Prečo ľudia používajú Ozempic na chudnutie?
Tiez vas to hnevá,ze si pichaju ozempic , preto,ze su lenivi cvicit a vyvazenejsie sa stravovat a je im to pohodlnejšie,?? co ak sa kvoli tomu diabetici nebudu moct k lieku dostat?
Nahnevala ma aj jedna znama, ktora jedava piate cez deviate, je znacne obezna, cvicit nebude ani za boha, ale s lekárkou sa dohodla,ze jej ozempic predpise,su kamosky. Ja zasnem...
Pretoze mamcukrovku a preto, lebo mi ho predpisuje diabetologicka? Na to, aby mi ho predpisala som musela prejst inymi typmi liecby a ked nezaberali, az vtedy mohla predpisat ozempic.
Neberiem ho teda pre srandu a nezabera, lebo to nie je zazrak ako tu ty prezentujesze aka skratka k vysnivanej postave bez namahy
@janetinka27 ty si diabetik, nie zdravy clocek, co nevie co od radosti, to je úplne iný prípad.
teraz je jedno, ci som diabetik, ja ti hovorim ako realne ucinkuje na ludi a ze to nie je zazrak, skratka a neviem co. niekomu pomoze a niekomu nie, ty tu riesis nieco comu nerozumies. Zbytocna bezcenna diskusia, nevies o com hovoris, su to len tvoje emocie, ale vedomost ani skusenost nemas.
Je pekne, ze si schudla sama a ze si cvicila, ja som schudla bez liekov sama 26 kg a uz 5 rokov som sice nepribrala ale ani uz nechudnem a schudnut este potrebujem. a nebudem sudit inych, lebo viem ze kazdy clovek je iny a ze niekto s kilami bojuje a niekto nemusi. A ked ma trebars niekto 130 kg a nevie sa vymotat z bytu aspon na prechadzku, alebo ma narast kg a lepia sa na neho kvoli vahe choroby, tak ho nebudem sudit, ze ma cvicit a behat po schodoch, ak mu moze pomoct ozempic, nech ho berie, mozno ho zachrani pred smrtou.
Obezita je choroba, je to v hlave, male dieta zaplace a dostane do ruky chrumku, ma narodeniny, tak sa ide do restauracie,jedlo je utecha, odmena atd, obezita je svetovy problem, treba zist z kratsej cesty.
Molnar je super, ale je to tv format pre sledovanost, nezoberu tam hocijakeho obezneho cloveka ale len toho, ktory ma aj psychicky potencial a tlak na vysledky je tam velky, nie kazdy sa dokaze z obezity pozbierat.
Najmä po 50, pri hormonálnych zmenách, psychických problémoch, zlom metabolizme, alebo pri poškodení pohybového aparátu... tie kilá dole nejdú. A hlavne, h... ťa po tom, ako sa kto rozhodne.
Mne bol z mnohých zdr. komplikácií a dôvodov (kt. tu nebudem spomínať; cukrovka to nie je) odporučený mojim lekárom, ale dosť váham. Takže to ešte dôkladne prekonzultujem aj u ďalších odborníkov, ku ktorým chodím a ku ktorým ešte len budem v blìzkej budúcnosti chodiť..
Mne bol z mnohých zdr. komplikácií a dôvodov (kt. tu nebudem spomínať; cukrovka to nie je) odporučený mojim lekárom, ale dosť váham. Takže to ešte dôkladne prekonzultujem aj u ďalších odborníkov, ku ktorým chodím a ku ktorým ešte len budem v blìzkej budúcnosti chodiť..
@tripetta porad sa somsvojim lekarom co pozna tvoju anamnezu, ak je predpisany diabetologom a pri splneni podmienok je tento liek dlhodobo preplacany zdravotnou poistovnou
na Slovensku je uz dlhsie skusal sa este pocas korony u vybranych diabetologov a velmi dobre ovplyvnuje hodnoty glykemii a glykovaneho hemoglobinu a znizuje spotrebu inzulinoterapie
@tripetta porad sa somsvojim lekarom co pozna tvoju anamnezu, ak je predpisany diabetologom a pri splneni podmienok je tento liek dlhodobo preplacany zdravotnou poistovnou
na Slovensku je uz dlhsie skusal sa este pocas korony u vybranych diabetologov a velmi dobre ovplyvnuje hodnoty glykemii a glykovaneho hemoglobinu a znizuje spotrebu inzulinoterapie
@mamina7070 mne ho diabetologicka dala aj tak ako samoplatcovi. Aj keď som to mala indikovane lekárom/lekarmi. Čiže záleží vyslovene od diagnózy.
@mamina7070 mne ho diabetologicka dala aj tak ako samoplatcovi. Aj keď som to mala indikovane lekárom/lekarmi. Čiže záleží vyslovene od diagnózy.
@simca06022011 pri splneni podmienok ani kazdy diabetik s DM2 to nema preplacane zavisi od hodnot a komplikacii ake ma primarne sa sleduje hodnota glykovaneho hemoglobinu
Áno, je to nespravodlivé, ale nedá sa to porovnávať. Pretože kúpený titul je chýba systému, školského systému a súkromného školstva, proste ak na SR máš prachy, tak si kúpiš titul a potom to tak s odborníkmi vyzerá....je to celospoločenský problém pretože sa to umožnilo a niekto to dovolil. Ale ozempic si kupuje, pichá každý jedinec na vlastné riziko a zodpovednosť. Keď s prepáčením "zgegne" bude to len jeho "ne"zodpovednosť a následky bude znášať jedine on. Ale keď budeme mať vyštudovaných fušérov v nemocniciach, na súdoch, vo vede...tak sme všetci v prdeli.
@janetinka27 ty si diabetik, nie zdravy clocek, co nevie co od radosti, to je úplne iný prípad.
@anonym_autor čokoľvek čo ťa v tvojom živote vytáča, má len jednu z dvoch príčin.
1. Robíš to tiež, ale považuješ to za zlé, nesprávne, hanebné.
2. Chceš to robiť aj ty, ale nemáš na to odvahu, resp.ani si to nedokážeš pripustiť, že to chceš tiež.
Tu je úplne nepodstatné, že či je užívanie Ozempicu správne, nesprávne...ty to netušíš. Nie si odborník a nemáš ani jednu relevantnú informáciu o terapii obezity. Nepoznáš fakty, nemáš teda svoje domnienky s čím porovnávať. Netráp sa teda zbytočne. Buď konzultuj s lekárom endokeinológom, obezitológom a potom si utvor aký taký názor, alebo buď spokojná a vyrovnaná sama so sebou, že si schopná schudnúť a udržiavať hmotnosť bez farmakologickej liečby.
Je to každého vec ten kto je úplne zdravý sa nemusím ničoho báť a druhý nech sa potia v telocvični!
Je to každého vec ten kto je úplne zdravý sa nemusím ničoho báť a druhý nech sa potia v telocvični!
@anonym_306036 presne tak, každý si je strojcom svojho zdravia a šťastia 🙂

Autorka k comu dalsia rovnaka tema?🤔
@natalka13 aka?