Počítanie kilojoulov a kalórií. Kto tak schudol?
28. jan 2015
Ahojte.ma stym niekto skusenost?cvicit necvicim len pocitam kj.cvicila som tabatu ale suseda mi to zatrhla☹ .za 4dni som schudla 0,400g je to dobre alebo malo?
Predošlá
Strana
z2
Zienky dakujem za odpovede. 🙂 aktualne mam - 1kg za 6dni ja viem ze to nieje tuk ale aj to potesi 😀 a este som zistila ze som v priemre bezne za den zjedla okolo 16000kj a ja ze preco som pribrala 😀
@nezabijes 1500 až 1600 viac to nebolo 🙂) ale dalo sa to, lebo som jedla veľa zeleniny a prílohy/pečivo som si dávala aj na večeru.
Predošlá
Strana
z2

ahoj... ja som schudla aktualne 10kg bez akehokolvek pocitania kalorii, vobec to netreba, treba ratat markonutrienty a zachovavat spravny pomer - vypocitas si ho napr. takouto kalkulackou http://iifym.com/iifym-calculator/.... ja som prestala jest sacharidy a islo to, v podstate take paleo stravovanie. a v tabate urcite pokracuj, hodiny aerobiku, chodze alebo bicykla v miernej intenzite ti nepomozu, roky som aktivne cvicila zumbu a veselo priberala 🙂 a tabata je este k tomu super zabava 🙂 najlepsie na chudnutie je riadne drsne posilovanie, ale ked nemas moznost chodit do posilky, isto by som radsej dala riadnu tabatu kazdy den ako chodit behat alebo podobne