Pri akej váhe ste sa cítili chudé?
Pri akej váhe ste sa už cítili “chudé” (pri výške cca 164 - 165 cm) ? Momentálne sa snažím schudnúť, mám 48 kg, ale stále sa necítim vo svojom tele dobre, napriek tomu, že takmer denne cvičím.
Mam 168cm a pri 49kg som sa citila prilis chuda...teraz cvicim a mam 55kg a citim sa dobre
@kristiii Prosim ta, ake je statisticke percento ludi, co “nemozu pribrat”? Absolutne minimum, a tyka sa to najma ludi so zdravotnymi problemami, ti su vsak samostatna kategoria, tych sa nema co dotykat.
Problemom sveta je obezita, tak sa netvarme, ze ze tych, co su chudi a nemozu pribrat je vela. Nie je.
A ano, zena, co ma 48 kg pri takej vyske ako som uviedla zdravo nevyzera, nech ta to nastve akokolvek. Mna stve, ze poruchy prijmu potravy vznikaju presne pre komenty ohladne nizkej vahy. Nevyprovokujes ich, ked napises, ze nevies pribrat, lebo choroba, ale pri nerealnych cislach ku vyske ich vyprovokovat vies.
@dominikamacakova Mala som presne tolko na tu istu vysku. Na gymnaziu. Nevladala som ani chodit.
174 cm 57kg
Aj ja mam rovnakú výšku. Tučno som sa cítila už pri 62 kilach bohužiaľ. Na začiatku vysokej školy (davno pradavno) som mala 50 a to už bol extrém... ideál mam 55. Ale každá postava je iná. Niekto má problémové brucho, niekto vrchnú časť a niekto spodnú.
Ja sa s tebou nemienim dohadovať, stačí si aj tu pohľadať, koľko je tu diskusii na tému ako pribrať. Okrem toho nikde netvrdím, že s tým má problém polovica ľudstva, uviedla som to ako príklad na margo toho, že tu skáčeš do žien, keď napíšu, že majú 50 kíl a cítia sa ok, pritom sa sama vyjadruješ otrasne na adresu tých, ktoré nie sú podľa tvojich predstáv.
@kristiii Ja nechapem, teba tak trigeruje spojenie vyziabnuta matoha? To je akoze otrasne vyjadrovanie?
Nebud smiesna. Dalsia premotivovana prepistana zenska, co ju uraza vsetko naokolo.
@drahomirrra a čo je to, kompliment 🙄? Sa vráť o stranu naspäť, kto tu začal pišťať.
Ľudia sú rôzni, niekomu pristane viac, keď je štíhly, inému o pár kíl viac a hlavne, každému sa páči niečo iné, na posudzovanie tu nie si ty ani ja. Nech sa každý cíti dobre pri váhe, aká jemu vyhovuje. Autorka položila, otázku, baby odpovedali. Mňa zarazila nie jej váha, ale miery, pretože tie mi nijako nesedia, v podstate si takú postavu neviem ani predstaviť a to poznám dosť žien s podobným pomerom vyska-vaha.
@drahomirrra ja nemôžem pribrať a ani moj brat. Je to aj genetika a nie zdravotný problém
@drahomirrra ja vládzem, ale som strašne plochá a nemám ani zadok 🙈
@drahomirrra No vidíš, ja mám 175/56 . Športujem, zdravo sa stravujem. Pre niekoho veľa, pre iného málo.
Moja dcera ma 45 kg pri vyske 165 cm...ale ma 15 rokov
@dominikamacakova Genetika nema nic spolocne s rovnicou prijem - vydaj. Museli by ste mat geneticku poruchu metabolizmu, a to zavazneho charakteru. Proste jes velmi malo a spalujes vela. Thats all.
@drahomirrra asi hej, sibe, lebo naposledy som mala 48 kg 9 mesiacov po prvom porode, ked sme isli s malym z infekcneho. Ale meriam 152 cm! Vyzerala som velmi dobre. Ale o 10-20 cm vyssie zeny a 48 kg, to nie je ani nahodou zdrave. A skodi to mladym dievcatam. Ja sa nestacim cudovat, kolko zien sa tu ozyva, ake su chude. Nechapem. Ja mam este aj hypertyreozu a mala by som byt ako kost a koza a veru to nie je tak, mam 10 kg nadvahu. Ano, vazim 62 kg pri vyske 152 cm a chcem ist na dakych 52 cca.
@drahomirrra a ja viem, ze mam poruchu metabolizmu, zvysena funkcia, rychlejsie spalovanie, ale aj zravost. A teda nechudnem. Viem, preco to tak je.
@nevenka Ale ta vyska je tiez ukazovatel. Tych 48 kg sa skor rozoberalo v ramci priemernej vysky. Je mi jasne, ze clovek co ma 150cm pri 48 kg vyzera inak ako vyssi clovek.
Ale ja som vzdy rovnako fascinovana, aka elita je tu na koni. Bohate, so skvelymi manzelmi, vlastniace kopu nehnutelnosti, a teraz uz vieme aj, ze chuducke a vysoke. No hotove topmodelky, Naomi a Claudia by zbledli zavistou.
@drahomirrra nejem málo, jem dosť a môj brat ani nehovorím. On zje za dvoch... Ja jem aj také veci ako pizza, vyprážané, koláče, sladkosti, pečivo... A sme zdravý, nemáme žiadnu poruchu. Môj otec bol chudý ako vyžla a moja starká je tiež chudá a malá.
@dominikamacakova áno veľa robia aj gény, i my sme všetci 3 súrodenci stihli, podedili sme to po máme. Ja som sa vydávala v 30r a vrazila pri 164cm 47kg. Pobehala som všetky vyšetrenia všetko ok, všelijaké nutričné poradkyne, cviky nič nepomohlo, proste rýchle spaľovanie. Mohla som jesť čokoľvek a kedykoľvek, nič nepomohlo. Ja som mala práveže mindraky z tej štíhlosti. Po prvom pôrode som mala 50kg, po druhom 55kg až teraz po 40tke a po treťom dieťati sa ten metabolizmus začína spomaľovať. Mám 44r 62kg a cítim sa skvelo. Čiže áno aj genetika hrá veľkú úlohu, ale takí ľudia väčšinou čo majú štíhlosť posedení, chcú práveže pribrať a nesledujú každé dkg ktoré pribrali.
@janaspa ja mám tiež komplexy z tej "štíhlosti". Dokonca som kvôli tomu pred mesiacom prestala piť kávu... Čím som staršia, tým mi to viac vadí lebo vidno vrásky
Ja som išla z váhy 82 kg, chcela skm mat 62, ale stále skm sa necítila dobre, šla som na 58, aktuálne a stále sa necítim dobre, chcem ísť aspoň na 54 a budem spokojná, aktuálne som taka normálna. Veľa športujem mam aj veľa svalov, takže svalnatu postavu, väčšie nohy. Max 50. 48 je extrémne už malo a ze chudnúť? Čosi... Toto mi už zaváňa anorexiou, ale vážne, a tie miery tela, máš sttasne malinke. Ja nosim veľkosť S niečo sj XS, a teda neviem si predstaviť co nosíš ty.
Mam 165cm a tiež 24r

Máš anorexiu? Ja mám 162cm, 46kg a snažím sa pribrať... Myslím si, že som strašne chudá a podľa bmi mám podvýživu