Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@emily_666 je tam nieco z Jogy pozdrav slnka,take pretahovacie cvicenie a aj nieco z tanca,velmi sa mi to paci , cvici sa tam aj fit loptou,uz po prvom dnesnom cviceni sa citim lepsie 🙂 🙂
@tiffanka ano chodim si preto kazde rano medzi 7-8 uz to mame pripravene v chladnickach s igelitkou, a hodiny netusim, ale minimalne od 7h.... vsimnem si zajtra rano a pisknem ti 🙂
Kočky, teraz mimo tému dúfam, že ma nenahlásite 😀 😀 😀
Potrebovala by som k svojej práci notebook, chcela by som, aby bol rýchly, mal dostatočnú pamäť a ženský...ale nie tie mini... chápete čo myslím...
Robím finančné poradenstvo ( chvalabohu som sa oslobodila od banky 🙂 🙂 🙂 a idem vlastnou cestou a teraz budú banky poslúchať mňa 😀 😀 😀
Nie ste niektorá odborníčka na notebooky ? ja sa v tom nevyznám a vôbec neviem, ani podľa čoho sa orientovať.... poradíte mi ? A najlepšie bude ak mi pošlete rovno link 😉
@elina313 hlavne nech sa deje cokolvek - netreba si to vycitat !!!!!!!!!!! 😵 ved NORBI dovoluje vsetko, akurat v roznych mnozstvach a casoch 😉 takze pohoda, klidek, tabacek 😎
Babyyyyyyyy, výsledky sú v poriadkuuuuuuuuuu!!! Takže buď tá sprostá 6.choroba, alebo zubadlá, nakoľko nám sa asi tlačia stoličky!!!!! ALe podstatné je, že to nie je žiadna in á MRCHA!!!!!!! Ahojte, hneď mám lepšiu náladu a už sa aj môžem tešiť z toho čísla, čo mi ráno teta váha ukázala!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@elina313 ja mam hp pavilion kuk http://www.alza.sk/SearchAdvanced.asp?EXPS=hp+p... mam strieborny ale netušim ktorí to je 😅
mne tu piše že HP Pavilion Entertainment PC dufam že to je to spravne čo som mala napisať 😅
@akika722 http://www.alza.sk/SearchAdvanced.asp?EXPS=note... ja mam niektory z tychto ...
@tanicka321 nie mne link 😅 @elina313 chcela 😉
Baby, teraz som v depke ja - že piata, šiesta choroba.... 😲 To čo je???? Ja som bola vyklepaná, len keď mala Nelinka soplíky a vy tu už o horúčkach.... ☹ Normálne ma desíte, čo ma to čaká...(prvorodička jak vyšitá, čo?) 😎 A to tie prvé štyri choroby kedy prídu?????? 😒
@pondelnicka prvé 4 nie su..to sa hovorí 5ta a 6ta...sice neviem preco že 5 ta a 6ta..ale prvé 4 nie su 😉 bud rada že ti malá nebýva často chorá 🙂
@pondelnicka
@qetinka Ale su aj prve 4 choroby-len maju aj svoj iny pre ludi znamy nazov nazov-napr osypky,sarlach rubeola....pozrite sa tu http://www.mamaaja.sk/ActiveWeb/Article/1591/pi... Ta 6choroba je uplne banalne ochorenie,len vystraši rodiča,lebo nevie co sa deje-prei tych 40 horučkach a nič ine babu nie je.
@qetinka To fakt, prvé štyri nie sú????? Ufff, aspoň niečo pozitívne.... 🙂 Vďaka za info... 😉
@pondelnicka Ale su vid predch.moj prispevok.
@kaja73 vďaka za link, už som to pochopila. Ja som si myslela, že tie choroby idú za sebou pekne po poradí, tak preto otázka, kedy ich mám čakať.... 😀 Nuž nevzdelaná mamina.... Takže ďakujem baby.... 😉 Aj tak však (naivne) dúfam, že sa nám to vyhne.... 😎
myslela som to skôr tak ze nie su pod tým pomenovaním prva...až 4tá..ako su jednoducho pomenovane 5ta a 6ta..taký šarlach..ten sme uz tiež mali...
@qetinka Ale niektory lekari ich aj tak volali -že prva atd-,ale tie nezvy nie su naročne a pozna ich každy-aj laik-,len nazvy tej 5 a 6 su dost komplikovane,tak sa zauživalo len to cislo-ale tiež maju svoj nazov-sestka je myslim exantema subitum-no fasa nazov-lahsie je povedat 6 chorba,no a 5 je erythema infektosum-tiež supi nazov.
🙂
Baby nebola som tu dlhšie ale to nevadi,držim sa od toho 11.7 čo držim tuto dietu som mala len 1 krát sladke keksik inak som nejedla ani raz a ani poobede som nemala nic z toho co sa nemoze. V pondelok sa odvazim a hadam aj nieco slo dolu na obleceni citim snad aj vaha sla aj cm dolu a poteši ma aspoň toto. Pekny den 🙂

@zofrinka naozaj možno 6.choroba. Idu vam aj zubky? Zvykne sa vtedy vyskutnyť ta 6.choroba,ked idu zubale.
Alebo naša staršia mala tento rok 2 mesiace po sebe,vždy posledne dva dni v mesiaci horučky. ale dali sa zraziť Panadolom,tak som ani nešla k lekarke.
inak teraz som nedavno čitala že horučka by sa nemala zražať ,lebo telo si mysli že už virus zvladol a ten tam potom šarapati dlhšie. 😀 no pišem ako hotentot ,snad ste ma pochopili.
Skusim hodiť link na ten članok,je to velmi zaujimave 😉