnut? pride mi to vela
Potrebuješ si dať doporiadku hlavu, nie postavu, tá je úplne v poriadku.
chudnúť nemáš z čoho, skôr nabrať pár kíl svalov, spevniť postavu a nabrať kondíciu
Podľa mňa si akurát. Ja mám tiež 175 cm a 65 kg a tiež ešte som podľa mňa v norme, môj ideál pre mňa je 63kg
Podľa mňa nepotrebuješ schudnúť, len začať cvičiť na vyformovanie
@januska12323 neviem ani, len proste mi pride ze by som este trocha mohla
@11bodka11 aj ja😉 držme si palce
@banana10 @januska12323
Prečo by mala priberať??? Veď má krásnu postavu. Nie každý musí byť ako hurka.
@stanulienkat nemusí ale chudnúť určite nepotrebuje.
Nemáš z čoho chudnúť. Ak nie si spokojná, skús cvičenia na spevnenie, postava sa lepšie vyformuje.
mat tvoju postavu, skacem od radosti 😅 Uplne dokonala podla mna. Fakt maximalne ak mas potrebu, tak skor cvicenia na spevnenie, ale nie na chudnutie
Prosim ta, ja ked budem vyzerat ako ty konecne,tak budem skakat 2 metre od radosti😂nespekuluj, vyzeras perfektne
@stanulienkat pretoze je chuda a urcite nepotrebuje chudnut, nema z coho
@banana10 ved ja nepisem, ze ma chudnut. Je pekne stihla, nie chuda. Ja sa cudujem, ze jej niejto radi pribrat.
@stanulienkat to je moj nazor a podla fotky by sa jej zislo par kg.
No fakt,podla fotky nutne potrebujes schudnut s palcov na nohach🙄 Akoze fakt uz niektore neviete,kde by ste hladali problem.
@iwesska ved 100% ludi jej to sem pise, ze nema chudnut.
@stanulienkat To bola ironia k autorkinmu statusu. Kks,neviem,kolko zbytocneho volneho casu musi mat chuda zena,ktora riesi, z ktorej casti by este mala schudnut🙈
@iwesska nie že by som na to mala nejak veľa času. Práve to, že nemám. Ale stále to riesim, neviem preco.
Lebo nemas iny problem. Zameraj sa v zivote na podstatnejsie veci,radsej sa nieco nove nauc,ako sa obzerat v zrkadle a riesit gramy na tele.
Kľudne aj pribrať by si mohla 3-5kg, ale svalov, nie tuku. Keby sa hodis do surplusu a začneš chodiť do fitka na ťažšie váhy, máš do roka neskutočnú, vyformovanu postavu.
Ved mas peknu stihlu postavu. Chcela by som tak vyzerat 🙂
Mám tak isto ako ty... a keby som schudla, som už len kostra 🤷

Potrebujes pribrat, urcite nie schudnut.