Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
Ja sa chystám na orbitrek ked pôjdu správy tiež tak na pol hodku a tiež bez hudby to nedam
ahojte
dlho som tu nebola....no ale sviatky....neodolala som 😝 ...takže 3 kilečká musia ísť dole stoj čo stoj....už som dnes tak easy začala, zajtra pokračujem 😎
Koceny ako dlho mám nechať kysnut cesto a ako dlho ho mám piecť no ja mám pocit že to pokaslem ☹ :- 😒 mňa asi porazí pomoooooc
No koceny cesto mi pripomína čisto na linecke cesto a teraz sa bojím že mi to nevijde ☹ a neviem ako lepšie či nechať tu roladu v celku alebo nakrájať na kopecký,mala byť s toho ta rolada akože pizzove Slimaky a najlepšie je natom že som nedala kypriaci prášok,ale dala som drozdie
Ahojte chcela by som sa pridat k vam... zbieram info:-Pako dlho dodeziavate tento sposob stravovania a kolko ste schudli? Dakujem:-P
Čauko ja zhruba asi tak 2,5 mesiaca na váhe nič ale na obleceniach cítiť,musela som si urobiť dve dierky na opasku takže aspoň tak som natom ja 🙂
Idem sa pochváliť takže tie pizzovniky mi celkom vyšli trošku sa mi to cesto trošku splaslo ale to neva nabudúce mudem mudrejsia😉😉😉
Koceny a este k vinam U1 je suché víno biele,suché víno červené,suchý sampus 🙂🙂🙂
@monikka22 vitaj ,poď k nám 😵 bojovať so slaninou!!! ja som len 2 týždne na takomto stravovaní 1 kg dole začala som cvičiť na orbitreku je treba sa hýbať ,lebo týždeň som sa len stravovala podla Norbiho a nič, ale,keď som si zacvičila hneď kilo dole je to motivácia neprejedajme sa!!! radšej jesť ,každé 2 hod ale maličko a zdravé /zeleninka ako hlávk.šalát s mrkvou + mozarella na to korenie tzatziky , na večeru šalát a rybky údené,polystyrén namiesto chleba , ,ráno som si dala Norbiho vlašský šalát so žemličkou U1 a mala som večer pocit ,že zo mňa doslova upadlo aspoň 5 kg a ešte som vypila 2,5 L vody čo som sa čudovala,že toľko chlastám čo sa inak neviem donútiť piť tak držím palčeky a ozývaj sa pa pa
@bubca7 ajoj máš to víno? daj echo aké je.Inak keď so bola v Optime asi 2-3 dni do zadu nemali červené to by som si bola kúpila,ale ľutovala som prachy ,že drahé, ale v obchodoch , ak si chceš kúpiť kvalitu aj tak zaplatíš...... takže pizzovníky OK? som rada že sa ti podarili,ja som včera do 23,00 bola v kuchyni piekla som gaštanovú tortu bez múky a bez cukru dievčatá urobte si ju je PERFEKTNÁÁÁ
@bubca7 tu je recept http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40301 pečte je fajnučky ,ako ste na tom dievžence po sviatkoch ?
No ja mám akurát chuť na sampus 😉😉😉a nemám po ruke ale ináč v.pohode ja som mala po ruke norbiho chlieb a este som mala tie pizzovniky s jeho muky takže ja v pohode ale na váhu radšej nejdem😀😀😀lebo by zaplakala he he
No recept na tortu uložený Díky spravím manželovi koncom januara na národký Díky🙂🙂🙂
ajka20-ja som robila tie pizzovniky, čisto len z
jeho muky nepridávala som žiadnu inú ty máš muku tu čo sa ma miešať ???
Koceny mám pred svojimi dňami a nafúknutá som jak balón zajtra to vidím na ovocný deň to bude masaker zatiaľ dobrú noc dufam že to zvládnem🙂🙂🙂
Ahojte koceny tak dnes ovocný deň sa nekonal najprv musím dopapat tie jedla čo este ostali takže ovocný deň bude asi až v pondelok keďže makam celý víkend od rána do večera a to by som asi nezvládla tak zatiaľ pa pa som to ja ale slaboch no čo už dúfam že sa poprosim🙂🙂🙂🙂
No koceny myslím že prva kniha bola lepšia v kodovani to čo bolo v prvej knihe už nieje v druhej:-
OvocieU1-avokádo,citron,čerešne,jahody,malini,egres,grep,mandarinky,jablká,ríbezle,
OvocieU2-ananas,banan,marhule,žltý melón,vodnaty melón,kiwi,kokosovy orech,nektarinky,mango,pomarance,broskyne,papaja.
U2-domaca klobasa vsetky,sardinky v oleji,fasirka,nerozumiem ale vraj aj jaternicky to bude asi preklep😀😀😀a sojova múka bola U1-a teraz je U2
U3-hydinova salama,paparikova salama,grilované parky,mäkká salama,lahodkove kare,strojova šunka,morcacia šunka,anglicka slanina,domáca slanina,.
Hlavne že koceny vraveli že na večeru jedia polistiren šunka syr a akú šunku a o polistirene ani slovo:-\:-\:-\

Dnes som si naordinovala ovocný deň,ešte nikdy som to neskúšala ,lebo som si myslela,že nevydržím,zatial v poho,ale urobila som si aj polievku taku len zeleninovú,zeler, cibula,paprika a vegeta ževraj tukožrútska 😀 tak na obed som sa napraskala .Banány nejem majú vela cukru tak dúfam,že ma to aspoň odvodní musíííím vydržať!!!!!!!!!!!!! nech sa stiahne to nenaž ...črevo 😀