Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@zofrinka ale nie my tuuuu 😀 ja so svokrou, ze ked ho buzerujeme, tak obe, ani jeho vlastna mama mu nechyti stranu 😀 s nami na fore je uz stotozneny, aj je rad, ze skusam nieco zhodit 😀 no damy, idem od vas, idem sa na neho trosku pousmiat asi 😎 😀
@emily_666 no to nas Pipko minule mi pipol skype a on ze: Kde je Sani? 😀 som si skoro cvrkla 😀
@gebeente77 len aby si pri tom usmievaní nezostala potom tak ako elina313.....že ti bude mrška meškať... 😀 😀 😀
@zofrinka eeee, kedze neberiem tabletky, uz roky, lebo akosi sa moje telo s nimi nevie stotoznit, bez gumky ani na krok 😀 😀 😀 ok damy, idem teda, uz ma tu aj krk akosi pobolieva 😀 ved zajtra odvazim svoje krasne telo a nahodim do tabulecky 😀 pa pa
@martinka1981 ja mam aj tak z tej knihy chaos lebo dnes som sa zas docitala ze cestovina je U3 takze to by som mala jest az do 15 ?? chaos totalny mam hihi 🙂
@zofrinka
@emily_666
@gebeente77 kočky idem aj ja... aj tak už mešká, tak tým nič nepokazím 😀 😀 😀 do schudnutia dámy 🙂 🙂 🙂
@datelinka5 U3 je do 12:00
@datelinka5
no to je nás takých viac
asi to bude tak:
doobeda zožerem čo uvidím
poobede budem ako králik, na zeleninke
ale to zasa dlho nevydržím, takže zostanem pekne po starom
však ani tie kilečká som nenabrala za 1 mesiac, nie?
tak nech idu dolu pekne postupne 😀 😀 😀 😀 😀
@elina313 tu pudingos som aj ja robila,ale elin,nerob hcute takto vecer uz som si aj zubky umyla 🙂 😉
@zofrinka jaj pomylila som sa ved prave ze v podvedomi ju mam U3 zafixovanu a v knihe je cestovina U2
@elina313 he he robiš si srandu? 😀 😀 😀 no mne vtedy fakt do smiechu nebolo 😅
tak 3x 3Dčko že isto dievčatko a že :tu ma vaječniky,ja debil celu vybavu v ružovom a pri sekcii minuta ticha a dr zahlasil.."ved to je chlapeeec" 😀 tak Samko ma meno Samko vymyslelne za minutu.prve čo ma napadlo 😀
baby kym som dala maleho spat,trvalo to hodinu a pol a vy tu napisete cele litanie 🙂 teraz moj muz poskuluje ze co tolko citam zo zatajenym dychom a to som ho este musela nenapadne poslat pre susiak von,aby som sa dostala k PC 😀 teraz sa mi zije ked ma vsetci obskakuju hihi a citam aka je tu tehotenska atmosfera 🙂
ja som uz tiez mojho vyhanala vcera kupit tehot. test a nastatsie vecer mrcha dorazila,asi sa zlakla 😀 ale este by som jedno brala ,lebo Lukas bude vyrastat ako jedinak maznos je maznavy 🙂 idem spinkat,vsetko som prestudovala tesim sa na vas zajtra,dobru noc!! 🙂
ja som bola tiež na 4D - to je už aj s pohybom a 3x mi povedali, že chlapec, ja som tam tiež ten pipík videla!!! A na sále, že aké dáme meno?? A ja že Martin. A vraj že ak to bude dievča?? A ja že nebude, veď som bola na 4D. (za 35€) A keď TO vyliezlo, že gratulujeme maminka, máte dievčatko.......skoro som spadla z pôrodného stola!!!!!! Neverila som, pokiaľ mi neukázali šušurku. 😀 😀 😀 (istotne ten pipík odpadol......ja vravím, že je to zázrak, že ma Pánbožko tak ľúbi, keď videl, ako túžim po dcérke a ako som bola "sklamaná", že to má byť chlapec) Predtým som totiž 2x potratila a v nemocnoci mi povedali, že to boli asi dievčatká a že asi nemôžem dievča donosiť - normálne som sa s tým zmierila......a ľaľa...Katarínka už študuje Norbiho!!! 😀 😀 😀
Ahojte vsetky chudnuce, chcem sa pridat, mozem poprosit o pridanie do skupiny, aby som sa dostala k vasej zazracnej tabulke? Dakujem pekne. A dobru noc.... 🙂))))

@elina313
no však za 1 sekundu sa vraj na slovensku zjedia 2 horalky, som zvedavá, ako na to došli. Fakt, aspoň tie stoja za niečo. Kubánske pomaranče akosi nepamätám,
Šaniho mi nechaj, oblúbená reklama nášho drobca, čumel by na toho trtka stále