Môžem pribrať pri dennom príjme 1200 kalórií?
Zvládnem pribrať aspoň niečo, ak budem denne príjmat okolo 1200kcal? Mám 160 cm 46 kíl. Prácu mám tak stredne námahavú, necvičím ani sa nevenujem žiadnemu športu. Raz za čas sa prejdem do obchodu a späť. Nejak aktívne sa nehybem. Kalórie si nesledujem, ten príjem je cca. z toho čo som si pred týždňom stiahla app a skúsila to zapísať aby som vedela. Niekedy môj denný príjem bol oveľa nižšie, snažím sa to zvyšovať, no teraz som sa nejak zasekla okolo tých 1200, viac zatiaľ nevládzem a nechcem to siliť. Poprosím len jednoduchú odpoveď áno/nie, prípadne nejaké rady ako pribrať by potešili. Ďakujem.
nie nepriberieš. potrebuješ prijať aspoň 2000 kcal, aj viac
skús kalkulačku https://gymbeam.sk/blog/online-kalkulacka-energ...
1200 je stale malo, ale ak si bola zvyknuta na este menej, treba si postupne navysovat. Pridavaj olej, jedz oriesky. To mas vela kalorii na male mnozstvo. Ale samozrejme treba k tomu adekvatny vyvazeny jedalnicek
Ešte viac schudnes pri takom prijme, ak chces pribrať minimálne 1000 kalórií viac treba zjesť, 1200 je žalostne malo to čo zješ za celý deň?
Mala si/mas nejake ppp? Riesis to aj s lekarom?
Nie, 1200kcal prijíma malé dieťa.
Toľkoto kcal by nemala prijať dospelá žena, je to žalostne malo. Postupne navyšuj kcal, respektíve skus jest kalorickejsie potraviny ako avokádo, orechy, Semiačka...
Postupne zvyšuje príjem. Daj si do jedálnička kalorickejsie potraviny - maslo, oriešky, avokádo, mäso, vajcia, syry, oriešková masla atď.
1200 kcal je tak cca tvoj BM. Ak chceš pribrať tak treba postupne zvýšiť príjem aspoň na cca 1500kcal.
Nie
Odporucam ak sa Ti da, riesit to poriadne v nemocnici. Ja som riesila PPP tam
Nie , malicko
Bud pridaj jedlo/bielkoviny alebo pytaj nutridrinky od lekara
Koľko máš rokov?
@deti95060810 peritol mi lekár ešte nechce predpísať lebo výsledky mám ok, vraj nech to ešte skúsim sama
@janickacrazy 24
@janai1 z doma vareného mi to nejak nejde ..dokážem aj viac ak si dám napr. mekáč ale to zase nechcem takto jesť stále
Potrebuješ si roztiahnuť žalúdok, jedz koľko vládzeš a postupne pridávaj.
jedz kalorickejsie jedla. tuky maju na 100g najviac kalorii, cize na mensi objem jedla zjes vela kalorii.
sprav kaloricke smoothie, vies uplne kludne donho nahnat aj 500kcal a mas toho 3dcl ☺️
ale ved to nemas taku zlu vahu, si este mladucka, pri 165 cm som ja mala 50 kg a bola som ok
Mozno pomaly ano, ak teraz prijimas menej.
Keby si cvicila, mozno by sa Ti zvysila chut do jedla. Nehovoriac o inych benefitoch sportu.
A cítiš sa nejako zle?
Ja mimo tehotenstva mávam 45kg pri 160cm a príde mi to tak akurát.
Viem ze tak nestala otqzka,ale mas dovod preco chces pribrat? Ja som mala celu strednu pri 167cm 45kil na vyske som pribrala na 52 az do prveho tehu.. a odvtedy sa kil zas neviem zbavit..tak len ci kvoli zdravotnym problemom potrebujes,alebo sa ti zda,ze si chuda?
Ved mozes pridavat kalorie tak, ze napr pouzijes nieco s orieskami, avokadom, tvarohom, ovsenne vlocky, vajicka, tie kalorie sa daju navysovat aj zdravo. Ale musis to zvysit proste
Ja mam 53kg a prijem na udrzanie mam 1450-1550kcal a som pomerne dost aktivna takze ty s tymi 1200kcal pri 46 mozes skusit a ked nebudes priberat tak navysis najprv o takych 100 ked zase nic tak o dalsich 100 a raz uz len priberies. 🤷🏻♀️
Ja mám 169cm a 53 kíl. Denne 2500-3000 kcal a ver nejde to hore . Už sa snažím navýšiť na 4 000 kcal aby to šlo hore
@rk123 vedeli by ste mi aj nejaké to smoothie poradiť?
napriklad 250ml plnotucne mlieko, 30g protein, 30g orieskove maslo (arasidy, kesu, mandla co ti chuti), 1 banan, 30g vlocky a mas to cez 600kcal
@lienka9 v podstate áno, necítim sa dobre vo svojom tele. Pridem si, že mi len strčia kosti všade, nohy ako paličky. Keby som mala aspoň tých 50 bola by som spokojná.

daj si predpísať peritol, a Nutridrinky....