icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

gebeente77
10. aug 2011

@tiffanka ja som sa este tiez nevzdala toho, ze budeme mat rodinny dom, ale ja chcem podkrovny, to je moj sen odmalicka 😀

happysmile
10. aug 2011

@gebeente77 jeeej, ja som mala babku v Sarovciach a cez Levice sme chodili na prazdniny. a aj spoluziacku zo strednej som mala z Levic a teraz byva natrvalo v PB.

@teri3 aj ja som zvedava!!! ukaz, ukaz, ukaz!!! nech zhodnotime tvoju krasnu pracu 😉

zofrinka
10. aug 2011

@happysmile jeeej, tak to by sme sa mohli stretnúť, myslím, že si spomínala, že si z PB, či nie??? To by bola paráda!!! A máš pravdu, manžela mám super, on mki takto občas "dovolí" ísť vypnúť, či už na nechty, alebo cvičko, alebo ku kaderníčke, chce mať zo mňa kočku, tak musí.. :o) A ja zas ani nerada nechávam deti u susedky, viem že by sa postarala, ale ani Kubko mi tam nechce byť, tak čo ich budem trápiť, že??? 🙂 🙂 🙂

zuzulienka28
10. aug 2011

Ahojte dievcata. Chcem sa vas spytat na tu celozrnnu muku. Mnohe ju tu spominate. To je ta Norbiho muka, alebo nejaka ina? Kde ju kupujete?

emily_666
10. aug 2011

@zofrinka
toho manžela závidím aj ja, hoci by som svojho za nič nemenila. Lenže na dedine je roboty furt vyše hlavy, takže nejaká manikúra mi nehrozí, som rada, ak sa dostanem ku kaderníčke. 😀 😀 ešte rok dozadu som bola happy, že som si stihla raz za týždeň aj vlasy umyť 😢
@teri3 som aj ja zvedavá na ten topík, obdivujem také ručné roboty, ja zvládam s ihlou iba krížiky, aj to už vyše 1O rokov ani picha som nedala
@tiffanka ono prízemnný domček oceníš najviac ak budeš na dochodku a nevládať na nohy, rodinné domy sú super, ale tie schody, lenže za komančom ked sa staval náš, ešte o bungalovoch nebolo ani slychu
@happysmile tak dobro docestujte, občas sa ozvi ako sa darí a veselo chudni dalej 😀

martinka1981
10. aug 2011

@zuzulienka28 ja kupujem v DM drogrie špaldovu celozrnnu muku alebo maju aj pšeničnu celozrnnu muku 😉 A možno už aj v normalnych potravinach dostať,skus mrknuť 🙂

gebeente77
10. aug 2011

@happysmile vidis, aky je svet maly, mi Levicania sme uz skoro vsade 😀 😀 😀

lubinka26
10. aug 2011

@martinka1981 ta je potom U1 alebo U2?

martinka1981
10. aug 2011
martinka1981
10. aug 2011

Haloo baby kde ste?? Ja som len mrkla,mala by som isť spať,ale ešte čakam draheho 😝

teri3
10. aug 2011

@martinka1981 ja som tuuuuu, akurát som si nababrala hlavu, aby som bola pekná brondínka na svadbe 😀 😀 😀

no zlaté ste baby, alebo žeby zvedavé? No ešte zakončím nitky a zajtra hádam hodím foto, nohavice mám u kamarátky na skrátenie 😉

happysmile
10. aug 2011

@zofrinka jasnacka, za by sme sa mohli... ty taka kocka a ja take strasidlo 😝 lebo ani hlavu si nemam kedy nafarbit 😅 ale sak na dovci sa dam snad dopucu... deti mi sesri a mamina postrazia a ja si konecne (snad) oddychnem 😕 ked budem v PB a pojdem k sesrte tak ti poslem IP s slov.tel.cislom 😉 aby sme sa spojili.
@emily_666 dakujem, no snad dorazime v poriadlu. lebo letime do Wroclawy a potom este 4 hodky autom. dufam, ze ma nevystre kym dorazime k mame...
@teri3 Terka potom hod foto aka si kocica 😉 ozaj som zvedava... (aj na vlasky aj na top)

tiffanka
10. aug 2011

@datelinka5 ...normálen som musela po prečítaní tvojho rp preglgnúť sliny 😀 ...Ja robievam zo 600g polohr. múky, 1 vajko, 0,5dcl oleja, soľ a cukor

zofrinka
10. aug 2011

@happysmile no ja som už len kočka.......tiež nemám gebulu nafarbenú.....a aj mastnú... 🙂 Daj avízo!!!!!

Dobrú noc, babky!!!!

datelinka5
11. aug 2011

@zuzulienka28 ja kupujem v DM alebo Lidl,kaufland je to normlana muka nie od Norbiho,v Kauflande aspon v nemecku maju viac druhov,ale aj v DM je dobry vyber ! 🙂 🙂

martinka1981
11. aug 2011

Dobre ranko,
vyspinkane??
My dnes celkom ano,deti sa nadomnou zlutovali 😀

@teri3 som ti zmizla včera čooo? Len čom som dopisala prispevok,otvorili sa dvere tak som sa hned odhlasila 😀

ku kaderničke by som mala aj ja isť 😝 ale že kedy??? To ani srnka netušiiiii 😕

teri3
11. aug 2011

@happysmile no fááááákt som kočica 😝 😕 😅

@datelinka5 donedávna aj v Kauflande mávali veľký výber za dobrú cenu. Teraz tam majú veľký výber za vysoké ceny, už sa to tuším šplhá cez euro za kilo 😠 a pritom s tým majú menej roboty - myslím, že to by sa už ozaj oplatilo tú Norbiho múku zmiešať s obyčajnou

@martinka1981 no veru, ja čakám, ale som si domyslela, že už si išla - či do hajan, alebo sa muckať, to ja už neviem 😀

a ku kaderníčke idem dnes v podvečer, tá baba robí doma, idem tam prvý krát, tak dúfam, že mi to neposssskazí 😀

datelinka5
11. aug 2011

@teri3 no inac s tou cenou mas pravdu,segra ked tu bola len oci vyvalovala ,muka a cukor raztolka cena hovorila,zakladne potraviny 🙂

happysmile
11. aug 2011

@teri3 joooj Terka, len sa nerob 😉 mne minule dcera (8,5 r) zdvihla tak sebavedomie 😕 , ze "mami idem ta nakreslit" a ja "ok" no same ciarky a bodky porobila... ze to mam vrasky a znamienka... hotova morzeovka 😀 😀 😀 tak som sa pozrela realite do oci a uznala som, ze predsa dvadsat som uz mala davno tak co cakam?" xixixi...

kaja73
11. aug 2011

Baby , my v pondelok nadranom odchadzame na dovču-chorvatstsko na 2t-to bude pre mna strašna skuska. 😝 Po mesiaci update menu,bude vlastne menu a este na dovolenke,kde maju super zmzlinku,super pizzu,super dimbek-take sladke pecivo s opečenymi kuskami maska a zeleninou-mnam,no neviem ako to dopadne.Vahu napisem už v nedelu a potom až o 2 t v utorok.Dufam, že aj ked nic neschudnem,že aspon nepriberiem 😔 Ale plavat planujem každy den hodinku a aj brusaky planujem cvičit.No uvidime,ako povedal slepy 😝

tanicka321
11. aug 2011

@kaja73 neboj da sa to, ja som takto po menu nabehla na tyzden do tatier a potom tyzden splav v ceskom krumlove a chudla som dalej 😉 dala som si aj strapacky s kapustou, ale polku porcie som darovala manzelovi 😅 a aj hrianku s tatarakom som si vecer dala, poriadne mastnu a cesnakovu, takze neboj, vsetko ide, a hlavne som manzelovi nakazala, ze ked budem mat nejake "nepripustne" chutky, nech ma patricne tapne po ruke 😀 tak peknu dovcu 😵 😵 😵

kaja73
11. aug 2011

@tanicka321 Aj ja som mojmu dala instrukcie,aby ma krotil,ked bude zle 😝 Viem, že si zmzku určite dam-ale do mesta chodievame až na večer-takže to bude večerna zmrzka 😲 -oplatku nezjem-aspon to,aj dimbek si určite dam-vyjem masko a zeleninku a z pečivka zjem len niečo,v restike mam oblubeneho grilovaneho tuniaka--dam si ho so zeleninkou-toto su plany.Aka bude realita??????

martinka1981
11. aug 2011

@kaja73 no ja som zvedava tiež ako dopadneme 😀
my tiež až večer chodievame do mesta. Jasne že teraz to bude ine. 1x s deťmi. Ked sme boli bezdetní,teda ja, tak to bolo ine 😀
Ale moj drahy nema problem aj večer o 21 isť do mesta 😀 😀 aj minule sme tak šli,skoro ma z neho trafilo. Tiež na zmrzku tu v BA ,Vikuš hajala v kočiku a Miška v pohodke papala zmrzku 😉

Vydržiiime nie? A hlavne zvladneme 😉

@teri3 najprv jedno a potom druhe 😀 😀 😀

kaja73
11. aug 2011

@martinka1981 Vy kedy idete? Možno si mi hovorila,ale napamatam sa 😲

teri3
11. aug 2011

@happysmile čo sa nemám robiť? Akože koľko mám podľa Teba rokov? No inak teda Ty si už stará mrochta, už sa chystáš do dúúúchodu????? 😀 😀 😀

teri3
11. aug 2011

@happysmile dúúúfam, že som Ťa neurazila 😕 🤐

happysmile
11. aug 2011

@teri3 jasne ze nieeeeeee xixixi.... 😀 len som tu nebola, lebo som bola pre krpatu v skolke a potom trosku shopping 😎 uz sa musim balit a vobec neviem co do kufrov 😕 a jasne ze som stara mrochta xixixi... ved mi to mm stale aj s detuchami pripominaju 😀 😀 😀 sak si ma videla na FB ako vizeram... uz musim aj fotky retusovat xixixi....

happysmile
11. aug 2011

@kaja73 neboj zvladnes dovcu, a hlavne si nic neodopieraj a pekne si uzivaj!!! a hlavne s laskou to papaj, lebo ked budes jest s vycitkami tak sa tie hnusoby tukove na teba nalepia, bo budu vediet, ze ta vytocia. ale ked budes papat s radostou a bez vycitiek tak si to tie tuky a cukry ani neuvedomia, ze na telo nepatria a pekne zostanu na dovolenke 😉 takze Dont worry a pekne si uzi dovolenku!

teri3
11. aug 2011

@happysmile no veď práve, fotky som videla, tak neviem o čom hovoríš 😉 . A inak si mi nehádala vek - schválne som si vymazala z tabuľky 😀 . Dokedy budeš na SK? Žeby sme sa dostavili na stretko - do Považskej? Mne by nebol nejaký problém sa dostaviť 😉

teri3
11. aug 2011

zvedavci kuk do súkromky - pokec a prosííím, komentujte, kritizujte 😉