Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
dnes som mala kura v marinade: olej, trochu medu, cesnak, sladka paprika, trochu kecupu. a k tomu dusenu mrkvu. mnam mnam 😀
@miradzela urcite to zvladnes, my uz mame koliky za sebou, ale ked som teraz pridala do stravy zeleninu, tak zase bol problem, a to maly bude mat rok. Takze aj ja to so zeleninkou moc neprehanam. Neviem co mas na mysli otazkou "ty si na tom ako? " Ano venujem sa tomu, tentokrat som vazne pozitivne naladena na schudnutie. 😀
@tinika pravda, vela vody skodi (aj som sem minuly tyzden prepisala jeden kratky uryvok kde bolo vysvetlene ze preco). Ale 2-3 litre je oukej. Podla mna ak da clovek 3.5 lebo sportoval alebo bolo teplo, tak sa nic nedeje. Od 4 litrov uz to nie je v poriadku. Ale 1.5 litra je asi nie celkom postacujuce. Ty mas ten hyperaktivny mechur? Moja kolegynka ho mala, kym ma na to neupozornila, ani som nevedela, ale potom ked uz som vedela tak som sa nestihala divit ako casto behala... ved to nezvladnes bez zachodu ani prechadzku.. ci?
@yennn ďakujem, teraz som si vzala na vodu fľašu s tým športovým uzáverom a "pocuciavam" z nej, uvarila som si aj zelený čaj, už nekojím, takže nemám obmedzenia
a ešte sem dám na kontrolu môj dnešný jedálniček
raňajky, chlebík, rama, šunka a paprika + káva s mliekom
desiata jogurt
obed zemiaky uvarené v šupke, poliate bielým jogurtom,
olovrant ešte netuším
a na večeru mám v pláne mrkvu na cesnaku ( pokráje sa na kolieska a na lyžičke oleja sa osmahne nasekaný cesnak, pridá sa mrkva, rasca a soľ a podusí sa to) mne to chutí 😀
baby, citali ste niektora knihu od macingovej, aky je vas nazor na nu? oplati sa tym zaoberat?
@yennn no skor mam problemy ze raz som sa nachladila v robote a odvtredy mam problemy a ako vravis, ja kade idem tam hladam wcko, ked som s kamoskami ta mi strazia maleho a ja bezim na 3.p. domov 🙂)) aspon civčim hihi a v meste mam jedno verejne kde sa da ist aj s kocikom ak som sama 🙂 ale poviem ti dakedy to je uz ltt kym sa doplazim domov s malym 🙂 takze mam taky blok a ani potrebu nemam pit viac vl ete hej to hej ale od tehu som hrda ze aspon 1,5l do seba dostanem, niekedy som vypila tak hrnček čaju a troska vody a to bolo vsetko + este ak polievka
@liana81 @missy97231 @bobocka @michele11 @lilithka26 kocky uz cakame len na vas 🙂
@vejula teda pondelok a ty nemas spravnu baterku vo vahe? 😝
@sammy @moon1979 @gabka24 - dievcence uz ste sa nam parkrat neozvali s vahou, asi ste si to rozmysleli 😔 mozem vas z tabulky vymazat aby som uz na to nemusela mysliet? Dakujem ze sa mi ozvete. 🙂
@yennn no si predstav... ale ja som sa celz tyžden nevažila moj mm sa tiež vobec nevaži, takže ma to takto dnes prekvapilo, ale už som bola kupiť novu, len dufam že je to spravna velkosť a pasuje mi do vahy, lebo ja som si zabudla pozreť aka baterka tam presne ide tak len odhadom podla oka som vyberala, ale tak na 90 % su to spravne 😅
Ahoj,
Baby, chcem vas poprosit o pomoc, potrebujem prieskum diskriminacie zien, matiek k bakalarskej praci. Cize sa to tyka matiek, ktore sa uz vratili po materskej dovolenke do zamestnania, a tak vas PROSIIIM o vyplnenie dotaznika, zaberie vam to cca 3 minutky vasho casu 😉
http://jahody11.dotazniky.com/
Za vyplnenie vopred dakujem 😵
baby ahojte nezobrazuje mi ikony ip a ten trojuholník hm???
je tu niekto ???
ahojte, tak ja vam vahu nepoviem, lebo ju zatial nemam 😝 (ale uz je objednana a do konca tyzdna by mala byt), ale dnes som nabehla na stravu 5 krat denne, mala som vsetky chody a zatial vyse 2 litrov vody 🙂 , som velmi rada, ze uz mam predstavu o tom aky budem mat priblizne stravovaci system (vdaka tejto teme a vasim radam 🙂 , len este do toho zaradit pohyb 😕

@debbie @adky ja to s tym meranim vidim uplne rovnako, ale nechcela som byt nekolegialna tak som sa odmerala. Ale som skepticka k nahlasenemu ubytku 4 cm v pase za tyzden alebo 3 cm na stehnach. V kilach ano, ale centimetre sa chudnu tazsie...
@zuzuh blahozelaaam ! Fuh... teda mas pravdu, aj tento ubytok prisiel vhod tento tyzden 🙂