icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

yennn
29. nov 2010

babulky idem si na chvilku lahnut k malemu, potom pojdeme do mesta takze sa ozvem vecer. Pa

adky
29. nov 2010

@yennn nestiham pisat,ale citam,umer z teba ......hrame preteky? 😀 Preco som tolko schudla za tento tyzden? Jednoducha matematika...sijem-netiham jest,resp. zabudam jest...stve ma to,ale aj dnes mam este usit 17 pancuch,takze letiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim 😀

liana81
29. nov 2010

@yennn no skúsim teda sem dať jedálniček, i keď každý deň je to iné

napr. dnes
8.30 celozrný rožok s maslom, čaj
10.00 mandarinka + banán
12.00 zeleninová polievka, zemiaky, mäsko
12.45 káva (inokedy ju mám po raňajkach, dnes som nestíhala, lebo som brala malú vonku, keď že máme veeeľa snehu 😝 )

a potom zvyknem niečo okolo 15.00 jesť buď keď sa zvýši z obeda, alebo jogurt, alebo pečivo so zeleninou, alebo niečo iné, alebo nič, a na večeru neviem čo si dám dnes a potom už nejedávam len do tej 19.00 hod a pijem
ja neviem či naozaj tá káva mi nerobí dobre, ale neviem už bez nej žiť a musím ju mať s cukrom, a podla mňa veeeela pohybu musím mať, ešte viacej ako mám, dnes začínam opäť cvičiť, keďže som mala pauzu teraz

ja viem, možno robím z toho tragédiu, že oproti niektorým mám mušiu váhu, ale keď chcem ísť na svojich 60 kg pred pôrodom, tak ma to štve, že to plavacie koleso tam je a márna moja snaha, i keď cítim to brucho menšie, ale tá váha tam je, a to som dnes dala pre istotu aj novú baterku do váhy a toto mi ukázala. 😒

mimini
29. nov 2010

@yennn nemáš chybu, minulý týždeň som sa vážila až na obed, tak som to nebrala do úvahy lebo týždeň predtým som mala tiež 77

macekovam
29. nov 2010

@liana81 hoj a ako dlho uz chudnes<<<nevzdavaj to...ak vzdryis tak uvidis ye v lete budes spokojna ...a ved staci aj 2 kg za mesiac nie<<<

maya30
29. nov 2010

@adky ty si neskutocnáááááááááááá !!! 😀 😀 😀 Vravela som ze do 2 tyzdnov ma predbehnes a uz je to tu !!!! Ale strasne ti to prajem, naozaj...ved aj ja sa dostanem k svojmu cielu, len pomalsie 😉

@yennn no nic, oprasme nase sijacie stroje (kto nema nech rychlo kupi 😀 😝 ) a podme daco spichnut, snad to zaberie 😀 😀 😀

liana81
29. nov 2010

@macekovam ja tu od uplneho začiatku s dievčatami, ale inak aj pred tým som sa snažila, takže dokopy už rok chudnem 😕

macekovam
29. nov 2010

@liana81 A KOLKO SI SCHUDLA ZA TEN ROK<<

liana81
29. nov 2010

@macekovam nič, stále lietam medzi 66-67 kg, iba začiatkom roka som schudla pri 90-dnovej diete na 63 kg akonáhle som skončila, tak váha šla nazad

macekovam
29. nov 2010

NO...TO TAK BYVA TEDA...PRETO SI HLADAM RADSEJ SVOJU CESTU.. NIE TU VYSLAPANU...UVIDIM KOLKO DAM DOLE JA..PEKNY DEN A DIK ZA ODPOVED..

vejula
29. nov 2010

ahojte dievčata, velmi sa ospravedlnujem ale dnes som sa nevyžila, kedže som teraz u mamy. maly ma teplotu strašny soplik v noci sa dusi, a mamina mi pomaha a mm sa potrebuje vyspať do prace, takže sme to vyriešili takto. Takže sa odvažim asi až v stredu. Prosim nehnevajte sa na mna 😔 😔 😔 važne sa to takto vyvinulo a nečakala som to

tinika
29. nov 2010

čafte kočky takze mensi kviz pre vas, po oslavach som
a. pribrala
b. udrzala si vahu
c. schudla

katkav
29. nov 2010

@tinika c je spravne 😀

tinika
29. nov 2010

@katkav bingo, sama tomu neverim a navyse baby ja som splnila vianocnu hranicu 🙂) ktora bola 70 a ja mam 69,9 🙂 sice len o 0,01 menej ale som TAAAAM takze to trufam presunut na 68 a letny na 60kg dufam ze sa podari

tinika
29. nov 2010

inac nechapem to cez tyzden som pribrala oproti minulej vahe a po krstinach aj teraz po oslavach som schudla a musim sa priznat ze este včera o 8 večer som tlačila do hlavy tak vazne sa len potvrdzuju moje skusenosti ze ked sa obmedzujem a trapim priberam a ked jem na čo mam chut s mierou tak chudnem, pohoda a psychika robia svoje

katkav
29. nov 2010

@tinika super, sikulka. Moj organizmus funguje asi rovnako, ked sa velmi trapim, tak mi vaha stupne a ked si dam na co mam chut a neprezeniem to, tak vaha klesa...akoze nerozumiem tomu ani sama. Snad sa aj mne podari splnit moj ciel do Silvestra. 😀

tinika
29. nov 2010

@katkav 🙂 drzim prsty a dufam ze ja to minimalne udrzim, ja si myslim ze chudnem hlavne vdaka zumbe 🙂 lebo prechadzky s kočikom nezaberaju 🙂

elen58
29. nov 2010

Ahoj dievčata tak už som sa zaregistrovla pod tymto menom,ale neviem kto mi zmaže tu staru registraciu,pozeram že uspešne chudnete takmer všetky,dufam že budem aj ja a odkedy sa možem začat oficialne so zapisom do tabulky,stym režimom sa vživam už 3 den.

katkav
29. nov 2010

@tinika dakujem, ja som uz asi 10 dni necvicila, lebo maly bol chory, plus sme mali u nas svokrovcov a dvoch psov, takze hopsat sa tu nedalo a v materskom centre maju plno, takze musim cvicit doma. Dnes som vela upratovala, takze to cvicenie si necham na zajtra. 😉

tinika
29. nov 2010

🙂 ja tiez zajtra idem

tinika
29. nov 2010

@yennn takze hlasim ti svoju dnesnu vahu 69,9kg 🙂 a miery skusim večer ak sa pomeram

elen58
29. nov 2010

@jojina11 tak to gratulujem a dufam že sa podari aj mne dačo shodit ale pri tych našich drobcov určite nebudem mat tolko času sa sem dostat tak neviem či sa sem mam vobec zapisat myslim do tabulky ,nestačilo by nahlasit vahu nevieš inak moc času naviac nemam ale režim dodržiavat chcem a uvidi sa!

elen58
29. nov 2010

TaK ja idem odtialto preč zrovna chvilka času a nikto tu neni smola!

yennn
29. nov 2010

@tinika v mojej tabulke mas o -0.6 menej nez minuly tyzden 🙂 Blahozelam, uz si šestková 😀

yennn
29. nov 2010

@sssimi @pink_lady @missy97231 @bobocka @dominikuska @lilithka26
čaute kočky, počkáme na vás?

tinika
29. nov 2010

@yennn 🙂 dakovam 🙂

katkav
29. nov 2010

@elen58 to sa stava, asi v tom case vsetky kupeme a uspavame 😉

yennn
29. nov 2010

@tinika aka bola oslava? Hoď nejaké fotky, ja som dala vcera 🙂

yennn
29. nov 2010

@katkav moj sa este veselo hrajká 🙂

yennn
29. nov 2010

baby nejak sa nám to prerieďuje, už máme 6 vyradených....