Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
baby, bývať na dedine je čarovné - už od decembra som tehotná a furt nič - dnes som sa zase dozvedela, či náhodou nie som...no neviem, či to aj nie je kompliment, že nevyzerám ako tučná, ale ako tehotná 😝 😀 😀 😀
@gebeente77 ale ja zbožňuejm radlera...a tak je asi trocha viacej cukru.......no, ale neodolala som!!!
@zofrinka ja mam tiez rada aj radlera, ale takeho krcmoveho, tento je na mna straaasne sladky co ma Zlaty bazant 😀 ja som na klasicke pivko a na nealko, na to som si zvykla ako tehula pri prvom 🙂
@emily_666 klasika - treba len jednym uchom dnu, druhym von 😀 ja som mala starku na dedine a chodila som tam pravidelne, lebo som mala frajera odtial, tiez uz sme boli zobraty, tehotna som bola asi zo 5x 😀 😀 😀 to je asi vsade 😀
diky baby, akoze ja chudnut nechcem, len sa zbavit nafuknuteho brucha a toto by mi mohlo k tomu dopomoct, lebo som uz skusala naozaj vselico a nic nepomaha, kamoska mi toto odporucila tak vyskusam, ale aj tak som chcela vediet lebo svagrinka by chcela zhodit a myslim, ze tato metoda je super, aspon co som si tu citala 🙂
ale aj tak rozmyslam nad knihou 😉
ok damy, ide sa do hajan 😀 nech tie kilecka idu dole pekne 😀
Dobrá ránko, tak som dnes poraňajkovala kúsok vianočky a jogurt, ešte si dám kávičku a idem variť obedík, dnes bude toto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=30103&use... ale bez múky!!! Lebo o 11:00 idem cvičiť na vibru a rolletic, tak to musím stihnúť!!!!!!! Tak krásny deň!!!!!
@zofrinka diky za typ,idem to aj ja vyskusat z cukiny,vyzera to dobre a ked nedam muku mozem to aj na veceru,
myslim si ze miesto oleja dam trochu smotany radsej,bude to prima mnamka 🙂 🙂 inac baby vcera som zhresila pojedla som rafaelo ako blba,ale vecer som si to odslapala 20 km na bicykli 🙂 🙂
babenky, práve som prečítala toto a neodolala som, hoci je to mimo našu tému, ale snáď vás trošku poteším:
Báseň pre všetky maminy...
Na materskej tretím rokom cítim sa už byť otrokom. Každé ráno pripravená, že ma čaká dáka zmena. Ale večer s hrôzou zistím, že to bol deň zas ten istý: Plienky, hračky, kašičky a dve zlaté detičky. Starší o pol šiestej vstáva, pyžamko si dole dáva. Do práce sa s tatom strojí, ten sa toho právom bojí. "Nemôžeš ísť so mnou zlatko, veľa roboty má tatko. Mamička má času more, pozri sa, už vstala hore!" Ja strapatá, pomalá, nočnú som zas ťahala, lebo malý nechcel spať, iba cicík cumľovať. Manžel zdrhá: "Láska idem. Navar niečo, hladný prídem!" Tak bez seba od radosti, začnem plniť povinnosti. V ruke nočník, v druhej plienka: "Pozri, v knižočke je lienka! Chvíľu si tu čítaj, seď, malého prebalím hneď." Tvár umytá, zúbky čisté, musia niečo papať iste. Smerujem ich do kuchyne, cestou otvárajú skrine. Šaty, šperky, knihy, spreje, zrazu nič na mieste nie je. Dve stoličky, podbradníky, k tomu svorný krik veliký. Jeden nechce kašu jesť, pritom reve o 106. Druhému sa šunky máli a čajík vraj strašne páli. Po raňajkách hrôza čistá, na vychádzku oboch chystám. Obliekaciu vojnu zvediem a keď ich už pred dom vediem, pri malom mi nos vykrúti, nervovo sa takmer zrútim, cítim to aj cez pančuchy, pos... sa až pod pazuchy! Druhý pokus upotená, zvládnem ako superžena, do auta ich oboch pútam. "Kam ich dneska zobrať?" hútam. "Už viem, k rieke pri kačičky, to je ten raj pre detičky." Ubieha nám rýchlo cesta, na sedačkách divo vreštia. O hračku sa naťahujú, zvyšných dvesto ignorujú. V parku je to čistý des, holub, kačka, mačka, pes - na všetkých sa s chuťou chystá môj dvojročný terorista. Nemôžem ho spustiť z očí, do jazera by hneď skočil. Z kočíka sa rev ozýva, celý park sa na nás díva. Malý mi chce zvestovať, že ho musím pestovať. Na rukách ho teda vláčim, ťahám tašku, kočík tlačím. Na staršieho pritom vrieskam, nech nespadne na preliezkach. Keď lavičku voľnú zbadám, od únavy na ňu padám. A pre moje detičky, vyťahujem čajíčky, mandarinky, keksíky, veď majú hlad veliký. Po desiatich minútach, zašpinení sú až strach. Tak oznámim: "Moji milí, výlet sa ku koncu chýli." Cestou domov - radosť veľká, zaspia obe strašidielka. Do postieľok ich vyklopím, varešky sa s chuťou chopím. A pre blaho rodiny, varím zo dve hodiny. Priebežne periem a suším, upratať nestihnem, tuším. A hľa - už sú krpci hore, musím sa mať na pozore. Výtržnosti totiž množia, snáď len požiar nezaložia. Vo dverách sa manžel zjaví: "Hotový som" smutne vraví. "Daj mi niečo na večeru, to bol zas deň, namôjveru!" Kým papá, ja kŕmim deti, umývam riad, zbieram smeti. Posťažovať sa mu snažím, že po chvíľke kľudu bažím. Chápavo mi hlavou kýva, do novín sa pritom díva. Vytratí sa nenápadne, na mňa ďalšia šichta padne. Že mal prácu, musím chápať, počujem ho z gauča chrápať. Chalanov do vane súrim. "Zas nestihnem seriál", zúrim. Mydla, šampónu sa stránia, do postele sa ísť bránia. V pyžamách (mám radosť veľkú) chcú sa hrať a kukať telku. O polnoci, chvalabohu, nevidno už ani nohu. Hore je len mamička a kamoška žehlička. O pol druhej zbitá líham, vlasy si zmyť zas nestíham. Sníva sa mi krásny sen, že mám zajtra voľný deň...
@emily_666 Hej hej to je krasne uz som to raz citala je to super na pobavenie 😉 😀 😀
@luciapejkova hej aj ja to poznam, svata pravda - potom sa mi este paci ten mail o tej mamine co jeden den nerobila "nic" 😀
ahojte môžem sa pridat aj ja?
tiež som na túto metodu nadabila na mimibazare a suepr že na konovi sa rozbehla tato diskusia
ja som začala 1.7 s vahou 82,4 sledujem že tu chcete spravit tabulku tak som sa dnes rano pomerala a idem do tho s vami
takže dnes 13.7 vaha 79,5 tak sa vytešujeeeem OH 104 OP94 0Boky 101 stehno 60 zmerat sa chystam na konci mesiaca zas tak uvidíme
ale po 2 týždnoch oblečiem jedny gate ktoré som mala hodené v skrini že neoblečiem takže to ide
a musím sa priznat že aj malé prehrešky mám ale určite nežerem kila čokolady jak predtým
a došla mi aj kniha už tak po večeroch studujem zaujímavé čítanie odporúčam prečítat
ahojte tak pridavam tie slubene cm.vaha:70kg vyska:158 prsia:98 pas:96 boky:108 stehna 60.Je tu niektora taka vysoka ako ja teda taka nizka?Vacsinou som postrehla vyssie a skoro s mojou vahou.nevadiiiii mam tazke kostiiiiii 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@elanela ja sa tiez trocha obmedzujem uz mesiac a som minus 3kg aj kojim este tak snad to pojde,neviem po druhom porode som sa tiez obmedzovala nic vynimocne a som schudla 12 kg len to je 12 rokov dozadu tak teraz hra aj vek asi svoje mam 36 a pri malej som pribrala 30 kg tak mam co robit.20kg akosi uz zliezlo este 8 az 10kg zhodit.
žiénky ahojte, jejda vy ste sa rozjeli ... nestíham čítať 😀 😀 😀 tabuľku zatiaľ nemám, ale rozmýšlam, že keď založíme súkromku, tak by sme mohli spraviť aj tabuľku 123, aby sme sa nemuseli stále dotazovať, čo áno čo nie 🙂
Idem vysondiť niekoho na excel 🙂
baby moja vcerajsia strava bola nasledovna-ranaky-krajec maslovho chleba s jahodovym džemom a kakao 🙂 ,plus kava,desiata 2 broskyne a kusok cokiny,obed-zemiaky s panenkou na smotane,olovrant-karfiolova polievka,vecera syrovo-zeleninovy salat,a pred spanim kysle jablko.Rano bolo pol kila dole-je to možne pri takom kvante jedal????.Dnes som mala rano opat chlebik,ale so syrom a bielu kavu,desiatu-broskyne a cokinu,obed kura s ryžou,olovrant planujem opat tu polievky a večeru opat ten syrovo zeleninovy salat.Mam pocit, že som totalne prežrata-aj teraz -a to som zvladla len plovicu mojej obedovej porcie-tak som plna z ranajok a desiatej.Bože keby to fakt takto lahko slo.....Este pridat trochu cvičenia-ale v tomto teple sa mi taaak nechce.
@elina313 to je skvelý nápad hodiť do tabulky aj skupiny, hlavne v začiatkoch nám to pomôže 😉
Ste ma navnadili na tu knihu, pôvodne som si ju ani nechcela kupovať, ale objednávať nebudem, bo chceme ísť na dovolenku tak neviem či by stihla dovtedy prísť. Skusim kuk v knihkupectve ked sa dostanem do mesta.
Ja som včera robila vysmážaný syr bez smaženia, isto viaceré z vás to poznaju z mmb http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=992 je to mňamka a idú do toho veci čo aj na večeru môžeme syr, šunka a vajco, a keďže sa to nevysmáža tak žiadny tuk, len teda šálky sú vysypané struhankou, ja som si to dala aj na večeru so zeleninou, tej struhanky tam neni až tak veľa ale som rozmýšlala že čím by sa dala nahradiť aby to bolo úplne OK, neviete náhodou čo namiesto tej struhanky by bolo pre nás vhodné ???
Tak babky, som po cvičení a som z toho nadšená!!!!!! Zajtra idem zas!!!!!!!! Garantovali mi, že po siedmom cvičení už bude vidno výsledky, tak uvidím!!!!!!!!! Ale moc sa teším!!!!! 🙂 🙂 🙂

@gebeente77 ja tiez nemam problem dat miery ale az zajtra pomeram a chyta ma hlad tak sup sup spat a zajtra do boja.Len dokedy????? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀