Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@luciapejkova ...ja si myslím, že skôr doobeda, ale ked máš chuť, tak si kľudne daj aj poobede...veď to nie je 100 čokišky na posedko 😀 ...a fičíš ďalej 😉
@emily_666 ...aj so mnou je to istééééé 😀 ...by som aj dvakrát za deň dačo chcela vypekať,lebo viem, že musím odolať...ináč ja odjakživa rada pečiem, ale v poslednej dobe som si to musela zatrhnúť, lebo mi bolo ťažké odolať, tak som to tak riešila, že som pečenie obmedzila ...ale teraz presný opak 🙂
@tiffanka baby aj ja rada peciem a skusam nove recepty,ale teraz som musela vsetko obmedzit a verte ,neverte miesto pecenia mam viac casu na seba,mozem si zacvicit a mojim chlapom kupujem po jednom kolaci v pekarni aby neboli ukrateny 🙂 🙂 i ked nechutia ako moje,co ma tesi ,ale musia vydrzat,lebo plechu kolacov by som asi neodolala 🙂 🙂
Dobré ránko kočky,
takže dúfam, že po včerajšom oficiálnom dni mojich narodenín, ktoré mimochodom oslavujem od soboty 😠 😠 😠 😠 už dnes ničím neporuším Norbiho.
Normálne si pripadám zle, tučná a .... 😝 😝 😝 😝
Ach...
Ešte som vám chcela povedať, že do súkromky môže každý kto s nami chudne a tiež dá svoje údaje do tabuľky.
Súkromka je to len preto, aby sme verejne nemuseli hovoriť o našich krivkách 🙂 a tie tabuľky s jedlom nám majú pomôcť, aby sme tu nemuseli listovať. Súkromka je v tomto úžasná, že tam založíte diskusiu, napr. jedálniček a môžeme tam vkladať nápady na receptíky a podobne a potom...keď potrebujete niečo pohľadať, tak presne viete kam a nemusíte tu listovať 300 strán.
Ak sa v súkromke vyskytne niekto, kto by bol napr. hádavý, tak ho po vzájomnej dohode vymažeme a basta 😵 😵 😵 ale s tým sme sa zatiaľ nestretli ani tu, čomu sa veľmi teším 🙂
@tiffanka týmto som Ti odpovedala
Kočky ak som náhodou ešte niekoho nepridala čo mi tu písal vo fóre a ja som to mohla prehliadnuť, pošlite mi prosím IP, tam sa to nestratí....
Krásny piatok všetkým 😉
Baby...čo papáte pi 12stej ked tak kráásne chudnutete panečku?? Ja chudnem na inom fóre ale aj vaše chudnutie je zaujímavé..nebola by niektorá taká zlatá a nehodila sem čo papá na olovrant a večeru?? čo to som tu prečítala dakujem ..a držím vám všetkým palčeky 🙂
@damiankad Damianka, ja hlavne zeleninu, vajicka, maso, ryby a ked uz fakt potrebujem niecim zajest, tak psenicnym polystyrenom 😀
Damy - dnes rano uz 74,00kg 😀 😀 😀 😀 😀
@damiankad od 12 nejs cukor a muku a od 15 zemiaky a ryžu.Ciže maso,zeleninu syry-ak sa da tak nie uplne tučne-,ovocie s nizkym obsahom cukru-ceresne,jahody,kysle jablka,cerveny melon atd možes jest až do 22 hodiny.ja napr večeriam syrovo zeleninovy salat,alebo tuniaka so syrom a zeleninou,či kuracinku,alebo ryby..Zaklad je bez zemiakov,peciva a ryže.Pecivo možes jesto do 12 h,alebo si v update predajni kupit spec.pecivo a spec vyrobky a tie možes jest po cely den.Ide o to, aby telo nemalo žiadnu zasobu cukru ,ked ides spat a potom v noci spaluje tuky.Pecivo,zemiaky a ryža tiež obsahuju cukor ,preto su tam tie časy.Dufam,že som to spravne napisala. 🙂
@gebeente77 Ja ma 74,5,ale vsade mam o cm menej-dnes som neodolala a zmerala sa. 🙂 -po 3 dnoch updatu.
@gebeente77
@kaja73 dakujem kocky...potrebujem sa zbavit poslednych kil ale nechcu ist nejak dole+moje prehrešky 😠 ale skúsim toto možno to zaberie..dakujem este raz 🙂
@damiankad moje kila na mne tiez ostavaju - ale bojujem 😀 po dvoch detoch mi ostalo spolu navyse 17kg 😠
dievcata ja som zacala minuly vikend na cca 78kg (lebo nemam doma digitalnu vahu 😠 a dnes rano ze 76kg 😅 😵 😉
@gebeente77 juchúúúúúúúú ale Ti to ide 🙂
@tanicka321 jáááááj normálne ma baby znovu navnadzujete, hlúpa hlúpa oslava.... ako mi všetko zbrzdila, ááááááále čo idem ďalej .... joupííííííí ide vám to, teším sa.... aj mne to pôjde, ach som zvedavá na pondelkovú tabuľku
@elina313 no to ja tiez, mne to neda a vazim sa kazde rano, ale nejak sa tym netrapim 🙂 som zvedava na tie miery pondelkove, ci sa aspon cosi zmenilo 😀
Tak ja som akurat dojedla obed,ranajky som mala chlebik sunku syr a papriku potom kavicku s mliekom to bolo o siedmej,potom okolo deviatej aj nieco som mala marhule,a obed knedla a koprova omacka,ale knedlik som mala dva a pol ale take malinke uplne. 😀 ,uvidim po obede ja nezvyknem byt velmi hladna ale ked tak si dam jablko a na večeru este neviem co kupila som si eidam syr 30% tak mozno si dam s kalerabom 😝 ,este neviem. Vy ako? Mne vaha skace všelijak tak som ju odlozila pod postel a vybrala baterku aby ma nezlostila lebo inak by ma to len a len deprimovalo a vzdala by som to. A este aj moje bliziace sa kramy robia asi svoje lebo uz sa mi akosi nafukuje brucho a ide na mna zlost,tak zatim papa 🙂
Ahojte kočky!! Nebola som tu dva dni, mala som tu na návšteve sestru, tak nebolo času, ale už to napravujem a hlásim sa!!! Ja poctivo chodím každý deň cvičiť, až ma mrzí, že cez víkend sa nedá!!! A cez víkend ani zumba nefunguje, že by som si išla zahopsať, tak budem musieť asi oprášiť bicykel. Stravovanie poctivo dodržiava, pitný režim tiež, tak som tiež strašne zvedavá na pondelkové meranie a tabulku. Teším sa spolu s Vami, že nám to tak pekne ide!!
@elina313 netráp sa preto, že si zhrešila, veď nemôžeš celý život iba premýšlať nad tým, kedy a čo môžeš alebo zjesť!!! Mimochodom všetko najlepšie k narodeninám, veľa veľa kilogramov smerom dolu!!!!!!!!
@datelinka5 s niekým si sa tu bavila o rovnakej váhovej kategórii, myslím, že aj ja sa k vám môžem pridať!!!! Ale ja mám oveľa viacej cm na stehnách!!! Ale to pôjde dolu!!! Musí!!! Nejako cítim, že toto je moje posledné chudnutie v živote!!!
tak moje raňajky podľa update menu - malinový jogurtík s čerstvými malinami 😉 , desiata- čerešne, nektarinka, obed - 2 karbonátky+americký kapustový šalát, olovrant máme kefír so syrovými kockami a na večeru sme dostali tuniakovú nátierku a 3ks polystyrén 😉
Tak baby, práve som sa vrátila z predajne update... V noci som nemohla spať, tak som dumala, čo s tou mojou váhou... Malú mi postrážila mamina a hajde na nákup... Poviem vám, som ľahšia o 50 éčiek... 😒 Ale s tým som rátala... Priznám sa, niektoré veci som možno kúpila zbytočne, ale človek sa učí... Hlavne som zobrala múku, ja to s tým pečením nevzdám.... 😠 Teším sa na shake, zobrala som aj puding, nejaké cestovinky, lekvár a čomu sa teším aj pomleté ľanové semienka, no a ešte pár prkotín... Uf, dve plné tašky som vliekla.... 😝
@pondelnicka a tie cestovinky sú aké? celozrnné? ja cestoviny milujem, ale asi veľmi vhodné nie sú 😖
Jedny mám také bledé, ale kúpila som aj také tmavšie, tie budú asi celozrnné... Všetky sú ale U1, čiže môžu sa celý deň. Ale niekde som čítala, neviem, či v knihe alebo na stránke, že celozrnné cestoviny a pečivo sa môže do 15-tej. áááá, našla som to, je to v norbiho knihe, takže dajú sa použiť aj voľne dostupné cestoviny... Ja som ich brala hlavne preto, že občas nestíham a ako prvú pomoc na večeru.... 😉
@tanicka321 jéééééj ty si zlatá, že nám to sem píšeš 😉 si poklad, rovno to skopírujem do súkromky do jedálnička 🙂
@luciapejkova ja som mala na ranajky chlieb z U1 a natierku vajičkovu tiež z U1,desiata activia tvarohova,plus egrese, ribezle a broskyna-taky sejk som si spravila,obed jedna palacinka,olovrant bude lečo s parkom-parok je z U1,večera bud jogurt z U1,alebo zelenina so syrom-uvidim.
@elina313 dokonca som dnesny obed ani nezvladla cely zjest - karbonatky super -syrovo kuracie, ale salatu bolo tolko, ze som to nezvladla 😎 mozem vam teda napisat aj co mame zajtra a v nedelu, od pondelka som v tatrach, takze sa budem snazit nezhresit 🤐
SOBOTA - ranajky - jahodovy jogurt
obed - Fit skladana brokolica
olovrant - Update kokosova gulicka
vecera - cerealne polystyreny s pizza kremom + ligh syr
NEDELA - R - visnovy jogurt
O - hovadzi tokan na ciernom koreni+tarhona update
Ol - update cokoladovo-pomarancovy mafin
V - pecene chude bravcove maso + kapustovy salat
@kaja73 Ty si mala na obed len jednu palacinku? 😲
@luciapejkova Ale velku 🙂 lekvarovo- kakaovu a neboj olovrant bude už okolo 14,30 😉 ja asi najviac budem papavat na olovrant-potom to v poho vydržim -vecer jest len s rozumom.A po bohatych ranajkach a desiatej nie som este moc hladna.
@zofrinka Datelinka ma podobnu vahu ako ja miery ma nizsie ale vaha rozdiel len cca 2 kg ani to nie asi. Uz si ani nepamatam aku mas Ty vahu aj miery ale ja mam stehna zase najtucnejsie zo vsetkych myslim ja som ako hruška vzdy som taka bola 😢 😖

@pondelnicka urcite ano, lebo ja som prvy tyzden nabrala pol kila len taky fukot,, bola som nestastna, ale uz je dolui 😀 tak sa neboj, ono si asi telo musi zvyknut na zmenu stravovania - asi si ulozi nejake zasoby a potom ich pusti 🙂