icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

martinka1981
31. júl 2011

Dievčata lučim sa s vami aj ked z ťažkym srdcom ☹
Idem ponahanať stareho.
Dobru noc a vela nepište nech to stihnem zajtra prečitať 😉
Dobruuuuu

zofrinka
31. júl 2011

Inak dievčatá, prikladám Vám dôkazy, že s Norbi update treba začať čo najskôr!!!!!!!

elina313
autor
31. júl 2011

@gebeente77 😉 nikto tu neotehotnieva - baby nestrašte 😀
áááááále neboj, tak si porušila, však ťa nikto karhať nebude...
Však kočky, pripomeňme si prečo sme začali s Norbim ....
A) DOOBEDA PAPÁME VŠETKO NORMÁLNE
B) NIE JE TO DELENÁ STRAVA
C) CHCEME BYŤ ZDRAVŠIE A ŠTÍHLEJŠIE 😀 😀 😀
takže všetky hlavu hore !!! 😉

elina313
autor
31. júl 2011

@zofrinka 😀 😀 😀 😀 to je zlaté 😉

gebeente77
31. júl 2011

@zofrinka aka krasna bambulka - no a ved sa vravi, co sa za mladi naucis..... 😀 😀 😀
@elina313 no ved uvidime, co nam za tyzden oznamis 😀 😀 😀

elina313
autor
31. júl 2011

@zofrinka inak naša suseda, tiež tak kojila, nechodilo, zdalo sa jej to normálne ... ona to zistila v 5. mesiaci .. nooooo

akika722
31. júl 2011

@zofrinka rozkošnaaa je 😀

mamisqva
31. júl 2011

@elina313 ano moze vynechat to je normalne neboj 🙂 🙂 🙂

emily_666
31. júl 2011

@smarti ja som frčala na termixoch ked som bola tehuľa, ale tiež sa to absolútne nedá porovnať s tými "komunistickými". Fakt títo demokrati skoro všetko pokašlali, aj kofilu, aj mätu ...

elina313
autor
31. júl 2011

@akika722 inak ty by si mohla rozpovedať príbeh ako si porodila dievčatko Samka 😀 😀 😀

gebeente77
31. júl 2011

@elina313 fiha, ale ved to uz muselo aj kopat, nas bol v 5.tom uz riadny divoch a ako druhorodicka to uz vies ze si tehu neee? ja som vedela hned po tyzdni ako sme zamiesili Dada - sa mi mama smiala, tak som si sla kupit test a sup hned dve lajny 😀 akosi som mala ten pocit, ze uz tam cosi klici 😀

zofrinka
31. júl 2011

usilovne to všetko študuje a potom na staré kolená nás tak bude kŕmiť!! 😀 😀 😀 😀 😀 (zaistí nám kvalitný domov dôchodcov a nazdar, bude o nás postarané!!!) 😀 😀 😀 😀

emily_666
31. júl 2011

@elina313
to môže byť aj tomu zmenou stravy, každý reaguje inak.
ja sa zajtra asi veľmi rada vážiť nebudem, tipujem, že úbytok žiadny. 2 dni som tu nebola, ani čítať nestíham. Zhrešila som, zhrešila.
Včera na večeru jelito. Neodolala som. Ale aspoň bez chleba. ☹
a to neni všetko...

elina313
autor
31. júl 2011

@emily_666 aj ľadové gaštany, aj miláčikov, ešteže zostali Horalky....a kde sú KUBÁNSKE POMARANČE ???
Každý tu len dákeho ŠANIHO naháňa, ale pomaranče nikto .... 😀

elina313
autor
31. júl 2011

@emily_666 😀 😀 😀 😀 noačo, tak sa neodvážiš - dáš o týždeň 😀

zofrinka
31. júl 2011

Ozaj, ešte som vám sľubovala ukázať, čo som pripravila na Kubkovu oslavu menín. Na tej prvej fotke, to má byť pre návštevy, ktoré už nechcete, aby prišli, a mne sa ohlásila svokra...tak preto...a na tej druhej je torta čo si Kubík vybral!!!

elina313
autor
31. júl 2011

@gebeente77 no ja som bola sklamaná sama zo seba, ja som si tiež myslela, že už druhý krát budem vedieť a vieš čo ? Krk by som dala za to že nie som a bola som.... a máme nášho úžasného krásneho, najmilovanejšieho Matýska 😀 😀 😀

emily_666
31. júl 2011

@zofrinka @elina313
to bolo pekné, že ciťák...
elina, teda však priznaj farby, nie že tu zistíme, že prispievaš aj do témy: "som tehotná" 😀 😀 😀 😀 😀

zofrinka
31. júl 2011

Len pre info...malo by sa to podobať na prsty

elina313
autor
31. júl 2011

@zofrinka a to pre svokru je čo ? to vyzerá ako odrezané prsty 😀 😀 😀

zofrinka
31. júl 2011

@elina313 presne so to trafila!!!!

emily_666
31. júl 2011

@zofrinka
tortička mňamky mňam
ja budem na jeseň robiť asi 4 torty
neterinke k narodeninkám, mojej krsnej, manželovej krsnej a ešte sesternici, vrece sa tento rok roztrhlo s výročiami, samé okrúhliny

elina313
autor
31. júl 2011

@emily_666
@zofrinka nepriznávam baby nič, som v tom nevinne 😀 😀 😀

zofrinka
31. júl 2011

aj so strhávanými nehtami

gebeente77
31. júl 2011

@zofrinka jeeej to poznam, to je fakt pre nechcenu navstevu 😀 ja by som to svokruske nemohla dat na stol, lebo to je uzasna zena, ked mam mamcu 160km daleko tak som rada, ze mam taku svokrusku ako mam, uz lezieme mojmu muzovi na nervy 😀 😎

elina313
autor
31. júl 2011

@emily_666
@zofrinka ja by som chcela na Matúškove narodky túto a ešte na zakusnutie toto 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=28821&use...
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=9139

zofrinka
31. júl 2011

@elina313 povieme si o týždeň, ale potom, čo si urobíš tehu testík!!! 😀 😀 😀 😀 Aspoň na tebe pekne vyskúšame, ako Norbi funguje v tehuľkovaní!!! 😀 😀

zofrinka
31. júl 2011

@gebeente77 pošli ho spinkať!!!!

elina313
autor
31. júl 2011

@zofrinka 😝 😝 😝 😝 a zjedla ich... sú fakt ako odseknuté a obúchané kladivom 😀 😀 😀
inak motýlik je peknučký 🙂

zofrinka
31. júl 2011

@elina313 obidva recepty oznám!!! Tortu pravideľne robievam, je úúúúúúúúúúúúúúúúúúžasnáááááááááá a ten pudingoš robieva moja maminka a ten je tiež famóóóóóóóóózny!!! Doporučujem!!!!!