icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

lenka268
10. jan 2012

Ahojte babeny, tiez vitam nove kocky do spolku 😉 , tiez mam prvu knihu Norbiho, velmi mi pomohla a pomaha. Je tam jeho pekny pribeh od mladeho chalana aky bol tucko az kym sa cez rozne diety dopracoval k svojmu programu ktory funguje. Ja sa tam vzdy pozrem ak nieco varim alebo pripravujem, ak teda neviem v akej skupine sa co nachadza. Chystam sa kupit aj druhu knihu. Momentalne som na vahe 87, 5 kg takze sa blizim k 10 kg co som zhodila pomalicky ale isto. Takto fungujem asi od polky oktobra mam to zaznacene ale teraz sa mi nechce ist pozret. Je to asi najdlhsie s mojich roznych diet a kur co som vydrzala. Je to kvoli tomu, ze jem vsetko. Ano jem, pretoze jem to a vtedy ked je to povolene. Porusila som to viacej krat, prehresky boli a budu ale vzdy sa pekne vratim, nabehnem a pokracujem. Uz som pisala ze by sa mi zislo este 10 kg ale ked dosiahnem mojich 79-80 kg co som mala pred porodom budem spokojna. Zatial ahojte a drzte sa. Idem si vylozit nohy a pozerat Nevinni, manzel uspava maleho tieto dni zaspava strasne neskoro tak neviem co sa deje ale hadam to prejde. Pa 😵 😉

lenka268
10. jan 2012

@dida81 😀

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
lenka268
11. jan 2012

@pavlina2222 prvy mesiac som zhodila nieco okolo 4 kil, potom mi to islo pomalsie a tiez mi vaha dlho stala na rovnakom cisle 90 kg. Nevedela som sa pohnut dalej. Nerobila som nic inak ale zrejme sa telo trocha branilo. Ja sa snazim vazit co najmenej. Vcera som sa vazila asi po troch tyzdnoch. Treba vydrzat pojde to netraba to vzdavat hned ak to nejde podla predstav 😉 . Je to urcita zmena a telo si tiez troska musi zvyknut. Ja som spokojna s mojim tempom chudnutia. Rychle chudnutie - kratkodoby efekt. 🙂

thera1
11. jan 2012

ahojte,,,,pridávam sa aj ja....robím ho od 9,januára,,,,ale nevydržím nepostaviť sa na váhu 😀 dnes ráno som mala
-2,5 kg...snažím sa dodržiavať všetko bez výnimiek a jem vlastne samé 1 kódy....a nie som hladná... 😉

pralinka111
11. jan 2012

Kočeny a aké množstvá sú povolené, alebo sa nemusím báť množstva jedla. 😒

janka7177
11. jan 2012

@pavlina2222 ahoj,uz som pisala, ze moja znama stala 3 mesiace na rovnakej vahe a potom sa to pohlo,je pektne stihlunka, tak vydzrz 🙂 ,radsej pomalsie ale nastalo, ako rychlo a potom vsetko spat.Poznam to, pre asi rokom som drzala dietu, za 2 mes. dole 10 kg, 3kg ma delili od povodnej vahy a teraz mam vsetko spat, ☹ Ja sa asi odvazim az na konci mesiaca,snad vahe odolam. 😀

janka7177
11. jan 2012

@pralinka111 v knihe sa pise, ze UP 1 neobmedzene, ale ja si myslim, ze netreba zase zbastit 1kg syra alebo cele balenie oliv. 😀

luciapejkova
11. jan 2012

Baby čaute. Nemala som kedy pisať no teraz som doma. Váha ide pomaly ale isto dolu a zistila som ze moja vaha váži o nieco viac cca 0,5 kg. Bola som u lekára a on tam mal taku digitalnu tak som sa zvazila a ostala som prekvapena ze som doma mala viac ako tam ale to je jedno idem podla vahy ktoru mam doma to 0,5 kg ma nezachrani. 😉 . Pomaly ale isto to ide dolu a ja dúfam,ze do leta sa to podari dotiahnut a presne ako pisete radsej pomaly nech si telo zvyka ako rychlo a potom vsetko spat,pekný den prajem vsetkym a baby držte sa 🙂 sme v tom spolu!

luciapejkova
11. jan 2012

@thera1 A s akou vahou si zacinala ide ti to dobre dolu,ja budem mat tyzden v piatok tak uvidim kolko pojde dolu za tyzden.

elina313
autor
11. jan 2012

@pavlina2222 Milá Pavlína,

som zakladateľkou tejto témy, aj keď sa skôr vyskytujem v súkromnom fóre. Norbi Update nie je diéta, podarí sa Ti schudnúť pri dodržaní princípov stravovania a netreba vôbec podceňovať pitný režim.
Dôležitejšie ako váha je tvoj pocit zo samej seba, úbytok na cm a nakoniec aj váhy. Ak máš z váhy depky, odnes ju napr. k rodičom. Niekoho váha motivuje, niekoho deprimuje ... ty si zrejme ten druhý tip. Sama na sebe pocítiš výsledky svojej snahy a váha môže byť pekne zastrčená.
Neviem, koľko dní si na Norbim, ale určite na sebe - hlavne brušku vnímaš rozdiel že ?
@thera1 krásny výsledok, ale pozor ! Sám Norbi, neodporúča len U1, je to dlhodobo neudržateľné a prídu chute na to, čo telu chýba - teda ak práve nekupuješ Norbi jedlá ...
Treba s rozumom všetko a podľa určeného času 😉
Držím palčeky všetkým kočkám, aby prišli k vytúženému cieľu a Norbiho update, aby sa stal súčasťou ich každého dňa 🙂

thera1
11. jan 2012

ellina viem 😉 kupujem si norbi chleba čo má 1 kód a tiež cestoviny a jeho čokoládu..lebo to ja občas musím dodať telu... 😀 potom som si kúpila update cukor zero a update kečup a horčicu...a varím si sama ...ešte samozrejme za podpory tabuliek,ale vlastne všetci podvedome vieme čo by sme nemali jesť... 😅

elina313
autor
11. jan 2012

@thera1 fíha, tak to si sa krásne do toho pustila 😉 šikulka 😵

dida81
11. jan 2012

@elina313 a ty si kolko schudla?

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
elina313
autor
11. jan 2012

@dida81 ja som celkovo schudla 12 kg, ale ak beriem aj čo to predtým, tak úplne úplne som schudla 15 kg, už mi chýba len nejakých 5 aby som bola nadmieru spokojná, teraz už som spokojná 🙂
Ešte musím telo dostať do fyzickej kondície a spevniť brucho a zúžiť stehná ... mnoho práce ešte predomnou. Dnes huráááááá aquagymnastika ....

lenka268
11. jan 2012

Baby este som sa nemerala az dnes a ako pise @elina313 je to hodne vidiet na obvodoch. Tak svoje miery ked som zacinala s Norbim a na pase som ludkovia mala 109 cm a teraz " krasnych " 100 cm pisem v uvodzovkach lebo je to aj tak strasne moc ale 10 cm je 10 cm. Preto som aj minule pisala ze som si obliekla 44- rky gate co predtym 48-50. 🙂

lenka268
11. jan 2012

Pardon 9 cm 😕 od sameho stastia som prestala vediet ratat 🙄

dida81
11. jan 2012

No proste NORBI je užasný !!! 😀

elina313
autor
11. jan 2012

@lenka268
no to je ozaj krásny úbytok ... fakt blahoželám, lebo úbytok na váhe môže byť aj zo svalovej hmoty a vody ... a to nie je dobré, ale cm sú fakt dôležité 😉

amartinaa
11. jan 2012

@elina313 ďakujeme zakladateľke tejto témy 🙂 dakujem nielen za seba, ale aj za ostatné baby ktoré určite už ocenili a ocenia, to že existuje toto Norbi forum....konečne vieme kto toto spískal 🙂 myslím to v dobrom. Ako si písla viac menej si na súkromnom fore, ale určite ked sem pozrieš pohladí to dušu 🙂 Výýýborne vymyslené.

mucilienka
11. jan 2012

@andreasandreas vsetko je v jej knihe - da sa objednat v Martinuse

dida81
11. jan 2012

knihu maju aj v každej predajni 😉

Mne toto forum veeelmi pomáha. 🙂

magimary
11. jan 2012

@amartinaa prišla už kniha? 😕
@mavion, rado sa stalo 😉

elina313
autor
11. jan 2012

@amartinaa ďakujem si milá 🙂

2008viera
11. jan 2012

ahoj aj ja bojujem z vahou .stravujem sa podla antonie mačingovej uz od silvestra.lenýe mam problemy zo zapekanim som už z toho zufala nepomaha ani tepla voda ani olivovy olej 😠

elina313
autor
11. jan 2012

@2008viera treba pridať vlákninu, Mačingová nie je odveci 🙂 niektoré kočky ju kombinovali s Norbim, ja sa moc v M. nevyznám, tak neviem poradiť. Ja som proste Norbiďáčka ....
Skús v lekárni poprosiť o nejakú vlákninu, ak napr. nemáš dosť v bežnej strave...
http://biocare.sk/eshop/produkt/psyllium-vlaknina a ešte poriadny pitný režim !!!

lentilka135
11. jan 2012

Ahojte dievčatá!
Rada by som sa pridala do tejto diskusie i skupine odhodlane zdravo chudnúcich.
V prvom rade som rada, že som vás našla. Prečítala som zbežne predchádzajúce príspevky a chcem prispieť svojou troškou. 🙂
Takže, tento týždeň v pondelok (09.01.) som začala papať „formou“ Update. A konkrétne papkám ich menu. Každý deň mi donesú všetko, čo môžem papať. Čiže raňajky, obed, olovrant aj večeru. Všetko spapkám a nejem už nič okrem toho. Celkom mi to aj stačí a varia fantasticky. Dala som sa na to nahovoriť po bratovej skúsenosti. On sa takto začal stravovať začiatkom decembra a u nich v robote okolo 15 ľudí. Nosia im každé ráno papať. A chudnú, jedna radosť. Tak aj ja som si povedala, že to skúsim. A nahovorila som aj maminku. Takže teraz doma nič nevaríme, keďže to máme takto zabezpečené. Aspoň nás nič nepokúša. A ja mám ešte objednané papanie aj na celý budúci týždeň a potom už pôjdem podľa knihy. Treba sa nejak naštartovať. A keby som nezačala takto, obávam sa, že by som asi ťažko začala, ak vôbec. 😖 K tomu som pridala častejšie prechádzky s mojím havom a trochu trasenia na vibračnej plošine. Tak uvidíme aký to bude mať efekt. No a mám 174 cm a momentálne váhu 78.8 kg. Júúú príšerné číslo. A môj cieľ je 65kg. (A potom sa uvidí. 😀) A už sa nenechám nikým a ničím zlomiť!!!

luciapejkova
11. jan 2012

@lentilka135 Tak to si na tom este dobre ja mam vysku niejakych 162-3 cm a vahu podobnu a to som mala 89,juj ako sa to cislo pise 😢 ,ale chvala Bohu uz od neho mam daleko i ked ku vahe 70 mi chyba este niekolko kg ale verim ze to zvladnem,ved cochvilka je tu leto a ja sa nechcem citit ako tlacenka a ani tie baby co su tu. Priď ku nam častejsie a bude to fajn,ja keď nestiham pisat tak aspon čitam a pomaha to 😉 . Tak sa drž a do toho 😀

dida81
11. jan 2012

@lentilka135 aj ja som na ich menu už treti mesiac 😉 , presnejsie 8- my týžden, cez sviatky bola pauza. 😉
Je to super, aj ja mám tu istu vysku a aj ciel 65kg. 😉 /už mi chýbaju len necele 2 kg/ Tak verim, že sa nam to podari. Ozaj sa to s týmto štýlom da. 😉