icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

ajka20
29. dec 2013

Dnes som si naordinovala ovocný deň,ešte nikdy som to neskúšala ,lebo som si myslela,že nevydržím,zatial v poho,ale urobila som si aj polievku taku len zeleninovú,zeler, cibula,paprika a vegeta ževraj tukožrútska 😀 tak na obed som sa napraskala .Banány nejem majú vela cukru tak dúfam,že ma to aspoň odvodní musíííím vydržať!!!!!!!!!!!!! nech sa stiahne to nenaž ...črevo 😀

bubca7
29. dec 2013

@ajka20 že Díky a ináč vsetky si tu tykame takže v pohode a ked nie no čo už smolka🙂🙂🙂a tu múku čo si si kúpila das celú U1 alebo zmiesas pol na pol🙂🙂

ajka20
29. dec 2013

@bubca7 múku dám celú U1. Konečne som sa prinutila skočiť na oritrek dala so si hudbu a 30 min výdrž som spokojná a spotená idem do sprchy pa

bubca7
29. dec 2013

Ja sa chystám na orbitrek ked pôjdu správy tiež tak na pol hodku a tiež bez hudby to nedam

ajka20
29. dec 2013

@zuziq poprosím o zaslanie excel tabulku ďakujeem

ajka20
29. dec 2013

@zuziq zabudla som email A_lenas@post.sk

bzuco
29. dec 2013

ahojte

dlho som tu nebola....no ale sviatky....neodolala som 😝 ...takže 3 kilečká musia ísť dole stoj čo stoj....už som dnes tak easy začala, zajtra pokračujem 😎

bubca7
30. dec 2013

@ajka20 čauko ja si idem dnes kúpiť múku do obchodu aby som mohla aj ja niečo zobat na sílvestra inak ostatním budem robiť s listkoveho cesta,a ked si bola v tom obchode norbi majú tam aj niejake rožky🙂🙂🙂

ajka20
30. dec 2013

@bubca7 ahoj majú žemle perfektné,aj rožky ,ale slaninové obyčajné som nevidela pa pa

bubca7
30. dec 2013

@ajka20 caves ako robila si niečo s tej múky ja teraz som zamiesila cesto tak som zvedavá dúfam že dlho to nebude kysnut ja zvedavá či mi to vijde zatiaľ čauko🙂🙂🙂

bubca7
30. dec 2013

Koceny ako dlho mám nechať kysnut cesto a ako dlho ho mám piecť no ja mám pocit že to pokaslem ☹ :- 😒 mňa asi porazí pomoooooc

bubca7
30. dec 2013

No koceny cesto mi pripomína čisto na linecke cesto a teraz sa bojím že mi to nevijde ☹ a neviem ako lepšie či nechať tu roladu v celku alebo nakrájať na kopecký,mala byť s toho ta rolada akože pizzove Slimaky a najlepšie je natom že som nedala kypriaci prášok,ale dala som drozdie

ajka20
30. dec 2013

@bubca7 ahoj tak ja som teraz dopiekla pizzovníky 😉 dala som pol kila múku U1 a asi 20 dkg špaldovú /zdalo sa mi málo 😉 naši to jesť určite nebudú, tá chuť je iná ako z normálnej múky takže mám zásoby 😀 mne chutia dala som do jednej várky šunku a druhej syr mňam

monikka22
30. dec 2013

Ahojte chcela by som sa pridat k vam... zbieram info:-Pako dlho dodeziavate tento sposob stravovania a kolko ste schudli? Dakujem:-P

bubca7
31. dec 2013

Čauko ja zhruba asi tak 2,5 mesiaca na váhe nič ale na obleceniach cítiť,musela som si urobiť dve dierky na opasku takže aspoň tak som natom ja 🙂

bubca7
31. dec 2013

Idem sa pochváliť takže tie pizzovniky mi celkom vyšli trošku sa mi to cesto trošku splaslo ale to neva nabudúce mudem mudrejsia😉😉😉

bubca7
31. dec 2013

Koceny a este k vinam U1 je suché víno biele,suché víno červené,suchý sampus 🙂🙂🙂

ajka20
31. dec 2013

@monikka22 vitaj ,poď k nám 😵 bojovať so slaninou!!! ja som len 2 týždne na takomto stravovaní 1 kg dole začala som cvičiť na orbitreku je treba sa hýbať ,lebo týždeň som sa len stravovala podla Norbiho a nič, ale,keď som si zacvičila hneď kilo dole je to motivácia neprejedajme sa!!! radšej jesť ,každé 2 hod ale maličko a zdravé /zeleninka ako hlávk.šalát s mrkvou + mozarella na to korenie tzatziky , na večeru šalát a rybky údené,polystyrén namiesto chleba , ,ráno som si dala Norbiho vlašský šalát so žemličkou U1 a mala som večer pocit ,že zo mňa doslova upadlo aspoň 5 kg a ešte som vypila 2,5 L vody čo som sa čudovala,že toľko chlastám čo sa inak neviem donútiť piť tak držím palčeky a ozývaj sa pa pa

ajka20
31. dec 2013

@bubca7 ajoj máš to víno? daj echo aké je.Inak keď so bola v Optime asi 2-3 dni do zadu nemali červené to by som si bola kúpila,ale ľutovala som prachy ,že drahé, ale v obchodoch , ak si chceš kúpiť kvalitu aj tak zaplatíš...... takže pizzovníky OK? som rada že sa ti podarili,ja som včera do 23,00 bola v kuchyni piekla som gaštanovú tortu bez múky a bez cukru dievčatá urobte si ju je PERFEKTNÁÁÁ

bubca7
31. dec 2013

@ajka20 víno hlavne že môže byť suché ja take môžem a ked bude recept tak spravíme 😀😀

ajka20
1. jan 2014

@bubca7 tu je recept http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40301 pečte je fajnučky ,ako ste na tom dievžence po sviatkoch ?

ficksacha
1. jan 2014

@ajka20 V gastanovom pyre nie je cukor? Ci mate nejake od Norbiho?

bubca7
1. jan 2014

No ja mám akurát chuť na sampus 😉😉😉a nemám po ruke ale ináč v.pohode ja som mala po ruke norbiho chlieb a este som mala tie pizzovniky s jeho muky takže ja v pohode ale na váhu radšej nejdem😀😀😀lebo by zaplakala he he

bubca7
1. jan 2014

No recept na tortu uložený Díky spravím manželovi koncom januara na národký Díky🙂🙂🙂

bubca7
1. jan 2014

ajka20-ja som robila tie pizzovniky, čisto len z
jeho muky nepridávala som žiadnu inú ty máš muku tu čo sa ma miešať ???

bubca7
1. jan 2014

Koceny mám pred svojimi dňami a nafúknutá som jak balón zajtra to vidím na ovocný deň to bude masaker zatiaľ dobrú noc dufam že to zvládnem🙂🙂🙂

ajka20
2. jan 2014

@ficksacha je tam cukor ,ale priznám sa ,že som neštudovala, že koľko, už len to ,že tam neide múka som to skúšala spraviť,ale veď doobeda si kúsok môžeme dať 😝

ajka20
2. jan 2014

@bubca7 nemala som na miešanie od U1, ale mala som zvyšok tej špaldovej ,tak som ju tam šupla 😒

bubca7
2. jan 2014

Ahojte koceny tak dnes ovocný deň sa nekonal najprv musím dopapat tie jedla čo este ostali takže ovocný deň bude asi až v pondelok keďže makam celý víkend od rána do večera a to by som asi nezvládla tak zatiaľ pa pa som to ja ale slaboch no čo už dúfam že sa poprosim🙂🙂🙂🙂

bubca7
2. jan 2014

No koceny myslím že prva kniha bola lepšia v kodovani to čo bolo v prvej knihe už nieje v druhej:-
OvocieU1-avokádo,citron,čerešne,jahody,malini,egres,grep,mandarinky,jablká,ríbezle,
OvocieU2-ananas,banan,marhule,žltý melón,vodnaty melón,kiwi,kokosovy orech,nektarinky,mango,pomarance,broskyne,papaja.
U2-domaca klobasa vsetky,sardinky v oleji,fasirka,nerozumiem ale vraj aj jaternicky to bude asi preklep😀😀😀a sojova múka bola U1-a teraz je U2
U3-hydinova salama,paparikova salama,grilované parky,mäkká salama,lahodkove kare,strojova šunka,morcacia šunka,anglicka slanina,domáca slanina,.
Hlavne že koceny vraveli že na večeru jedia polistiren šunka syr a akú šunku a o polistirene ani slovo:-\:-\:-\