Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@debbie mas moj velky obdiv, si nasa najzodpovednejsia clenka co sa tyka chudnutia 😉 Narazam hlavne na cvicenie a upravu jedalnicka, tak ja by som urcite nedokazala zjest len jednu tablicku cokoladky, to radsej nic 😀
@debbie je snáď moja vec čo čítam nemyslíš?
@dominikuska dakujem ja som si už prešla veeeľa zlyhaniami a poviem ti je to všetko na niečo dobré posuva nas to dalej , každá z nas potrebuje iné, každa ma iné tempo aj inú vahu aj ciel , len je dôležité uvedomiť si že chceme a čo.... a potom to ide ja mam výhodu že mam skoro dvojročnú dcérku a už nekojím..... môžem si dovoliť aj dietu na rozdiel od iných mamičiek tu čo koja ..... 😀 no o to viac ich obdivujem ja som po CR nemohla nič a poviem pravdu ak 6x do týždna cvičím brucho tak mam problémy ..stále to nieje ok ☹
@linduska27 BK
@debbie BK?
@debbie aj ja som po CS, a velmi dobre viem ake to je, ja som minuly rok v lete dost aktivne cvicila, ale som prestala hlavne kvoli bolestiam, a teraz musim zacat odznova. Aj teraz mam obcas dni ked nieco porusim co sa tyka stravy, ale teraz som rozhodnuta nepolavit v chudnuti.
Inak uz mam vybraty darcek na vianoce elipticky rotoped 🙂 a este chcem aj toto, ale nedopatrala som sa dalej
@dominikuska no ja som cvičila doma ale poviem ti, niet na kolektív .Nikdy doma nebude taká nálada ako pri cvičení v partii s viacerými babami .... proste snažíme sa viac ak vieme že nas niekto sleduje 😀
@debbie Ja som sa minule na zumbe velmi velmi hanbila ☹ preto chcem skusit doma. A debbie ty mas mo fitku trenera?
A prečo si sa hambila??? ja som bola na zumbe a mala som 87kg a bolo to v pohode dala som si leginy a širšie tričko a bolo tam veľa báb a mali viac ako ja cez sto iste a každa sa tešila z tanca a z pohybu ide o to ako sa k tomu asi postavíš , ja obdivujem každú čo je vačšia ako ja , a príde cvičiť do fitka , robí niečo a neľutuje sa len
Nie trénera nemám ale poradím ti ak chceš niečo vedieeť
Z toho, ze som velke drevo, ktore sa nevie pohybovat v rytme hudby 😀 😀
som uvazovala ci nieje lepsie mat vo fitku trenera, ci to nahodou nepomaha viac? alebo je lepsie ked si sama? co je lepsie? a hlavne ked chcem zhodit z brucha co robit?
@dominikuska No k trénerom , záleží akého maš napr. videla som že zadarmo pán /majitel fitka ťa omeria ,odváži ,da dietu,povzbudzuje, sleduje a odpovie na všetko ale aj to že panička si hovorila osobná trénerka , povedala mi že sa mám omerať a sledovať sama, dietu nedala , iba ma sledovala či cvičím a vzala 10€denne a nič nerobila....
ani dietny plan nevedela zostaviť,,,.,
Takže ak je vo fitku niekto kto cvičí už dlllllho čo zistíš po tretej návšteve /pri prestávkach sleduješ a pýtaš sa/ radi ti poradia , a viem že či už ženy alebo chlapy stačí pozerať na stavbu tela a vieš koho sa pýtať....
A čo sa týka bruška tuk na bruchu sa vstrebáva ako posledný , takže treba chudnuť všade,,,, a k brušným svalom ... je to rôzne . neviem či cvičiš vo fitku či doma či ako ....tažko takto radiť ,napíš kde , ako často , v akom opakovaní cvičíš a poradím aj jedálniček daj
zajtra som odcestovaná , tak prečítam si vas a odpíšem až večer 😀
ahojte maminy....tak som konecne docitala vase moje trampoty...rada by som sa k vam pridala...tiez som pocas porodu pribrala 14 kg ,ktore som hned po porode zhodila,ale ked som prestala kojit som znova pribrala...takze teraz potrebujem zhodit 8 kg urcite...meriam 167 a moja vaha je 68 kg!!! ale moj problem je v tom,ze mam od porodu bolesti s krizami...rano ledva vstanem y postele a cely den musim byt v pohybe inak sa nepostavim...som z toho nestastna,lebo kedysi som bola dost hyperaktivna a teraz kvoli tymto zd.problemom nemozem chudnut...stravujem sa 5x denne..ale som stale na tej istej vahe....
no baby vidite ja som uuuplne zabudla že sme sa dnes mali aj merať, no aj tak si myslim že nejaka extra zmena tam nebude...
A vy baby ako??? vobec som tu nevidela vaše minusy, troška ma motivujte 😉
som z Trnavy z prednadrazia
tak som k.o. už dnes,... zajta šoférujem 3ookm ráno, 3ookm poobede, tak sa idem vyspať pozriem tabulku ráno ked budem piť kavičku 😀
Bruuuuuuuuu nocku babulky 😵
@adky @nanika @vejula @liana81 @sssimi @pink_lady @tinika @missy97231 @smarti @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @michele11 @katusradus @bubinko83 @zuzuh @debbie @moon1979 @ivca17 @lusia_99 @maya30 @lilithka26 @katkav @erika0802 @gabriela_michaela
******************************************************************************************************************************
Caute caute, takze posielam na co sme vsetky dlho cakali, aj ked nekompletne.
1.) Asi maju pravdu kocky co tvrdia, ze nemam cakat na to kym mi nahlasia vsetky - ten kto nestihne nahlasit, tak sa najde az buduci tyzden v tabulke, zatial je v tabulke oznaceny cervenou a v grafe akoby stagnoval...
2.) Kto mi nestihol nahlasit - nahlaste mi prosim aj tak, nech to mame v poriadku a buduci tyzden s cistym stitom.
3.) Suma sumárum:
a.) schudli sme tento tyzden perfektnych 11.7 kilogramov 😀
b.) spolu sme schudli uz neuveritelnych 46.7 kilogramov 😀
c.) v centimetroch je to vraj 77 (tiez pekne cislo, nie? 😝 )
4.) Ako vzdy ta ista prosba - ak si to ktokolvek rozmyslel z akehokolvek dovodu, nahlaste mi prosim ze mam vypustit z tabulky aby som kazdy tyzden neobhanala. Dakujem vopred 🙂 Lebo aj to zapisovanie stagnacie do grafu, ak sa mi niekto neohlasi, je pre mna co i len minuta casu strateneho ktory mozem stravit cimkolvek inym - kazda ste mamina takze viete o com hovorim 🙂
******************************************************************************************************************************
Tu su nove linky (ako sme sa dohodli, predchadzajuce za chvilku vymazem takze prestanu fungovat):
https://docs.google.com/fileview?id=0B5uYMK7ed-...
https://docs.google.com/fileview?id=0B5uYMK7ed-...
**********************************************************************************************************************

@katkav nie nieje vieš čo je to najdoležitejšie...nie pevná vola ale že niečo ty sama chceš.... 😀 bru nocku