icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

martinka1981
29. júl 2011

@elina313 😀 😀 už som to par krat videla ale radšej neotvorila 😀 😝

@kaja73 hmm skusila som odmerať a?? nič ☹

Moj drahy sa smeje že sa ma to drži a že prežijem aj hladomor 😀 🙄
Tak som si dala polovičku tvar.buchty a just!!!!

martinka1981
29. júl 2011

@emily_666 že načo som si kupila teraz knihu????
neva,no ja asi kočka nebudem 😔

emily_666
29. júl 2011

@martinka1981
neva, vsak aj sa som zvedava, lebo napr.ta kava s mliekom - mozno preto ze ju pijem aj vecer, sa mi prestava darit 😀 😀 😀

elina313
autor
29. júl 2011

@martinka1981 😠 😠 😠 😠 😠 prestaň, užaj to nahlas odvolaj !!! To sa ako samú seba motivuješ ? Si ešte nepočula o sile myšlienky a slova ??? Pekne poslúchaj, budeš krásna, najkrajšia 😉

elina313
autor
29. júl 2011

@emily_666 akože tak keď škodí káva s mliekom tak to považujem za debilinu, akože tvaroh nízkotučný môže byť a mlieko nie ??? a pritom káva je 1 tak akože buď zlyhal maďarsko-slovenský preklad, alebo nám to tak preložili naschvál nech sa Slovač trápi 😀 😀 😀 😀

yris
29. júl 2011

@elina313 Moc dekuji za prijeti))take mame v cesku takovou diskusi ale o delene strave,Norbiho tu nikdo nezna tak jsem rada ze mohu takhle pres plot)diky sweetrence))ano cim vic nas je tim vetsi podpora,zmena stravovani nejni nic lehkeho. 🙂

elina313
autor
29. júl 2011

@yris a mne sa páči, že sa stávame nadnárodná téma 😀 😀 😀

martinka1981
29. júl 2011

@elina313 dobre odvolavam 😀 😀 . Počuli ste to všetky ano?? 😀

No naschval to tak dali,čo neviete ake su SVK a HU vzťahy 😀 😀
tymto nechcem nikoho uraziť,berte to ako srandu 😉

emily_666
29. júl 2011

@yris
@sweetrence
takže môžte práve vy dve byť šíriteľky v čr
každopádne vitajte a sem tam hodte aj nejaké kulinárske recepty, nech sa vieme inšpirovať aj medzinárodnou bratskou kuchyňou

tanicka321
29. júl 2011

dievcata vcera na veceru nam Norbi urobil skvelu frankfurtsku polievku, vynikajuuuuuuuca akoze "husteeeeeee", plna kelu, a parok... no proste bomba maly aj s manzelom mi ju chceli zjest, vonal nam cely dom 😀 😀 no nie je ten chlap svetovy??? 😅

elina313
autor
29. júl 2011

raňajky: chlieb+maslo+ zelenina
desiata 3ks 😅 úžasných nektariniek
obed: kura+ryža+ kapustička

tanicka321
29. júl 2011

MENU Update na dnes 🙂

R : 2ks svetleho chlebika Update + light margarin + cucoriedkovy lekvar
O: grilovane kuracie prsia s korenim + salat, rajcina,uhorka
Ol: jablkovy kompot
V: grecky masovy krem + polystyren

tanicka321
29. júl 2011

dievcata po 3 tyzdnoch stravovania s Update vam mozem poradit, ze nikde v jedle sme doteraz nemali ani zemiaky !!! ani ryzu !!! jedinu tu cestovinovu "slovensku", takze mozno aj vdaka tomu a napriek cervenej "stopke" mam zatial 4 kg dole 😅 a to mavame velke mozstvo sladkeho - vcera boli somloi halusky, dnes kompot, predtym kolacik, sacher torta a podobne srandy 😨

elina313
autor
29. júl 2011

BABY, niečo vám musím ukázať, sa tu šúlam ako malé decko... tí chlapi to musia mať v sebe zakódované či čo 😀 😀 😀 😀 😀 😀
http://www.mojevideo.sk/video/f60a/dievca_a_chl...

elina313
autor
29. júl 2011

@tanicka321 héééééééj žiadne prílohy ??? a to je už potom delená strava nie ? uhm... tak to odzajtra skúsim inak... ale ja sa nechcem vzdať príloh, však to potom neni NORBI, do 15 - prílohy ☹ ☹ ☹

tanicka321
29. júl 2011

@elina313 vcera sme mali skvely neskutocne dobre ochuteny a husty tekvicovy privarok + take valceky s mletej hovadzej svieckovej a to mnozstvo 😅 baby neviem to opisat, ja som to mala problem zjest, som ani netuzila po nejakej prilohe..... tym mnozstvom a hustotou inych surovin to nahradia....

tanicka321
29. júl 2011

@elina313 vcera sme mali skvely neskutocne dobre ochuteny a husty tekvicovy privarok + take valceky s mletej hovadzej svieckovej a to mnozstvo 😅 baby neviem to opisat, ja som to mala problem zjest, som ani netuzila po nejakej prilohe..... tym mnozstvom a hustotou inych surovin to nahradia....

tanicka321
29. júl 2011

asi ked chceme schudnut tak je lepsie sa im vyhnut a potom ked uz drzis svoju vahu mozes aj male prehresky a tym padom aj zemiaky, ryzu ... 😵

tanicka321
29. júl 2011

@elina313 mne pri jeho strave ani nechyba nejaka priloha, asi je to tak vyvazene aj chutovo aj mnozstvom, ze ma ani nenadnu nejake zemiaky, a to doslova milujem RYZUUUUU 😅

yris
29. júl 2011

Ja dnes rano celozrnka s maslem,zeleny caj se sukralozou,obed hovezi vyvar,a oprazene bramborky s dusenym zelim a kouskem masa.odpolko dam sunku s chrenovou lucinkou ,vecer hovezi biftecek rajce.

elina313
autor
29. júl 2011

@tanicka321 😖 no to môže byť pravda, ale chápeš, ja som v tom hľadala rozdiel oproti delenej strave...
ale neva, možno s prílohami to bude pomalšie, ale predsa vidíme,že to ide dolu 😉

tiffanka
29. júl 2011

@pondelnicka 🙂 ...ja neviem, ale ja mám asi nejakú univerzálnu tú moju, pretože, či mám o 20kg viacej alebo menej furt mi sedí 😀 ...alebo 😠 ? 😀 😀 😀

tiffanka
29. júl 2011

@kaja73 ja som s váhou na tom podobne...dnes ráno som si zastala aj ja...no, čo už.... 😒 ale "jedeme dáááááál!" 😉

martinka1981
29. júl 2011

@tanicka321 hmmm,zaujimave. Aj dr.Bukovsky piše že zemiaky by sme mali jesť ako pochutinu,občas,nie pravidelne a ryžu celozrnnu!!! Tak niečo asi na tom je 😕.
Ja mam dnes na obed pečene morč.stehno na cesnaku,ryžu-bielu 😖 a šalat zeleninovy.
Ale dam si asi bez ryže a ja milujem ku kuraťu alebo pečenemu mäsu marhulovy kompot ale teraz budem bez neho,snad to zvladnem.

ja furt dumam,ako sa dostanem k tomu menu každy den 😖

tanicka321
29. júl 2011

@elina313 pri delenej strave by som nemohla rano chlebik maslo a lekvarik 😉 takze ber to tak, ze si das veeeela masicka + ostatneho a k tomu 3 zemiacky a hotovo 😵

tiffanka
29. júl 2011

@elina313 to bude tou zmenou stravovania 😉 ...snáď 😀

tanicka321
29. júl 2011

@martinka1981 ja som si v tatrach na horach dala aj strapacky, ale odtrhla som si polovicu porcie a s umelym usmevom som ju podarovala manzelovi 😀 spokojny sme boli obaja, ja som ochutnala, ale nemusela som to zjest cele vsak ze !? 😅 😅 😅

elina313
autor
29. júl 2011

@martinka1981 budeme musieť otvoriť UPDATE predajňu v BA III 🙂 🙂 🙂

tanicka321
29. júl 2011

@elina313 teraz je ohladom toho skolenie v Komarne, ze co ake naklady k otvoreniu predajne treba 😉

Dňa 4.8.2011 o 15:00 hod. a dňa 10.8.2011 o 15:00 hod. sa uskutoční predajný seminár pre záujemcov o franchisu Norbi Update. Odpovieme na Vaše otázky súvisiace s podnikaním s Norbi Update. Súčasťou programu bude aj prezentácia systému Update, finančných ukazovateľov a dozviete sa aj výšku nákladov, ktoré sú potrebné na zriadenie a prevádzkovanie predajne Norbi Update. Samozrejme, rátame aj so živou diskusiou.

smarti
29. júl 2011

@martinka1981 hehe, dobre rozmýšľaš. Ja som mesiac pred svadbou menila OP a po mesiaci som tam prišla znova, pani pri okienku sa tiež divila, že či som si to nevedela načasovať na jeden dátum.