Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@martinka1981 dobrú nôcku, papa
@guppka dobru noc,nech sa ti tričko vydari 😉
ahojte baby ja prave prezivam stresaky a zerem a zerem....Maly mi leti do UK a trci na letisku ze lietadlo ma meskanie do kelu preco prave teraz a on je tam saaaaaam.Vobec neviem kedy odleti to bude noc ☹
@mamisqva neboj,bude to ok. Ale sa mi hovori ked mi deti spia doma čo? 😉
Už som tu inak nemala byť 😀
@zofrinka
@teri3
@happysmile baby mne nevyhoveje vikend ...sobotu idem do BA na letisko pre syna prileti aj s tetou a potom je u nas svagrinka/teta syna/snad piatok pobede by sa mi okolo stvrtej dalo,ale nechcem aby ste sa koli mne prisposobovali,ale rada by som sa s vami stretla.A co by ste povedali tak napolceste napr Puchov to nemam tak daleko?
@martinka1981 moja fakt sa strasne bojiiiiim.Este stale nevie kedy odletia ☹ ☹ ☹ ☹
@martinka1981 v Biograde sme my boli pred 2 rokmi, vlastne som asi tam otehotnela alebo tesne pred dovolenkou. Tak si dávaj pozor 🙂 🙂 🙂 . Je tam krásne, a ten prístav s trajektom, každý večer sme sa tam kochali, samozrejme aj vláčik a pod. atrakcie. Tak v dobrom ti závidím a prajem ti to. Je tam super.
ahojte. zajtra idem na bratovu svadbu, tak mi drzte palce, nech to nejak nepokazim. tento tyzden je hotova katastrofa. nenormalne vela jem, hoci podla norbiho, ale strasne som stale hladna 😒 nechapem to. mrcha mi pred 2 dnami skoncila... asi som si roztiahla zaludok alebo co 😠
obavam sa pondelku 😅
idem vas docitat 🙂
dobre ranko kocicky 🙂 konecne spln ,vcera som uz menej jedla ,ale cely ytzden bol katastrofalny zzrava nemoc 🙂 pubertaci vcera odisli na slovensko ,takze sme sami s drobcom,ticho v dome nikto nebucha dvermi 🙂 maly este spokojne spi 🙂 tak mam cas mrknut aj sem 🙂 pozeram ze viacere sme mali pred splnom problemy 🙂
vcera som si kupila casopis ,jedna baba schudla z 90 kg na 60kg ,tiez obmedzila uhlohydraty jedla len raz za den,na obed prilohy ,takze na tom je kus pravdy ,len ako sa vzdat tych kolacikov,vianociek atd.. 🙂 🙂 este ze tu je to dovolene do obeda 😉 prajem peknu sobotu 🙂
no baby tak vidím, že stretko sa asi nekoná, popri obede som dočítala, dopila kávu a teraz už by som sa mala vážne vychystať. Tak sa tu majte, idem sa svadbiť, som jedla len málo a dnes idem vedome porušiť 😀
@teri3 stretko sa koná, ale až budúci týždeň, tak dočkaj času... :o)
Ja som sa práve napapkala, dala som si varenú kukuričku, milujem ju a manžel sa mi smeje, že to papajú iba prasiatka.....tak som mu zakvíkala a papám ďalej!!! Iank som dopiekla plnené papriky, tak sa aj na tie teším!!! Pôjdem uspať malinkú a uvariť ešte zemiaky pre chlapcov a povysávať, poumývať, atď. nech stíham na 18.00 do kostola, nech nemusím zajtra vstávať!!! Inak pekný slnenčný deň!!!!!
Baby, kde ste??? To iba ja som v sobotu doma?????? ☹ ☹ ☹
@zofrinka ja sa sem obcas mrknem ,maly zaspal v zahrade na hojdacke,som zvedava kedy pojde vecer spat,ci to uz bude do rana ?? 🙂 a moj muz s nim 🙂 🙂 inac dnes je suprove pocasicko,parada keby tak vydrzalo do konca septembra 🙂 tak aj schudnem rychlejsie 😀
caute damy, ako? 😀 ja hlasim dnes rano na vahe 72,9kg a to uz nie moc striktne dodrziavam dietu - akosi som sa rozhasila na dovce a tazsie to ide spat 😀 ale zase aspon sa snazim po 5tej uz sa nenapchvat a vyhybat muke a cukru 😀
inak babule synator nakoniec letel o polnoci mali 3 hod.meskanie.ale nastastie je tam a uziva si s tetou ta mu pripravila bohaty program.ale som ani v noci moc nenaspala lebo som cakala sms ci su na mieste a o 4:15 bol v Cambridge.a to este mala kazdu chvilku sosala. 😝 😝 😝 😝
@gebeente77 tak ti to ide super ja sa bojim aj na vahu postavit co mi ukaze tak som to pokaslala.No nic ideme dalej 😉
juj baby, idem sa k vam vykricat, lebo keby som tu "maminu" mala pri sebe, tak jej asi krk vykrutim - mesiac jej drzim kocik - vedela, ze mi ma poslat peniaze na ucet - zrazu chcela dobierku a o tom ze mi napisala ze mi posle peniaze na ucet uz ani bu ani me, ked som odmietla, bola som zla, tak som jej povedala, nech si teda kocik hlada inde - za 2 dni bola zase spat so stiahnutym chvostom- ze mi peniaze vlozi vtedy a vtedy 😠 samozrejme, peniaze nikde, tak som jej pisala, ze to asi nema vyznam - a uuuuuz prud urazok, aka som ja mrcha, lebo ona ma chore deti - to bolo ako prve - potom ked mala platit, tak mal zrazu manzel uraz a dnes uz som uplna hyena, lebo ona ma este aj choreho brata 😠 ja som takaaa vytocena - viem ze mi nejaka zenska, co ocividne len zavadza za to nestoji, ale tak ma vytocila do vyvrtky, lebo ja som bola ochotna jej ten kocik poslat, co tam mam ze osobny odber v ZA a este nakoniec ja z toho vyjdem ako ta najhorsia 😠 juj idem si dat pivco,, lebo by som asi vrazdila 😠 😠 😠 😠
@datelinka5 tak aj ty si odpratala mladez?a vy tam nastalo zijete?a ty nepojdes na SK?inak presne si to opisala zrava som aj ja akosi asi aj ten spln a nervy co som vcera mala,no nic snad sa zase nastartujem,len neviem po kolkaty krat to je??? 😀 😀 😀
@gebeente77 to fakt potesi taky obchod je len na obtiaz... 😠 a to su take mrchy ze bez hanby dokazu pourazat a este sa tvarit ako neviniatko...
@mamisqva jej pripad, ale uz som jej napisala posledny krat, a vyzera ze jej asi doslo, ze si na svoje nepride, ale v jej pripade vyraz - serie si do huby - naozaj plati, lebo tolko protireceni v jednej sprave som davno nevidela 😀
@gebeente77 moja a co z duse neznasam je ked sa niekto ohradza tym ze ma chore dieta alebo choru mamu alebo taketo veci...je mi s toho na 😝 to si neuvedomuju ze sa im to moze niekedy aj naozaj stat a potom uvidia co je to...

@martinka1981 poznám, moja malá je tiež citlivka a tiež viem po kom presne 😀 celá ja, keď mi moja mati v detstve a puberte vykrikovala že mi to raz vlastné deti vrátia (hlavne ked som papuľovala) 😀 😀 😀 tak sa dnes na tom bavím akú mala pravdu , mám sa na čo tešiť, som musela mať posledné slovo :D