icon

Naozaj štíhle ženy, čo jete počas dňa?

29. jún 2024

Ahojte baby, tie čo máte výška s váha rozdiel aspoň 15 (napr 170 cm, 55 kg) čo jete počas celeho dňa? Dajte konkrétne príklady...a koľko sa hýbete?

macatt
29. jún 2024

@janci27 tá čo pár x v mesiaci aj 2 dni je len na vode si práskne potom aj rebierka, schrúme ich aj s kosťami a tá druhá by ich jedla 4 hodiny, oddeľovala by to tlsté a v konečnom dôsledku by vrátila plný, rozbabraný tanier a ďalšie 3 hodiny by rozprávala aké boli dobré tie rebierka a keď jej poviem, že prečo to teda nezjedla, povie že všetko čo jej chutilo zjedla😅 ale dá si to zabaliť pre priateľa väčšinou a všade musíme chodiť s tými plastovými obalmi, lebo nezje nikdy nič,,
A ani jedna si nedá do toho kecať, tešia sa na grilovačku, akcie atď a jesť ich nevidím..

tatiana149
29. jún 2024

@minenkak ja to isté. Mám 49.9 kg, napchávam sa a naozaj veľa zjem niekoľkokrát do dňa. Pribrať nemôžem 20 rokov. Trápim sa a čakám na tú vytúženú 50 na váhe.

minenkak
29. jún 2024

@tatiana149 cvič

liv1
29. jún 2024

@tatiana149 kolko merias? Lebo ja so svojimi 50 kg som velmi spokojna

lenkakravcova
29. jún 2024

160, 45kg
V zime jem viac - asi vtedy vydám viac do tepla. V lete zase až tak toho veľa nie je.
Dnes napríklad:
Na raňajky: kuracie stehno + kúsok chleba (ostalo z večere, nechcela som vyhadzovať)
Desiata: makovo tvarohová buchta
Obed: 9ks pirohy bryndzové, maslo, smotana (tie malé klasické kúpne)
Večera: 2 kusy pizze margarita, Kofola, dzus 🍕🍕
Pomedzi to už len voda so sirupom
Pohyb: dnes prechádzka do lesa, kde som pocítila (aj nosením 8kg závažia vo forme dieťaťa), že moja kondička je na bode mrazu 😅

marca12
29. jún 2024

Vela robi aj genetika. Ja jem vsetko,hybem sa primerane a som stihla. Moja sestra je menej ako ja,pohybu ma podobne ako ja a nikdy nebude stihla,lebo zdedila inu postavu ako ja. Ja mam geny po otcovi,sestra po mame.

dominikamacakova
29. jún 2024

@yelena159 bohužiaľ? Mám 162 cm a konečne som pribrala na 55kg a cítim sa super. Mám boky a zadok konečne a líca 😀... Mávala som okolo 45kg vyzerá to hrozne. Tá váha je aj podľa BMI podváha.

macatt
29. jún 2024

@janci27 ale je pravda, že necvičia a udržujú si štíhlosť ,,stravou,,

dianaana
29. jún 2024

Jest MALO. Nikdy sa nenajest uplne do 100%.
Ja sa neviem najest tak aby som nebola este troska akoby hladna.
A pestra strava.
Menej a castejsie.

janci27
29. jún 2024

@macatt no radost take volat na grilovacku, ked tam vsetko len rozbabru a nechaju tak..alebo uz rovno pridu aj s dozami 😀

mumi9
29. jún 2024

Ja som teraz tehotná a neviem, ako to bude po pôrode, ale do 30-ky som vždy mala tak 55 kg na 175 cm… nič špeci som nerobila, jem veľa sladkostí aj nezdravých vecí, ale nikdy sa neprepchávam úplne nadoraz, jem tak, ako cítim, aby som sa necítila “ťazko” a snažím sa držať balans medzi výdajom a príjmom (a nie, ani som nejak extra nikdy necvičila, max nohy a zadok 2 týždne, potom som prestala na týždeň a viac a začala, keď som si spomenula a pod.) … čo som ale mala zaužívané - cez týždeň pred školou a neskôr prácou som nikdy neraňajlovala (iba cez víkendy áno) z raňajok mi bývalo proste zle, keď som si ich nemohla vychutnať v pokoji, pretože škola a práca ma vždy stresujú … prvé jedlo bol u mňa zväčša až obed okolo 12-13tej… a potom až večera okolo 18:00 … medzi tým jedine káva a niečo sladké … takisto nemusím polievky, takže obed zväčša iba hlavné jedlo a takisto! Nikdy nepoužívam výťah, chodím vždy po schodoch (celý život bývam na 5. poschodí) a tiež sa snažím všade chodiť pešo… cez deň minimálne 5000 krokov

macatt
29. jún 2024

@janci27 áno, im stačí keď sa toho nadýchajú a sú plné.. som robila také špízy, chodili okolo grilu a ovoniavali, skúmali, viem kto ich jedol, oni nie a obidve mi napísali aké boli brutálne tie špízy a to ich ani nejedli no😃

kristiii
30. jún 2024

168/50 38r. práve som zožrala cottage (áno, teraz prišla chuť), mimo toho napríklad dnes: ráno acidko s ovsenými vločkami (prišla som z nočnej), inak sú moje bežne raňajky nejaké pečivo s maslom, syrom, šunkou, zeleninou, prípadne niečo sladké..za tým spánok, na obed guláš (klasika mäso, zemiaky, k tomu dva menšie krajce chleba), poobede za hrsť kešu plus mango (nevedela som sa rozhodnúť či mám chuť na slané či na sladké, to je u mňa bežné), neskôr jablkový koláč u mamy a na večeru praženica z dvoch vajec so žemľou. A včul ten cottage.
Inak ja jem bežne dost veľa bieleho pečiva, ktoré je pre mnohých najväčším strašiakom, ale podľa mňa je to vždy (pri zdravom človeku a metabolizme) o kalorickom prijme a vydaji.

deti95060810
30. jún 2024

presne ako
@kristiii môj jedálniček je hlavne chlieb s maslom alebo rožky s maslom...
začínam jesť až kedysi o 10hod, alebo až rovno na obed
o 18 hod. s jedením končím - tak to mám zaužívané z domu. moji rodičia jedávali len do 18 hod a od tej 16 hod. už len ovocie.
celý život si udržiavali váhu . tak to učili aj nás deti. podĺa nich bola tučnota choroba
ja mám rada všetko, aj keď sladkosti ako Horalka, Mila, čokoláda , cukríky mi veľa nehovoria. zato milujem tonic.
len u mňa je to tak že príde nejaký stres a hneď prestanem jesť. To je prvé. Nedám do seba ani hlt vody. A potom mávam aj migrény - kedy som od jedla odstrihnutá tak isto min. 24 hod.
Takže mám takéto nedobrovolné diéty.
167/52... 4 deti

daniela099
30. jún 2024

@lindous presne toto isté mám dlhodobo aj ja, výška 165 cm a hmotnosť 47 kg. Vždy som jedla všetko, na čo som práve mala chuť. V práci si zo mňa často robia srandu, keď vidia moje porcie jedla, že neveria že toľko ja dokážem zjesť 😀 v momente ako som začala cvičiť a trochu sledovať stravu, pribrala som cca 3 kg. Nerozumiem tomu 😀

bobinko06
30. jún 2024

No ked citam komentare tak volim mat svojich 65kg a byt najedena 😂

denkabemommy
30. jún 2024

Môj jedálniček tu nejdem písať, radšej ale príjmami denne cca 2-2500kcal -vyvážených, denne prejdem cca 10tis krokov, chodím do fitka 4x týždenne. Aby si nebola hladná, tvoja strava musí mať viac bielkovín ako sacharidov (ale aj s tým opatrne) a zároveň plnohodnotné jedlá, v podstate by som to povedala - také jedlá, ktoré by si kľudne predstavila každý deň na instagrame pred 300tisic ľuďmi 😅🤷🏼‍♀️

thoughtfulweirdo
30. jún 2024

Mám 168cm, 50kg a nerozumiem tomu, neviem, čím to je. Jem VEĽA, veľa znamená 4-5 veľkých obložených krajcov chleba na raňajky, 1,5 veľkej pizze o 23 večer na večeru, môj obed musí mať aspoň 450g, aby som sa aspoň chvíľu cítila sýto, jem všetko, aj sladké, aj mastné, samozrejme veľa aj zdravého. Pohyb nerobím žiaden extrémny, chodievam behať, ale max 1-2x do týždňa, niekedy na korčule, niekedy na bicykel, niekedy do fitka, ale nič pravidelne a vrcholovo. Dokonca mám aj sedavé zamestnanie. Akurát veľa chodím peši miesto autom.

melisa281
30. jún 2024

Poviem o sebe mám pomaly 39 rokov, 2 deti. Odjakživa som bola chudá 164 cm/51 kg. Naozaj zjem všetko a hocikedy. Ráno v práci plnené satôčky(2) k tomu čaj alebo káva. Do obeda chrumem čo je na stole chipsy, tyčinky, keksy čo tam je si zoberiem. Na obed 2 chod- mäso s knedľou, zemiakmi, ryžou atd. Keď prídem domov varím a najem sa opäť vareného buď cestoviny, polievka hustá alebo mäso. No a ešte pred spaním si dám nejaký chlieb so salámou alebo pastekou. Zjem toho toľko ako chlap a stále mám rovnakú postavu. Milujem sladké hlavne večer v posteli vyhryzat ale aj cez deň. Nikdy som nedržala diétu ani nič podobné. A ľudia nechápu čo všetko sa do mňa zmestí 😀

tykat
30. jún 2024

@dianaana ja keby som sa mala najest tak aby som nebola 100% syta tak jem nonstop lebo ja asi ani nepoznam pocit sytosti ci prejedenia. 😏 A jem cca ako moja dcera co som pisala vyssie a vahu mam 2x taku pri 180cm 🙈 tiez chodim vela peso, denne 7-10tis krokov len do prace a z prace. Vzdy som bola oplacana, od decka. Mne na pokles vahy plati jedine, vylucit sacharidy (nejest pecivo a prilohy), vydrzala som 3x vzdy cca rok. Ale nedalo sa to dlhodobo udrzat (unava, zdrav.problemy). Ja napr nemam rada sladke, tam mam v sebe stopku, je mi kyslo a mdlo tj.sladke do seba viac nedostanem, nikdy nezjem trebars celu cokoladu, 2kocky a musim sa ist napit lebo mi je zle. Ale pri jedle toto nemam (len pri sladkom).

kristiii
30. jún 2024

@tykat inak keď spomínaš sladké, ja som napríklad asi v živote nezjedla sama celú čokoládu na posedenie. Nie, že by som nevládala, ale asi to mám tak z detstva, že sme si čoko podelili vždy celá rodina. Keď počujem kolegyne, že spratali 300 g milku popri filme a potom v robote týždeň nejedia, tak nechápem, že im to za to stálo.

muchotrafka298
30. jún 2024

Ja mam taku kolegynu, je vysoka a velmi, velmi chuda, ze na nej visi este aj najmensia pomaly detska velkosti. Jest som ju nikdy nevidela, okrem obeda, to ma porciu ako pre skolkara. Ci je nieco vecer alebo rano neviem, lebo to nie je v praci. NIekedy si donesie zemlu do prace, tu zje na obed a okrem toho nic. Len pije vodu, litre vody a kavu.Stale nam ukazuje neexistujuci tuk, natahuje si kozu na bruchu a na bokoch so slovami "Ja som taaaak tuuccnnaaa". Za mna mna urcite PPP, ale neprizna to. Vela anorekticiek poznat tak, ze maju k telu neprirodzene velku hlavu. Co zacina byt aj jej pripad. Zacala mat vazne zdravotne problemy s travenim,bola na niekolkych vysetreniach, zatial ma len intolerancie, polypov kvantum na hrubom creve a caka na dalsie gastro kam este pojde.
Vacsina velmi stihlych zien a muzov jednoducho neje.

kristiii
30. jún 2024

@muchotrafka298 súdiš podľa jednej kolegyne, ktorá má pravdepodobne PPP? Neviem, my sme boli 4 štíhle kolegyne v partii (od 20 do 46 cca) a teda jedli sme všetky normálne, dve sa snažili dokonca silou mocou pribrať, jednej sa podarilo, keď si kupovala nutridrinky, no hneď ako prestala, opäť schudla. Lenže tu sme zas pri tom, čo je pre koho normálne jedenie. Ja si dám napríklad 3 knedle, niekto zje 5-6, lebo veď toľko jej v práci naložili. Ja jem dosýta, nie do prázdneho taniera. Niekto spráši praženicu z 5 vajec, mne stačí z dvoch. Ale tak zas 50-kilovému človeku stačí zjesť, logicky, menej než dajme tomu 70 kilovemu.

dorottka
30. jún 2024

@0laracroft0 jem uplne rovnako ako ty a vaha mi veru vobec nerobi problemy, podla mna je taketo ciste jedenie uplny kluc k uspechu, mna ziaden iny typ stravy nesadol. A pritom ja som aktivny sportovec, behavam pravidelne a rovnako pravidelne aj silovo cvicim, cize dost je to jedlo a jeho planovanie pre mna klucove, aby aj telo vladalo, plus dobre regenerovalo, nie je to veru len o udrziavani vahy. A tie neskacuce urovne hormonov a cukru, to je na nezaplatenie.

Vela bab tu stale spomina, ze najpodstatnejsi je sumar kalorii, ich ratanie a vydaj, teda je jedno, co clovek zje, pokial to do tohto vzorca sedi. S tym vobec nesuhlasim. Tieto “nase” potraviny tiez nie su dako nizko kaloricke, ale proste su nutricne dostatocne huste, maju dobry vply na cukor atd., teda telo sa dako samozreguluje bez toho, aby si to clovek musel strazit, obmedzovat sa, pripadne byvat hladny. Plus uplne vymiznu neovladatelne chute na snackovanie. Mega ucinne a pritom ake jednoduche.

minenkak
30. jún 2024

Ja to napíšem takto,ja keby som zjedla toľko čo môj muž,zomriem od hladu a keby on zje toľko čo ja ,je úplná guľa a nevládze ani chodiť.Ved každý je iný . Myslieť si ,že chudi ľudia nejedia a obézny žerú bez konca,je absolútny omyl

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
muchotrafka298
30. jún 2024

@kristiii nesudim podla jednej, poznam viac stihlych zien aj muzov, ktori bud cvicia do umoru, aby sa mohli najest (tych je menej) alebo proste nejedia (tych je viac). Kazdy nech si robi ako uzna za vhodne. Ja osobne neverim tym, co povedia ze jedia kvanta jedla, nepriberu, necvicia, nehybu sa ziadno a maju podvahu. Lebo pri prijme musi byt aj vydaj, inac to nefunguje.

kristiii
30. jún 2024

@muchotrafka298 zaujímavé, ja nás poznám tiež viac a teda jeme všetci. Ale teda netvrdím, že kvantá, sama som napísala, že zjem menej ako napríklad iné kolegyne, ktoré majú nadváhu. Ale teda tvrdiť, že nejeme, je trošku cez. A potom sú naozaj výnimky ako aj jedna z tých mojich kolegýň, ktorá fakt doslova žrala, dojedala obedy aj po druhých, za čas v robote zjedla viac než ja za celý deň a nemala ani 50 kíl. Ju to 💩lo, chodila aj po vyšetreniach, ale kým som s ňou robila, na nič jej neprišli. Ale to sú aj podľa mňa také rarity. Ale teda na základe nej verím, že existujú.

stanulienkat
30. jún 2024

Kazda pise o genetike. Citala som nie jeden vedecky clanok, ze genetika je minimum. Genetika ovplyvni hlavne typ postavy, nie obezitu. Nikto sa nerodi obezny, to sa len ludia vyzeru. Jem vsetko, snazim sa nejest vyprazane, majonezy, sladke vody, mastne.. Inak jem vsetko a kolko sa mi zaziada. ALE! Hybem sa! Som aktivna v praci aj doma. Takze otazka by mala zniet-ci sa aj hybeme. A je dolezite hlavne CO jeme, a kolko. Co poznam tucnych ludi, tak maju radi hlavne kaloricke, sladke, mastne a vela vela vela. A zaliat to malinovkou. A pohyb nijaky. Ale tvrdit vam budu ako malo jedia a kolko sa hybu. Mam to v okoli, takze viem, ze su to v drvivej vacsine kecy. Je strasne, klko obeznych ludi je posledne roky. Za socializmu boli tucni mladi ludia vynimky. Dnes mame dostatok kvalitnej stravy. Teraz su vyzrate uz male deti, pubertiaci, mladi ludia. Je to hrozne.

muchotrafka298
30. jún 2024

@kristiii ja netvrdim, ze kazdy stihly clovek neje. Ja pisem to, co vidim vo svojom okoli. A tiez som pisala, ze je to kazdeho vec, ako sa stravuje alebo nestravuje. Mam kolegynu, ktora je obezna, denne vypila liter koly, kym nebola zavisla na kolovych napojoch. Jedla krabicky, jedlo si vazila a chudnutie neslo preto, ze nemala dostatocny kaloricky vydaj. Akonahle sa zacala hybat, tak kila isli dole, lebo pridala ten pohyb. A samozrejme zalezi na tom, kolko toho zjes. Ako si sama pisala, je rozdiel zjest na obed 2 knedle a 5, lebo mi ich nalozili.