Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@datelinka5 moja prajem skore uzdravenie obom nech ste v poriadku.A uzi si navstevu urcite sa tesis na sestru . 😉
@datelinka5 júúj, držte sa.
@martinka1981 no, tak u nás zase úradovali zúbky... boli sme hore každú chvílu, ale ráno sme si zato zdriemli do 8:15...to je niečo! 😀 Ale som rada, že to má zatiaľ len takýto priebeh, čože , veď to vydržíme, hlavne že nie sú teploty atď. 😉 Nevyčítaj si...deťúrence sú nevyspytateľné, chvíľku sú tu a o sekundu už úplne inde...treba dávať veľký pozor, hlavne na tie "živšie"...a niekedy aj pozor môžeš dávať, aj tak sa pritrafí.... 😒
@datelinka5 ...a ktože mal u vás narodky??? 🙂 tyyy? 🙂 Joooj, tak skoré uzdravko obidvom 😲
@kaja73 no veru,žiadna sranda s tymi deťmi.Možeš striehnuť akokolvek aj sa pritrafi niečo 😝
nam Miška spadla zo schodov asi cca pred rokom 😖 moj drahy hrdina ide hore a ona za nim,že ved nič sa jej nestane,neni sprosta! No,to ste mali počuť ten pad,neviem kolko schodov zletela,pristala niekde v strede schodov hlavou dole. Ja ako som bola tehotna som skoro infarkt dostala a vystrelila som jak raketa 😖 . naštastie jej nič nebolo ale čo schytal moj drahy nadavok si možte domyslieť 😝
A neake urazy su na dennom poriadku 😝 našťastie len take menšie. X krat za den sa niekde buchne a tak. a Vikuš ta tiež s malou šiškou hockde narazi 😝
Dnes spala vyše dve hodky cez obed a teraz zas spi 😖 a čo ja???
@tiffanka no my sme tiež potom vstali okolo 8.30,takže aspon niečo.
Jaaj vždy su neake trampoty,raz jedna raz druha.
inak dievčata dnes ma "honí mlsna" len tu znuchavam ako pes 🙄 už mam asi krizu. Ten tyžden sa to da zvladnuť ale potom sladke chyba 😕
@tiffanja som mala, levica 🙂
@mamisqva hej tesim sa,pride si po syna bol tu 2 tyzdne ,luky mal apson zabavku 🙂 🙂
@datelinka5 všetko naj naj,vela uspechov v chudnuti a nielen tam 😉
Čaute žienky, som si našla že ste ma spomínali, aj odpíšem, ale neskôr.... zjedla som hríby a je mi hrozne zle....viem určite, že to boli bedle, tak kein stress, ale žalúdok sa s nimi nepokamarátil ☹ ☹ ☹ tak len toľko... odpíšem kočenky neskôr ...
p.s. mrcha nedorazila, ale test je negatívny 😀 😀 😀 😀
@datelinka5 Tak vsetko naj a vela chuti do chudnutia. 🙂
@martinka1981 dakujem 🙂
@kaja73 dakujem 🙂
@mamisqva no ja som mala krásne rajčinky, ale tiež už chytajú dáku korelu, tak som ich obrala, spracovala a postriekala...robím to síce nerada, ale tie z obchodu sú striekané a nie len raz...tak sa pokúsim zachrániť, čo sa dá, ak bude treba, ešte postrek zopakujem...inak kamarát mi raz hovoril takú zaujímavosť... Viete, čo znamená bio? DO 15 POSTREKOV!!!!!!! Vraj Kauflandové jablká majú cca 25 postrekov 😕
@datelinka5 tak všetúčko len to najlepšie ti prajkáááám... nech sa ti darí v živote, rodinka nech ti len radosť spôsobuje aj na´dalej...a dostatok energie, aby si si dokázala v zdraví vychutnať život 😉 😲
@datelinka5 všetko najsamlepšie a veľa ubudnutých kííííl 😉 . K budúcoročným narodkám budeš mať hlavne novú postavu a väčšie sebavedomie 😎
no baby ja mám doma tiež také šidlo, čo sa nezastaví, on ma doma aj vonku niekedy totálne ignoruje, tak mám občas riadny adrenalín. No a minulý rok mal dosť nechutný úraz...boli s manželom vonku a zrazu desnýýýý plač...máme na dvore sud s vrchnákom a na ňom je taká obruč, ktorá sa zacvakáva. Ide to dosť ťažko, ale drobec má toľko sily, že to otvoril...manžel stál asi meter za ním, ale nezabránil tomu...buchlo mu to asi tak 1-2 cm od oka 😕 . Ale inak je veľmi mrštný a možno aj vďaka tomu má málo úrazov, lebo je ako mačka 😎
@teri3 ...tak to je sila!!!!Blééééééééééééééééééééé... a vraj stravujme sa zdravo...počas zimy!!!! Naše paradajky ešte bruntu odolávajú / to je asi z raňajších hmiel/, ale zase pukajú z toho množstva dažďov...tak ich trošku v predstihu oebrám do ládičiek a v altánku prídu k sebe 😀. Aj ja sa snažím natrieskať cez leto špajzu, čím sa len dá 😀 ...ale tento rok žiadne jablká sa nekonali...možno že hrušky nejaké budú...ale zajtiaľ som len uhoriek kvantum, s lečom som začala...a ešte struky...no, a plno jahôd bolo, tak džemík aj kopmóty aj Dia pre Barbi...Ja som toho názoru, že v zime je všetko dobré, čo sa v lete zavarí 🙂 ... Alebo: Čo je doma, to sa ráta! 😀 😀 😀
@datelinka5 inak teda k tomu Tvojmu úbytku - však super si dala dolu, myslím, že ďalší mesiac budeš mať väčší, lebo veď keď Ti dali tú dlahu či čo si to mala, tak si sa ozaj poriadne ani nemohla hýbať, takže si mala menší výdaj - a super v pohode to berieš 😉
Inak baby som sa rano vazila a mam 1kg minus sa tesiiim.Mozno je to aj tym ze sa mi upravila ranna vyprazdnovacka,vdaka kvapkam od zofinky.Som radaaa.Dufam ze som sa pochvalila a zase to pokaslem lebo u mna to tak funguju 😖 😖 😖
baby, ja akurát jem večeru 😕 dávam si toto: http://www.toprecepty.sk/recept/1428-kuracie-ku... ale iba so zelenou paprikou, lebo včera som kúpila a je jej veľa, tak musím do dačoho dať...no a bez cukety, ale je to dobré, môže byť
@tiffanka dakujem krasne,veru si ho vychutnavam 🙂 🙂
baby, pri chatovaní s tiffankou ma napadla jedna perfektná pesnička - dnes som si kúpila tepláky 😉 a pri tejto pesničke mi ožijú všetky žilky 😀 😀 😀

@martinka1981
@kaja73 baby nebojte tie deti su ako z gumy nastastie.Moja nelinka sice zatial nemala vaznejsi pad klop klop,ale syn mal rok aj tri mesiace a sili sme hlavu priamo na cele jazva jak hrom a esta mu to tak zasili ze aj tie stehy vidno ma tam taky rehrik a este ako rastol sa mu to zvacsovalo.Ale jazvy su sexy nie? 😀 A lenka hned v den noveho skolskeho roka zlomila ruku bola druhacka.Ale ten strach co prezivame des...