Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
tak co robim furt zle? Ved kedysi to fungovalo ☹
skuste teraz?
inac baby viete si to poriadne zvačšiť však? Napravo je take plusko, parkrat stlacit a chvilku pockat kym zaostri
@tinika Patrik je krásny, má nádherné očká 🙂 Aj my sme sa boli fotit minuly tyzden v stredu, ked bolo volno. Ale fotky budu az za dva tyzdne ☹ Tak snad sa stihne co-to poslat, tiez sme si dali vianocne oblečko. Mne sa to nikdy nejak extra nepáčilo, totálne klišé, ale ked mi ho ponukol, tak som neodolala 😀
nefunguje
@alexe "skusit to mozem" neznie velmi presvedcivo, ty chces schudnut, nikto ta nebude presviedcat 🙂
Nehovorim o salame, ale o šunke. A aj to o chudej kuracej alebo morcacej. Alebo este by sa dala debrecinska kuracia, ta je tiez chuda. Ale v podstate nemusis, toto je mäsovina, tu vynahradis kuratom ci inym chudym masom na obed alebo veceru.
K tomu pitnemu rezimu - najlepsia je cista voda. Ale samozrejme aj nesladeny caj, len treba dat pozor - caje tak isto ako mineralky sa doporucuje striedať.
Blahoželám k úbytku. PS: v tabulke ta nemam, neuslo mi nieco, vsak? Nespominala si ze by som ta mala zaradit, ci?
@tinika ja budem mat take typicke studiove, najprv som sa tesila ze ako pekne to slo, celkom rychlo a pre mladeho docela bezbolestne - niezeby sa zabaval, ale nesnazil sa ani zdrhat z obrazu ani neplakal...
Ale az doma mi napadlo, ze to bolo take atelierove - mali sme 3 stylingy - dva cisto on (vianocna + hracky) a tretia my traja vsetci spolu - a toto ma trosku potom doma mrzelo, bolo to take ze tu sa posadte a vsetci traja kuk do fotaku a cheese 😒 Najprv som myslela ze ake budu pekne, ale potom ma napadlo ze sme sa mohli pokojne trochu poblaznit, ako to robievame doma.... ale nevadi, nebolo to najdrahsie a verim ze budu pekne aj tak
@yennn super tabulka,si šiklulka 🙂
Babulky idem buvat, dobru nocku.
@yennn cauko moja.sorry,ze tak neskoro.ale ani som nechcela pisat,lebo strasna sprostost na mojej vahe.ukazuje mi 62 kg a to nie je mozne.nie je mozne aby som tolko za tyzden dala dole,lebo som nerobila nic extra,jedla som tak ako vzdy a ani som kazdy den necvicila.musim ja k svokre zbehnut a tam sa odvazit 😒 citim sa fajn,ale o kilo a pol lahsia iste nie 😅 ale po pravde-kiezby!!!!!!! 😀 kiezby to tak bolo 😀 😀 😀
dobre ránko idem vás dočítavať 😉 a motivovať sa úspechmi
@bobocka preco si neveris, ved je to krasne. Co ak organizmus pochopil, ze uz nerobis hluposti a ze mas vazny zaujem dat sa do poriadku tak pustil? Blahozelááám. Tak ked pojdes k svokre a bude tam viac, tak mi to ani nenahlasuj, ja som ti zapisala 62 do tabulky a ty mas tyzden na to aby si to obhajlila, dobre? 😀 A blahozelaaaaam 🙂
PS: nikdy dve vahy nebudu vazit rovnako - nie je podstatne ktora je nastavena spravne, podstatne je stale sa vazit na tej istej

@yennn OKI skusit to mozem no na ranajky budem volit len ten chlebik + syr ako mozem, salam zial velmi nemusim..
ostatne zvladam myslim. polievky su nezaprazene a polievku nemam vzdy ...
a 2,5-3L vody budem sa snazit najlepsie pre mna je urobit si 2 dzany nesladeneho caju a pit z velkeho pohara ...
a k tym -0,5kg sa chcem pripojit dnes som sa vazila mam 75kg