Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@gebeente77 😉 nikto tu neotehotnieva - baby nestrašte 😀
áááááále neboj, tak si porušila, však ťa nikto karhať nebude...
Však kočky, pripomeňme si prečo sme začali s Norbim ....
A) DOOBEDA PAPÁME VŠETKO NORMÁLNE
B) NIE JE TO DELENÁ STRAVA
C) CHCEME BYŤ ZDRAVŠIE A ŠTÍHLEJŠIE 😀 😀 😀
takže všetky hlavu hore !!! 😉
@elina313 fiha, ale ved to uz muselo aj kopat, nas bol v 5.tom uz riadny divoch a ako druhorodicka to uz vies ze si tehu neee? ja som vedela hned po tyzdni ako sme zamiesili Dada - sa mi mama smiala, tak som si sla kupit test a sup hned dve lajny 😀 akosi som mala ten pocit, ze uz tam cosi klici 😀
usilovne to všetko študuje a potom na staré kolená nás tak bude kŕmiť!! 😀 😀 😀 😀 😀 (zaistí nám kvalitný domov dôchodcov a nazdar, bude o nás postarané!!!) 😀 😀 😀 😀
@elina313
to môže byť aj tomu zmenou stravy, každý reaguje inak.
ja sa zajtra asi veľmi rada vážiť nebudem, tipujem, že úbytok žiadny. 2 dni som tu nebola, ani čítať nestíham. Zhrešila som, zhrešila.
Včera na večeru jelito. Neodolala som. Ale aspoň bez chleba. ☹
a to neni všetko...
@gebeente77 no ja som bola sklamaná sama zo seba, ja som si tiež myslela, že už druhý krát budem vedieť a vieš čo ? Krk by som dala za to že nie som a bola som.... a máme nášho úžasného krásneho, najmilovanejšieho Matýska 😀 😀 😀
Len pre info...malo by sa to podobať na prsty
aj so strhávanými nehtami
@zofrinka jeeej to poznam, to je fakt pre nechcenu navstevu 😀 ja by som to svokruske nemohla dat na stol, lebo to je uzasna zena, ked mam mamcu 160km daleko tak som rada, ze mam taku svokrusku ako mam, uz lezieme mojmu muzovi na nervy 😀 😎
@emily_666
@zofrinka ja by som chcela na Matúškove narodky túto a ešte na zakusnutie toto 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=28821&use...
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=9139
@gebeente77 pošli ho spinkať!!!!

Dievčata lučim sa s vami aj ked z ťažkym srdcom ☹
Idem ponahanať stareho.
Dobru noc a vela nepište nech to stihnem zajtra prečitať 😉
Dobruuuuu