Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@yennn ano to bolo len dnes ze na ranajky cokoladka to ranajkove masko je nieco ako ako by som to k comu prirovnala ako ten sunkovy narez v konzerve take nieco ale mnam lepsie 🙂 som strasna ja viem ale idem teraz vo stvrtok na ten aerobic na mrknut ze co a ako to tam vypada 🙂 ci ma to nezje a zeleninka este len bude ja musim jest cez tyzden takto na etapy lebo som doma s malinkym do obeda sama potom pridu moje dcerky a potom moja polovicka s prace tak s nim si dam este taky obedik alebo veceru take nieco 😝
@jojina11 jezis ani nehovor a myslim ze najmä moja polovicka je rada nakolko ma s prveho manzelstva len jedno dieta a to divcatko teda uz skoro dospelu zenu v aprili jej bude 18r a teraz mame malinkeho synceka tak si to moja polovicka az tak vychutnava sa smejem lebo mi tu navrhuje fitko a diety ze aby mal maly peknych rodicou 🙂 a potm pride s kuchyne so syrom ze ci si nedam 🙂 tak akoze dobry je v tomto ustami viem chudnut aj ja 🙂 no ale ako tak na teba pozeram ty si to mal horsie 3 chlapi a konecne dcera BINGO ved to je lepsie ako vyhra v lote spokojna? 😉
@nonika1979 ako hovoríš, chalani sú z prvého manželstva a dcéra z druhého, neni to paradox? 😀
@jojina11 nieco na tom bude aj ja mam dcerky z prveho manzelstva teraz som sice zatial vydata neni ale syncek je s novym pratelom ktory nam vynikajuco nahradza ocka aj pre nase dievcence ktore ho skoro vobeca ale vobec nepoznaju lebo on si k nim cestu nehlada ale aj za to vdaka bohu aspon nemaju v have zmätok a mat takeho otca to radsej ziadneho (bez prace akoholik,hazardny hrac a vyrivacny tip)takze moje manzelstvo bolo uplne idealne tam som bola asi preto taka chuducka vsetko bolo na mna z nicim mi nepomohol lebo skoro stale nebol doma tak som mala aspon figuru s ktorou som ulovila moju sucastnu polovicku chvala bohu za neho je to najuzastnejsi clovek pod slnkom 🙂
ale pozeram ze tak daleko od seba nie sme vy mate 7 mesiacikou a my budeme mat 5 zajtra 🙂
a este sa chysate na miminko ? 😅
@yennn krk je na tom uz ovela lepsie ako vcera,trosinku pobolieva,ale da sa to zniest 😀
No ja som si pravidelne potraviny vazila na vahe a nahadzovala do kalkulacky na stranke chudnutie-ako,trvalo to asi 2 tyzdne,teraz to uz nerobim,uz viem co presne a ake mnozstvo si mozem dat aby som nepresvihla prijem,samozrejme.ak skusam nieco nove,nejake nove jedlo tak si ho prepocitavam a ked ma popripade viac KJ ako mozem tak si ho upravujem tak aby som dosiahla mensiu energeticku hodnotu,alebo si prosto dam mensiu porciu.....neodopieram si ani spagety s morcadelou a syrom,ani pecene kurca,ani plnenu papriku atd....ked je to doma na obed tak si to dam,ALE! Na Vaneskin tanierik-cize mala detska porcia,polovica z dospelackej 😎 Prve 2 tyzdne som si robila extra aj obedy,ale potom ma to preslo a zacala som si davat detske porcie z toho co bolo doma navarene-pri tom nepocitam KJ,pretoze viem,ze ked si dam a nie je toho vela,fakt len tolko kolko mi staci,tak si neuskodim,a vidis ze chudnem aj tak 😀 A zasyti ma aj takyto obed 🙂
@nonika1979 no to netuším skôr nie ako áno, fakt neviem, už mám svoj vek a niekedy z blbostí riadne nervy, neviem ako by som zvládla, takže fakt netuším
@yennn Aleee,nezaaavid 😀 Nie nie,ja viem,ze to myslis v dobrom,jo jo sa nedostavi,nedovolim mu to,viem,ze to vravi takmer kazdy kto chudne,ale ja to myslim smrtelne vazne,aby sa dostavil jo jo efekt,musela by som sa vratit na povodne stravovacie navyky,ale ja sa k nim uz nevratim,z jedneho dovodu: nechcem pribrat a nasledne uz nechcem chudnut a z druheho dovodu: pri predoslom stravovani som mala tazke traviace problemy,kazdodenne krce a hnacky.......to uz nechcem zazivat,teraz je mi strasne fajn,citim sa skvele,mladnem,stavam sa krajsou,obdivujem sa v zrkadle,zacinam si pripadat SEXI !!! To sa mi uz straaaaaaaaasne dlho nestalo 😀 😀 😀
A sebavedomia mam na rozdavanie-predtym som ani nevedela co to je,to sebavedomie,take som ho mala malicke 😀 😀 😀
vidím, že tu asi nikto nie je, tak večer
@nonika1979 @nonika1979 neboj ja som odolna, nezvyknem sa urazat. Len som bola zvedava, preco si chcela vediet ci aj ja mam "nejaku tu nadvahu" 😉 😀
@jojina11 ale prosim ta ze svoj vek vyreras lepsie ako ja a z blbosti mam nervy aj ja a ake 😝 moj ma vtedy vola ze etna som si aj prezyvku vysluzila 🙂
@yennn joj ako dobre lebo nie vsade sa da pisat tak napriklad pisavala som si teda zvykla som este ked som bola aj tehu na najmama ale tam sa nieco opytate tak vas skritizuju alebo no skratka poriadnej odpovede sa nedockate ked si poviete svoj nazor hned ste zle a tak na to kaslen s casu na cas to precitam zasmejem sa pomyslim si svoje a je 😀
@adky @vejula @liana81 @sssimi @pink_lady @tinika @missy97231 @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @katusradus @zuzuh @debbie @ivca17 @lusia_99 @maya30 @lilithka26 @katkav @gabriela_michaela @ivana82 @fatulda @ellysa @maatkka @jojina11 @oacka @elka74 @macekovam @elen58 @michaelapillarova
****************************************************************************************************************************
Ahojte babulky, tentokrat mam pre vas graf a tabulku trosku skor, nez obycajne. Podarilo sa nam schudnut 14,6 kil aj vdaka jednej brusnej chripke (-6 kil - moja nech si coskoro zdrava, daj do seba nazad vodicku a take -2 kila by mohli ostat, nie? 😉 ). A celkovo to uz je -98.8 (celá ja, keď sme začali chudnúť). Ale teda budúci týždeň to bude o kúsok menej, brušné chrípky sa nerátajú, a neprajem to nikomu, ani keby mal 140 kíl...
sssimi, lilithka26, oacka - kludne sa mi ozvite, udaje tam dohodim. Len som nechcela aby kocky cakali.
@smarti - uz si nazad z liecenia? Ako ste dopadli?
@gabriela_michaela , vymazem ta z tabulky, nech ta s tym neotravujem, dobre? 😉
Tu su linky, stare vymazavam, keby daco, reklamujte 😉 PS: blahozelám vsetkym ! 😀 😀 😀 Sme super.
PS2: do silvestra ostávajú EŠTE (a zároveň UŽ LEN) 4 týždne, takze makáme makáme 🙂
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer...
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer...
@adky @vejula @liana81 @sssimi @pink_lady @tinika @missy97231 @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @katusradus @zuzuh @debbie @ivca17 @lusia_99 @maya30 @lilithka26 @katkav @gabriela_michaela @ivana82 @fatulda @ellysa @maatkka @jojina11 @oacka @elka74 @macekovam @elen58 @michaelapillarova
****************************************************************************************************************************
a este som zabudla - tie co nahlasili aj centimetre, uz je to -228 centimetrov, parááááááda 😀 😀 😀 Chapete? Schudli sme uz 2.2 metre 😀
OZAJ A PEKNÉHO MIKULÁŠA VŠETKÝM !!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ahojteeee
@yennn aj Tebe 🙂 krasna fotecka 😉
tak, nebola som tu 3 tyzdne, tatko bol doma, ma sem nepustil 😀 ale teda moja vaha.. dnes ma dcerka 3 mesiace, bola som ju vazit v poradni, hned som vazila aj seba a hadajte co... mam o pol kila menej ako pred zaciatkom tehu 😀 😀 😀 😀 ze 56,5kg 😀 😀 😀 😀
snad sa aj vam tak dari 😉
@nonika1979 jeeej, tak my sme mali dnes rovnake ranajky ?! 😀
Nemam rada Mikulasa, pretoze u nas to znamena 2-3 igelitky sladkosti a potom ani velkonocny pondelok, lebo to je to iste, akurat namiesto mikulasov su tam zajace 😝
ahojte,
kujeme za tabulečku 🙂
@adky blahoželám, pekne chudneš 😉
želám krásneho Mikuláša, papali ste dnes aj sladké?
Ja som celý víkend unavená, malička je chorá, z ničoho nič, len teploty, teploty, nevie to klesnúť, už dnes tretí deň 😕 zajtra ja mám behačky po doktoroch, a v stredu zoberiem malú k lekárke, takže týždeň na nič...

@nonika1979 po dvoch dievčatkách chlapček a valibuk, si rada?