icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

emily_666
31. júl 2011

@elina313
no však za 1 sekundu sa vraj na slovensku zjedia 2 horalky, som zvedavá, ako na to došli. Fakt, aspoň tie stoja za niečo. Kubánske pomaranče akosi nepamätám,
Šaniho mi nechaj, oblúbená reklama nášho drobca, čumel by na toho trtka stále

gebeente77
31. júl 2011

@zofrinka ale nie my tuuuu 😀 ja so svokrou, ze ked ho buzerujeme, tak obe, ani jeho vlastna mama mu nechyti stranu 😀 s nami na fore je uz stotozneny, aj je rad, ze skusam nieco zhodit 😀 no damy, idem od vas, idem sa na neho trosku pousmiat asi 😎 😀

zofrinka
31. júl 2011

@elina313 svokra nakoniec neprišla, ale synovec sa ich nevedel dožrať!!! A môj malý...že maminka ja si prosím iba také, kde nie je krv!!!

mamisqva
31. júl 2011

@elina313 ani ja sa neodvazim odvazit lebo nemam odvahu ale vahu mam.Mne uz tusim prepina idem hajuskat a jasne ze sa odvazim nech ma to nas...e ako som hresila som hresila amen.

gebeente77
31. júl 2011

@emily_666 no to nas Pipko minule mi pipol skype a on ze: Kde je Sani? 😀 som si skoro cvrkla 😀

elina313
autor
31. júl 2011

@zofrinka 😵 😵 😵 😵 😵 jááááááj tak to som rada, lebo ja som si to len vyhľadala, tak si ma potešila, že to poznáš ... juchúúúúúú bude sa piecť 😉

zofrinka
31. júl 2011

@gebeente77 len aby si pri tom usmievaní nezostala potom tak ako elina313.....že ti bude mrška meškať... 😀 😀 😀

emily_666
31. júl 2011

@zofrinka
a tortička je super tiež? vyskúšala by som
inak pudingoše, to je vec, za tými sa u nás vždy zapráši. Doteraz aj za mojej vydatnej asistencie 😀 😀

zofrinka
31. júl 2011

@elina313 na ten pudingoš neviem, či má taký istý recepis, skúsim sa jej opýtať, ale tú tortu robím presne podľa tohoto recepisu!!!!! je fakt mňamkovatá!!!! Nikdy sa jej neviem dožrať!!!!!! 🙄

gebeente77
31. júl 2011

@zofrinka eeee, kedze neberiem tabletky, uz roky, lebo akosi sa moje telo s nimi nevie stotoznit, bez gumky ani na krok 😀 😀 😀 ok damy, idem teda, uz ma tu aj krk akosi pobolieva 😀 ved zajtra odvazim svoje krasne telo a nahodim do tabulecky 😀 pa pa

datelinka5
31. júl 2011

@martinka1981 ja mam aj tak z tej knihy chaos lebo dnes som sa zas docitala ze cestovina je U3 takze to by som mala jest az do 15 ?? chaos totalny mam hihi 🙂

zofrinka
31. júl 2011

@emily_666 torta je neuveriteľná!!! Prosto báječná!!! Vždy som chcela vyskúšať niečo s gaštanovým pyré...a toto ma dostalo a uspokojilo moje očakávania!!!

elina313
autor
31. júl 2011

@zofrinka
@emily_666
@gebeente77 kočky idem aj ja... aj tak už mešká, tak tým nič nepokazím 😀 😀 😀 do schudnutia dámy 🙂 🙂 🙂

zofrinka
31. júl 2011

@datelinka5 U3 je do 12:00

zofrinka
31. júl 2011

@elina313 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

emily_666
31. júl 2011

@datelinka5
no to je nás takých viac
asi to bude tak:
doobeda zožerem čo uvidím
poobede budem ako králik, na zeleninke
ale to zasa dlho nevydržím, takže zostanem pekne po starom
však ani tie kilečká som nenabrala za 1 mesiac, nie?
tak nech idu dolu pekne postupne 😀 😀 😀 😀 😀

emily_666
31. júl 2011

@zofrinka
super, díky za tip, hodím do múdrej knižky a niekedy vyskúšam

datelinka5
31. júl 2011

@elina313 tu pudingos som aj ja robila,ale elin,nerob hcute takto vecer uz som si aj zubky umyla 🙂 😉

datelinka5
31. júl 2011

@zofrinka jaj pomylila som sa ved prave ze v podvedomi ju mam U3 zafixovanu a v knihe je cestovina U2

akika722
31. júl 2011

@elina313 he he robiš si srandu? 😀 😀 😀 no mne vtedy fakt do smiechu nebolo 😅
tak 3x 3Dčko že isto dievčatko a že :tu ma vaječniky,ja debil celu vybavu v ružovom a pri sekcii minuta ticha a dr zahlasil.."ved to je chlapeeec" 😀 tak Samko ma meno Samko vymyslelne za minutu.prve čo ma napadlo 😀

elina313
autor
31. júl 2011

@akika722 ja na to nikdy nezabudnem ako som zostala ako obarená, keď som to čítala na fóre 🙂 🙂 🙂

akika722
31. júl 2011

@elina313 čo ty..ale čo ja na tom stole 😀 😀 😀 😀 😀 😀

elina313
autor
31. júl 2011

@akika722 inak vypýtala si si naspäť peniaze za tie 3D ??? a ružovú výbavičku ? 😀

datelinka5
31. júl 2011

baby kym som dala maleho spat,trvalo to hodinu a pol a vy tu napisete cele litanie 🙂 teraz moj muz poskuluje ze co tolko citam zo zatajenym dychom a to som ho este musela nenapadne poslat pre susiak von,aby som sa dostala k PC 😀 teraz sa mi zije ked ma vsetci obskakuju hihi a citam aka je tu tehotenska atmosfera 🙂
ja som uz tiez mojho vyhanala vcera kupit tehot. test a nastatsie vecer mrcha dorazila,asi sa zlakla 😀 ale este by som jedno brala ,lebo Lukas bude vyrastat ako jedinak maznos je maznavy 🙂 idem spinkat,vsetko som prestudovala tesim sa na vas zajtra,dobru noc!! 🙂

emily_666
31. júl 2011

@akika722
a tie vaječníky teda boli čo ? 😀 😀

akika722
31. júl 2011

@elina313 som bola v šoku 😀 vybava sa popredala,luto mi bolo ale čo už..akože som nelutovala že chlapec ale tie užasne malinke ružove šatičky 😅
@emily_666 no to vie len ten dr čo 3dečko robil 😀

zofrinka
31. júl 2011

ja som bola tiež na 4D - to je už aj s pohybom a 3x mi povedali, že chlapec, ja som tam tiež ten pipík videla!!! A na sále, že aké dáme meno?? A ja že Martin. A vraj že ak to bude dievča?? A ja že nebude, veď som bola na 4D. (za 35€) A keď TO vyliezlo, že gratulujeme maminka, máte dievčatko.......skoro som spadla z pôrodného stola!!!!!! Neverila som, pokiaľ mi neukázali šušurku. 😀 😀 😀 (istotne ten pipík odpadol......ja vravím, že je to zázrak, že ma Pánbožko tak ľúbi, keď videl, ako túžim po dcérke a ako som bola "sklamaná", že to má byť chlapec) Predtým som totiž 2x potratila a v nemocnoci mi povedali, že to boli asi dievčatká a že asi nemôžem dievča donosiť - normálne som sa s tým zmierila......a ľaľa...Katarínka už študuje Norbiho!!! 😀 😀 😀

netrep21
31. júl 2011

Ahojte vsetky chudnuce, chcem sa pridat, mozem poprosit o pridanie do skupiny, aby som sa dostala k vasej zazracnej tabulke? Dakujem pekne. A dobru noc.... 🙂))))

zofrinka
31. júl 2011

@elina313 Inak ešte ku tomu pudingošovi!!! Vskúšali sme ho už asi so všetkými pudingami a najlepší je s karamelovým!!!!!!!!!

zofrinka
31. júl 2011

@netrep21 vitaj, tu sa odovzdávajú tuky!!!!! Ak chceš do súkromky, napíš eline313, ona má odtiaľ kľúče!!! Poď medzi nás, tu je vždy, za každého počasia veľká sranda!!!!!!! Optimizmus je vítaný a žiadaný!!!