icon

Po 44. roku moja váha stále stúpa🥺🥺🥺

zilka21
30. dec 2019

Ahojte pls co mam robit ako sa toho zbavit mam 47 a od 44 moja vaha stale stupa...vadi mi to velmi a nie a nie schudnut...mam 159cm 58kg...pomoooc

Strana
z2
ivitom
1. jan 2020

@marhel To je nezmysel, ze ak by bola pravda "nudzovy rezim", tak anorekticky a ludia v koncentracnych taboroch vyzeraju super. Ako pise anjelicek26, anorekticka a nudzovy, resp. setriaci rezim, detto ludia v koncentracnych taboroch je velmi velky rozdiel. Samozrejme, pribera sa, ak pretrvava pozitivna energeticka bilancia, ale aj setriaci rezim moze zohravat svoju ulohu a podporovat rast hmotnosti.

galioska
1. jan 2020

@zilka21 štítnu máš ok? Celkovo po zdravotnej stránke....a potom pohyb, veľa pohybu a vyvážené jesť.

kaja153
1. jan 2020

Čo znamená "a nie a nie schudnúť" čo všetko si robila preto aby si schudla?

viskupova_mirka
1. jan 2020

Pri únave a nedostatku spánku si telo pýta energiu stravou...som sa niekde dočítala a pri mne to funguje. Keď mám ranné smeny, kedy vstávam okolo 4:00 a chodím spávať okolo 23:00 a neskôr, tak sa neviem dojest a to hlavne sladké, lebo mi chýba energia.

zilka21
autor
1. jan 2020

@viskupova_mirka ahoj no presne aj ja tak...cim nahradit to sladke

zilka21
autor
1. jan 2020

@kaja153 cvicila behala nejedla biele muku nepijem.sladene napoje je to toho viac nez kedykolvek predtym

zilka21
autor
1. jan 2020

@nina1004 uz som aj to skusala

zilka21
autor
1. jan 2020

@abeata 52🙏

kaja153
1. jan 2020

@zilka21 treba byť v kalorickom deficite-mat väčší výdaj ako príjem. To znamená znížiť príjem kalórií ktoré zjesť a zvýšiť výdaj pohyb,cvičenie,prechádzky atď atď . Keď si vyčerpaná skús jesť častejšie tym sa aj vyhnes tým chutiam na sladké. A keď už dá sa upiecť zdravý koláč,vypiť proteín,proteínové pudingy,tyčinky,ovocie bobuľové má málinko cukru a sacharidov atď atď. Ale teda hlavne tými menšími a častejšími porciami sa vyhnes chutiam na sladké lebo ti nebude skákať cukor v krvi.

malarika
Odpoveď bola odstránená
viskupova_mirka
1. jan 2020

@zilka21 mne energiu dodala keto dieta, nie tie v prášku, ale len zmena stravy, no moc dlho som to nevydržala 😂. Ale počas tej diety som mala ozaj viac energie, teda okrem prvých dvoch týždňov, tie boli ťažké.

cukroska
1. jan 2020

@viskupova_mirka akoby som čítala o sebe...

zeytin
5. jan 2020

@zilka21 Ahoj, ako som citala, mas problem, ze ješ vecer. Nechces vyskusat 16/8 fasting? 8 hodín ješ normalne, 16 hodín nejes, pijes ken vodu, kavu, caj... Ja to mam tak, ze vynechavam ranajky, prve jedlo je obed o 12hod, potom mam olovrant, veceru, aj si pomedzi nieco dzobnem k mam chut. Jest sa snazim zdravo, ale neprehanam to. Jem max do 20h vecer, potom uz nic az do obeda naskedujuceho dna. Fakt to pomaha. Musis si na to zvyknut, ale ja uz doobeda nepocitujem ani hlad. Ale pocas tych 8 musis prijimat normalne potravu, aj viac krat v menších porciach. Kazdemu sice vyhovuje nieco ine, ale za vyskusanie to stoji.

zilka21
autor
5. jan 2020

@zeytin ahoj...mne to pride velmi.narocne to by som nezvladla si myslim

zeytin
5. jan 2020

@zilka21 Aaaale, praveze vobec nie... Jedine vynechas ranajky, mozno prve dni, kym si telo zvykne na iny rezim... Zalezi na tebe, ja som schudla za 3 mesiace 6 kg... Z 60 na 54 😉

adulikka
6. jan 2020

@zeytin ja schudla touto stravou 4kg za tri mesiace a odvtedy nič , takže dá sa schudnúť
@zilka21

adulikka
6. jan 2020

@zeytin a ja som aj tu v skupine 8-hodinova dieta , síce som len 4kg schudla ,ale aj im sa teším

bohuncik
9. jan 2020

@nefertiti5843 ako sa ti to podaroilo

Strana
z2