Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@emily_666 že načo som si kupila teraz knihu????
neva,no ja asi kočka nebudem 😔
@martinka1981
neva, vsak aj sa som zvedava, lebo napr.ta kava s mliekom - mozno preto ze ju pijem aj vecer, sa mi prestava darit 😀 😀 😀
@martinka1981 😠 😠 😠 😠 😠 prestaň, užaj to nahlas odvolaj !!! To sa ako samú seba motivuješ ? Si ešte nepočula o sile myšlienky a slova ??? Pekne poslúchaj, budeš krásna, najkrajšia 😉
@elina313 dobre odvolavam 😀 😀 . Počuli ste to všetky ano?? 😀
No naschval to tak dali,čo neviete ake su SVK a HU vzťahy 😀 😀
tymto nechcem nikoho uraziť,berte to ako srandu 😉
@yris
@sweetrence
takže môžte práve vy dve byť šíriteľky v čr
každopádne vitajte a sem tam hodte aj nejaké kulinárske recepty, nech sa vieme inšpirovať aj medzinárodnou bratskou kuchyňou
dievcata vcera na veceru nam Norbi urobil skvelu frankfurtsku polievku, vynikajuuuuuuuca akoze "husteeeeeee", plna kelu, a parok... no proste bomba maly aj s manzelom mi ju chceli zjest, vonal nam cely dom 😀 😀 no nie je ten chlap svetovy??? 😅
raňajky: chlieb+maslo+ zelenina
desiata 3ks 😅 úžasných nektariniek
obed: kura+ryža+ kapustička
MENU Update na dnes 🙂
R : 2ks svetleho chlebika Update + light margarin + cucoriedkovy lekvar
O: grilovane kuracie prsia s korenim + salat, rajcina,uhorka
Ol: jablkovy kompot
V: grecky masovy krem + polystyren
dievcata po 3 tyzdnoch stravovania s Update vam mozem poradit, ze nikde v jedle sme doteraz nemali ani zemiaky !!! ani ryzu !!! jedinu tu cestovinovu "slovensku", takze mozno aj vdaka tomu a napriek cervenej "stopke" mam zatial 4 kg dole 😅 a to mavame velke mozstvo sladkeho - vcera boli somloi halusky, dnes kompot, predtym kolacik, sacher torta a podobne srandy 😨
BABY, niečo vám musím ukázať, sa tu šúlam ako malé decko... tí chlapi to musia mať v sebe zakódované či čo 😀 😀 😀 😀 😀 😀
http://www.mojevideo.sk/video/f60a/dievca_a_chl...
@tanicka321 héééééééj žiadne prílohy ??? a to je už potom delená strava nie ? uhm... tak to odzajtra skúsim inak... ale ja sa nechcem vzdať príloh, však to potom neni NORBI, do 15 - prílohy ☹ ☹ ☹
@elina313 vcera sme mali skvely neskutocne dobre ochuteny a husty tekvicovy privarok + take valceky s mletej hovadzej svieckovej a to mnozstvo 😅 baby neviem to opisat, ja som to mala problem zjest, som ani netuzila po nejakej prilohe..... tym mnozstvom a hustotou inych surovin to nahradia....
@elina313 vcera sme mali skvely neskutocne dobre ochuteny a husty tekvicovy privarok + take valceky s mletej hovadzej svieckovej a to mnozstvo 😅 baby neviem to opisat, ja som to mala problem zjest, som ani netuzila po nejakej prilohe..... tym mnozstvom a hustotou inych surovin to nahradia....
asi ked chceme schudnut tak je lepsie sa im vyhnut a potom ked uz drzis svoju vahu mozes aj male prehresky a tym padom aj zemiaky, ryzu ... 😵
@elina313 mne pri jeho strave ani nechyba nejaka priloha, asi je to tak vyvazene aj chutovo aj mnozstvom, ze ma ani nenadnu nejake zemiaky, a to doslova milujem RYZUUUUU 😅
Ja dnes rano celozrnka s maslem,zeleny caj se sukralozou,obed hovezi vyvar,a oprazene bramborky s dusenym zelim a kouskem masa.odpolko dam sunku s chrenovou lucinkou ,vecer hovezi biftecek rajce.
@tanicka321 😖 no to môže byť pravda, ale chápeš, ja som v tom hľadala rozdiel oproti delenej strave...
ale neva, možno s prílohami to bude pomalšie, ale predsa vidíme,že to ide dolu 😉
@pondelnicka 🙂 ...ja neviem, ale ja mám asi nejakú univerzálnu tú moju, pretože, či mám o 20kg viacej alebo menej furt mi sedí 😀 ...alebo 😠 ? 😀 😀 😀
@tanicka321 hmmm,zaujimave. Aj dr.Bukovsky piše že zemiaky by sme mali jesť ako pochutinu,občas,nie pravidelne a ryžu celozrnnu!!! Tak niečo asi na tom je 😕.
Ja mam dnes na obed pečene morč.stehno na cesnaku,ryžu-bielu 😖 a šalat zeleninovy.
Ale dam si asi bez ryže a ja milujem ku kuraťu alebo pečenemu mäsu marhulovy kompot ale teraz budem bez neho,snad to zvladnem.
ja furt dumam,ako sa dostanem k tomu menu každy den 😖
@elina313 pri delenej strave by som nemohla rano chlebik maslo a lekvarik 😉 takze ber to tak, ze si das veeeela masicka + ostatneho a k tomu 3 zemiacky a hotovo 😵
@martinka1981 ja som si v tatrach na horach dala aj strapacky, ale odtrhla som si polovicu porcie a s umelym usmevom som ju podarovala manzelovi 😀 spokojny sme boli obaja, ja som ochutnala, ale nemusela som to zjest cele vsak ze !? 😅 😅 😅
@martinka1981 budeme musieť otvoriť UPDATE predajňu v BA III 🙂 🙂 🙂
@elina313 teraz je ohladom toho skolenie v Komarne, ze co ake naklady k otvoreniu predajne treba 😉
Dňa 4.8.2011 o 15:00 hod. a dňa 10.8.2011 o 15:00 hod. sa uskutoční predajný seminár pre záujemcov o franchisu Norbi Update. Odpovieme na Vaše otázky súvisiace s podnikaním s Norbi Update. Súčasťou programu bude aj prezentácia systému Update, finančných ukazovateľov a dozviete sa aj výšku nákladov, ktoré sú potrebné na zriadenie a prevádzkovanie predajne Norbi Update. Samozrejme, rátame aj so živou diskusiou.
@martinka1981 hehe, dobre rozmýšľaš. Ja som mesiac pred svadbou menila OP a po mesiaci som tam prišla znova, pani pri okienku sa tiež divila, že či som si to nevedela načasovať na jeden dátum.

@elina313 😀 😀 už som to par krat videla ale radšej neotvorila 😀 😝
@kaja73 hmm skusila som odmerať a?? nič ☹
Moj drahy sa smeje že sa ma to drži a že prežijem aj hladomor 😀 🙄
Tak som si dala polovičku tvar.buchty a just!!!!