icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

elina313
autor
13. júl 2011

Žienky moje práve testujem, že keď je niekto prihlásený a chce doplniť svoje údaje, zrejme to ostatní vtedy nevedia Editovať, ak je niekto prihlásený je to vidieť na boku a dokonca má pridelenú farbu, keĎ behá po tabuľke je to vidieť 🙂
Ja sa ospravedlňujem, skúšam vychytávať všetky muchy
@elanela ty si ešte tuším neni nahodená v súkromke idem ťa prihodiť a skús si potom nahodiť do tabuľky svoje info, prípadne skúste niektorá dať aj potraviny do 123 tabuľky dobre ?
jáááááááááááááááááááááj čo som si to na seba uplietla aký bič 😀 😀 😀 😀 😀

emily_666
13. júl 2011

@mamisqva
ja sa snažím už skoro 2 mesiace, ale takýmto sposobom iba dva týždne, tiež som nebývala ako prútik, ale toto je privela, a neboj zvládneme to. Dneska som si dala tričko, čo som skoro tri roky na sebe nemala, lebo som sa hanbila, bola som jak črievko v nom a teraz, celkom ok.

elina313
autor
13. júl 2011

@mamisqva skús sa do nej vpísať svoje údaje 🙂

emily_666
13. júl 2011

@elina313
neboj, robíš to pre dobru vec, ja mám takého čerta malého, že by som to robila asi mesiac 🙂
aj mna si už prihodila?

teri3
13. júl 2011

@palvinka - to vyzerá dobre ten recept, podľa knižky môžeš strúhanku nahradiť pšeničnými otrubami a môžeš to jesť aj večer 😉

elina313
autor
13. júl 2011

Kočkýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý

ide tooooooooooooooooooooooooo !!!!
prosím nahádzať info 😎
ak som niekoho nepridala do súkromky napíšte mi dobre 🙂

elina313
autor
13. júl 2011

@emily_666 pridaná 🙂

mamisqva
13. júl 2011

@elina313 aj meno tam treba pisat???

elina313
autor
13. júl 2011

stačí nick - ako ostatní 🙂

teri3
13. júl 2011

@elina313 supééééér, ide to 😉 . Sranda, ako vidno, že sa tam niekto ďalší hneď dopisuje, si dobrááááá 😉 😎

a dala som údaje zo 7.7, lebo som teraz nemala čas sa vážiť

elina313
autor
13. júl 2011

@teri3 ďakujem, ešte doladím vzorce 🙂 aby nám to rátalo úbytky 😉

mamisqva
13. júl 2011

@elina313 super to je sikulka nasa 😉 😉 😉 😉

teri3
13. júl 2011

@elina313 tak na to som zvedavá, ja vôbec neviem robiť s excelom, ale zatiaľ ma ani nič nenúti sa to naučiť, aj keď s počítačom mi to celkom ide

elina313
autor
13. júl 2011

@teri3 😀 😀 😀 😀 no dnes to už nebude, ale budem pátrať 😉

smarti
13. júl 2011

@elina313 aj ja chcem do súkromky.

smarti
13. júl 2011

@emily_666 krásny úbytok, za akú dlhú dobu si sa k tomu dopracovala?

smarti
13. júl 2011

@elina313 váha 68, odmeriam sa s náď zajtra. Máme taký dovolenkový výletnícky týždeň, tak veľmi nie som doma a nestíham, tak sa možno ozvem až neskôr.

tiffanka
13. júl 2011

idem mrknúť do tabuľky....

elina313
autor
13. júl 2011

@smarti pridávam 😉

smarti
13. júl 2011

@dida84 a je tá kniha písaná takým laickým štýlom? Akosi sa mi nechce študovať niečo typu I.Bukovský, i keď ho mám celkom rada, ale momentálne proste nemám na neho chuť.

datelinka5
13. júl 2011

@teri3 mi sme nejaka rovnaka kategoria 🙂 🙂 som si myslela ze ja vediem hihi

teri3
14. júl 2011

@datelinka5 áno, a pozerám, že aj @luciapejkova je "naša" 😉 . A ešte dakto tu dával podobnú cifru, si pamätám 🙂

gebeente77
14. júl 2011

@teri3 Baby, dnes rano 74,3kg 😀 😀 😀 😀 ideme tusim pomaly dolu 🙂

tanicka321
14. júl 2011

@elina313 mne to ide, dakujeeem 😉 takze kazda sa mame sama zapisovat? boze ked ja neviem teraz na rychlo kde mam doma centimeter 😅 😀

tanicka321
14. júl 2011

no dievcata kto ma lepsiu sefku ako ja?? 😀 hned mi vytiahla z kabelky centimeter, pomerala ma, a ja som mohla dnes zapisat svoje miery, sice asi nie su celkom objektivne, pretoze sa snazim takto stravovat uz tyzden, ale sa tesim sa, ze v tom nie som sama, drzme si palce 😉

pondelnicka
14. júl 2011

Baby, aj ja sa chcem k vám pridať, prosím prosím.... 🙂 Doteraz som len čítala, ale už mi to nedalo... Dokonca som prelustrovala mail, kde som pár rokov dozadu mala uložené prihlasovacie údaje na koňa, len aby som sa mohla prihlásiť.... 😉 Aj ja chcem byť pekná štíhla.... 😎

lusana
14. júl 2011

ahojte, hlásim -2 kg od začiatku, čo som začala s vami chudnúť, nemám teraz veľa času na koníka, lebo sme stále niekde vonku ale chudnem ďalej

gebeente77
14. júl 2011

@elina313 ako funguje sukromka? ja som z tohoto debil 😀

elina313
autor
14. júl 2011

@gebeente77 keď si dáš hore fórum, tak na ľavej strane máš Norbiho update s kľúčikom - to je súkromná skupina, tam klikneš a dostaneš sa k témam súkromky
Členovia môžu zakladať aj nové diskusie,otázky a tak.... je to tam také prehľadné 🙂
@tanicka321 super že si sa vpísala, tie údaje ... to nevadí, však o 2 mesiace porovnáme ako sme okrásneli 😉
@pondelnicka aj ty chceš s nami do súkromky a do tabuľky ?

tanicka321
14. júl 2011

@elina313 este jeden dotaz, dievcata nado mnou v tabulke maju napisane miery - prsia, a ja uz mam pod prsiami, tak co je spravne? 😅