Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
idem pozerať TV, všetkým pekný večer 🙂
@adky aj mne sa velmi pacia tie mikulasske papucky, este by si urobila aj pre mna?
@michaelapillarova samozrejme,ale do mikulasa to uz asi nestihnem :D Ake a kolko by si chcela? Myslim ake mena 🙂
@adky tak to do mikulasa urcite nie 🙂 ale tak do Vianoc, este to mozem mat ako ozdobu v izbe, chcela by som 3 mamka, ocko a Laurinka
Prajem vsetkym krasne slnecne, aj ked mrazive rano 🙂
Všetkým pekný , slnečný dník, u nás bolo ráno -16°C, brrrr, dnes asi von nepôjdeme, 🙂 budeme len cez okno kukať 😅
Dobre ranko prajem všetkym ,ale ste tu toho napisali baby hotove romany ja vobec nestiham pisat akurat prečitam čo popišete a letim,detičky spinkaju len 1 krat denne a to musim využit a dačo porobit ,včera mi Vanesska vobec nespala a nakoniec zaspinkala až o pol 9 večer,vydrž teda ma asi po tatkovi,boli sme sa podivat na Mikulaša ak sa podari upravim foto a dačo sem prihodim,bolo super,bol tam čert fakt ošklivy aj dospely by sa zlakol a Kubik bol v pohode a stali sme vedla neho, Vanesska bola protivna,jak nespala mrzuta,dokonca sa jej nepačil ani Mikulaš s Anjelom to bolo vreskotu a ta scena ked zbadala balonky strašne normalne som sa hanbila jak tam jačala,nakoniec ked sme mali ist domov tak sa začala hrat .No baby tak sa zatial majte idem naklepat maso urobim na prirodno a ktomu si dam salat už sa tešim,ozaj včera som si aj hranolky dala ale len par,jak sme boli vonku tak som si nevzala so sebou nič a mala som hladik a ine tam nemali ale vyriešila som to tym že už som si nedala večeru.Tak sa tu ukažem ak bude čas večer a už sa tešim čo ukaže zajtrajšia vaha!
baby, vy mate slniecko? my sme mali doteraz taku hmlu, ze sa nedalo vidiet na dva metre, konecne sa to trosku rozpada 😉 vonku je zima ako v ruskom filme, takze dnes budeme tiez doma....maly uz bude ospaly, idu mu zubky, tak si asi pospim s nim 😉 vcera som posluchala, ked u nas bola sestra na navsteve 😉 dufam, ze vaha ma zajtra rano pochvali 😀
@jojina11ahoj moja akurat som dopisala,už tu pol hodinu čitam čo tu baby napisali
@elen58 som odoslala, ale asi som rýchlo zmizla, no aj u nás je dnes Mikuláš, ale ja s malinkou nejdem,je tu veľká zima, a aj som sa to dozvedela neskoro, na rok si to vyskúšame, u malých detí je to úplne normálne, že sa boja, alebo sa im to nepáči, a už keď nespinkala, aj u nás sa včera nevedela dať do koľají, aj večer zaspala a potom celú oc sa budila a plakala, asi veľa zážitkov,
som zvedavá na moju váhu zajtra, dnes toho pohybu nebude bohviekoľko, veď vieš aký malý priestor tu máme, ale hádam to bude OK
@katkav no u nás svieti od rána je nádherne, len keby tak nemrzlo, ale čo už, veď je zima 😀
Veru, ze ste toho popisali, mam co citat. Ja som si uz urobila masko na prirodno a ryzu k tomu. a mrkvovy salatik si este urobim, hadam mozem. 🙂 Dnes by sme mali ist do mesta, maju otvorit stanky a aj Mikulas bude. Tak sa tesime, ze trosku vypadneme z domu, len dufam, ze nebude velka zima, brrr. Mala spinka, tak si idem trosku zacvicit.
@michaelapillarova kukam že to stym cvičenim beriete holky uplne važne,ja sa chystam tiež od zajtra 2tyždne som sa ktomu nedostala koli detom a aj počasie bolo naprd chodime behat,tiež som zvedava na zajtrajšiu vahu ,ale citim sa celkom zo sebou spokojna ,sladkostam hravo odolavam tak to je super.ja som si tiež k masku na prirodno urobila salat a dam ktomu aj par zemiačikov tiež si myslim že by to nemalo vadit,možem sa spytat čo cvičiš ?
@elen58 ahoj no my sme už po obede, ja som všetko stihla, ked je Vladko s malou aj ked uspávať som musela ja no čo klasika, dnes som varila mňam mňam zajačiu polievku , piekla kura a klasika ryža, uhorky, kedže žiadnu čerstvú zeleninu som nemala, neboli sme včera v meste, tak k som si dala len tej polievky a kurča samotné, to mi stačí, nie som hladná ani mi duša po ničom nepiští 😀
ppozerala som si top cvičenie na dvd , a vôbec neviem, ako si zadeliť čas , aby som aj cvičila,
obdejnala som si z internetu knihu o zumbe + dvd, a svokrovi tiež knižku , on strašne rád číta, o druhej svetovej vojne vie všetko, takže to bude pre neho super darček/o naháňaní vojnových zločincov, oficiálne vyjde tá knižka až v stredu,tak to bude aj novinka, tú doma určite nemá
ahojte babulky, dnes totálne nestíhačky, máme večer návštevu tak idem piecť pagáče, držte mi palce nech ma nelákajú. Doteraz som varila. Ale len sa hlásim, že poslúcham, nejem nič čo by ste nejedli vy 😀 a od vcera si poctivo zapisujem co papam a ratam si kalorie, tak dufam ze som uz z najhorsieho vonku a nazad na spravnej ceste 😀 Kedze mame vecer navstevu, neohlasim sa teda ani vecer. Ale zajtra sa tesim na vsetky dobre spravy 😀 😀 😀
jej ahojte ja som az teraz nasla takuto temu som tu v nej prvy krat ale asi mame nieco spolocne 😝
tak si vas tu citam a dufam ze ma niecomu priucite 🙂
@jojina11 ja som 2 tyždne necvičila vobec a konečne mi vaha klesa dole aj napriek tomu že necvičim ,a som len na režime každy možno vyložene nepotrebuje aj to cvičenie ktomu ,ja ale ak sa bude dat tak v pondelok pojdem nato už som si dako na ten šport zvykla ale poviem ti ani dneska mi Vanesska vobec nezaspala tak neviem 2 hod.ležime a ona sa smeje inokedy odpadne hned a zobudila aj Kubička tak zase budu mrzuty,ozaj včera im kamoška doniesla loptu červenu s bielymi kockami vieš ako ta vrieska ked ju vidi normalne ju musim schovat ,i ked Kubo by sa snou zahral,teraz si skladaju kocky ja čakam kym mi doperie a pojdem vešat pradlo,tu je zima tak sme doma pojdeme až zajtra von hlasia teplejšie🙂
Ahojte uložila som Vaness aj tatíka a konečen mam čoto porobené a mam čas na kavičku... idem si vas dočítať 😀
@nonika1979 neboj tu ti určite baby poradia a obrat sa na Yennn ta ti poradi čo a ak a vitaj medzi nami😀
no tak idem teda aj ja nik tu nieje ...pa pa zajtra sa teším na hlááásenia 😀
@elen58 jej dakujem ze si matu privitala 🙂
@elen58 ale ja nie som taky odbornik, to ja sa len tak pretvarujem 😝 Myslim ze su tu aj vacsi 🙂
@nonika1979 vitaj medzi nami, citaj a priucaj sa 🙂 S cim mas problem? Teda... predpokladam, ze pribrat asi nepotrebujes 😉 Aku mas nadvahu, ako sa stravujes (co, kedy a kolko), aky mas pitny rezim (co kedy a kolko), ako sa hybes.... a tak, ved nam nieco prezrad, nebud tajnostkarka 😎
@adky @vejula @liana81 @sssimi @pink_lady @tinika @missy97231 @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @katusradus @zuzuh @debbie @ivca17 @lusia_99 @maya30 @lilithka26 @katkav @gabriela_michaela @ivana82 @fatulda @ellysa @maatkka @jojina11 @oacka @elka74 @macekovam @elen58 @michaelapillarova
*********************************************************************************************************
Ahojte babulky, minuly tyzden som zabudla pripomenut, tak teraz pripominam - okrem vahy si zajtra prosim aj miery! Uz je to 5 tyzdnov. A najma sa tesim na tych, co sa snazia snazia a snazia, a vaha nic... mozno cenťáky prekvapia 🙂
Este sukromna otazka: kto pouzivate flora.cz stranky na vypocet KJ tak sa mi ozvite, mam zopar otazok, dakujem. 🙂
***********************************************************************************************************

@adky aha, no ale pre budúcnosť, stojí zato sa je spýtať, inak dnes kmotra obdivovala tie pančuchy mikulášske, veľmi sa jej páčili