Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@vikykis blahozelam k rozhodnutiu k zumbe a aerobiku. To snad nemyslis vazne ze ujdes. Kasli na 40-kilove, ved je to len obdivuhodne ze aj ty chces so sebou nieco robit. Co ten kto ma vacsiu nadvahu tak nema pravo sa zapojit do sportovania? Musi sediet doma v kute a nezrat az mu bude vsetka koza visiet a potom sa moze laskavo pridat? 😖
Len pekne nabehni, a ukaz im to. Ked sa nepostavis rovno dopredu pred lektora, tak ta nikto nebude riesit, slubujem.
@ada001 ak to myslis naozaj uprimne vazne, tak mi posli udaje - vyska, vaha, ciel do 31.3. a ak chces tak aj svoje miery (prsia, pas, zadok a stehno)
inak kočky ja som taká trúbka som sa cez vianoce pekne vyžrala lebo som pribrala 3kg!!!! 😲 fuj sa hanbím 😔
@yennn ahojte, no vyzrala som sa cez sviatky veru krasne, dnesna vaha 95,8, miery prsia 115, pas 99, zadok 111. Inak, ako si vlastne meriate stehno, vsak ja sa nikdy netrafim na to iste miesto a centimetre mi potom lietaju, preto ani nedavam udaj, tak dajte nejaky tip 😉
a este ten dalsi ciel, tak ten je 85 😉
@maya30 no s meranim je to velmi osemetne, je mala sanca ze sa vzdy trafis na to iste miesto, a to nielen pokial ide o stehno... preto sa oplati merat len raz mesacne, aby boli vysledky aspon trochu jasne. Je dolezite sa vzdy merat tak isto - ak sa meria v spodnom pradle, treba vzdy v tom istom. Ja osobne co sa tyka stehna - meriam sa v tom najsirsom mieste - ale u mna to je jednoduche, lebo mam tam taky vybezok, co tam jedneho dna nebude, potom to bude tazke, sa trafit na to iste miesto 🙂
@tinika ja mam teraz nutenu dietu, lebo hnackujem uz treti den, takze po sucharoch sa uz strasne tesim na normalnu stravu - maso, chlieb, maslo, sunku, syr, zeleninu, zemiaky.... a polievocky moje milovane. Takze na jednej strane teraz krasne (akoze) chudnem tie vianocne kila, ale na druhej strane sa mi dobre rozosr..al metabolizmus, az zase zacnem 5x denne jest, tak organizmus krasne zase pojde hore. Takze moj zaciatok naplno bude mozno o dva tyzdne...
Ahojte bambulky. Vsetko dobre v novom roku, nech nam ide chudnutie a vitam nove bambulky.
Chcem sa spytat ,myslite si ze ked mam znizenu cinnost stitnej zlazy, tak sa mi horsie chudne?
@maya30 no stehno meriam na tam kde je najsirsie a vlastne tam kde ma byt ta diera co ju nemam 😀 😀 😀 ale snad do roka bude
inak dnes sa drzim velmi dobre 😉 uz mam za sebou 1,5 l vody a 3 chody ale obed som rozdelila na 2 casti najprv som zjedla polievku a tak za hodku zjem hlavny chod a potom odchod na prechadzku s Miluskou 🙂 🙂 🙂
@adky @vejula @pink_lady @tinika @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @katusradus @zuzuh @debbie @ivca17 @lusia_99 @maya30 @katkav @ivana82 @fatulda @ellysa @maatkka @jojina11 @oacka @elka74 @macekovam @elen58 @michaelapillarova @idris @groka @sanym @vivien123 @vikykis @zuzub
****************************************************************************************************************************
Mile babulky, aj ked tabulka este nie je uzavreta, pretoze mi chyba este zopar nenahlasenych udajov, pokial nikto z tych co mi este nenahlasili zazracne pocas vianoc neschudli 5-6 kil, uz teraz viem jedno.... Neberte to prosim v zlom, nechcem sa tym nikoho dotknut alebo demotivovat - naopak - vsetky ktorym sa podarilo schudnut aspon kilo alebo nakoniec aj nepribrat (ps: vianoce sa nerataju), ste uzasne a blahozelam. Ja osobne - bez vas by som dnes mala isto o 15 kil viac nez mam teraz.
Aj ked toto nebola ziadna sutaz, a ani nie je a nebude - kazdy chudneme svojim tempom, kazdy mame ine dovody, ine ciele, moznosti a prostriedky - aj tak by som rada upozornila na tie babulky, ktorym sa darilo pocas tohto prveho kola najviac z nas vsetkych (vid. priloha, dufam ze je to vidno). Baby ste super, a mne osobne idete velkym prikladom. Blahozelam NAM VSETKYM! 🙂
@yennn ja som pisala že dnes vahu nedam bo sme u našich takže sa ospravedlnujem a miery daj tie čo som tu pisala na silvestra...
No a potvora som teda, ale tak jediny kto tu na to doplati budem ja
Inač mam teraz dilemu či si mam dať ciel 50 kg alebo rovno tych 48.. ale urobim to tak že si dam 50 abY som s vami potom pokračovala do leta a to budem mať už svoj definitivny konenčy ciel 48kg... teda ak teraz nezačnem priberať, lebo som akasi rozjedena 😠
@michaelapillarova moja ak mas naozaj znizenu cinnost stitnej zlazy, tak sa divim ze sa pytas... Ano, moze byt ze ti to moze trosku spomalovat chudnutie. ☹ Tak ale pekne sa snaz dalej, a pojde to, aj ked mozno trosku pomalsie. 🙂
@yennn zdravim yennn aj vas ostatne kocky.zelam vsetko dobre do noveho roka 🙂 ja som sa pred sviatkami odmlcala,vooobec mi neslo chudnutie,tak som nsa na to vybodla a jedla som co mi pod ruku prislo.ale fakt riadne obzerstvo 😒 ale vedela som preco to robim.nie kazdy dokaze dodrzat novorocne predsavzatie,no ja ano.pre 5 rokmi som si zapalila na silvestra poslednu cigaretu a dodnes ziaden prehresok. a to som dovtedy fajcila min krabicku denne.takze dufam,ze aj teraz tak pekne vydrzim a s novym rokom sa mi aj chudnut bude lepsie darit 🙂 tak odznova zacinam a nie s prilis lichotivou vahou vzhladom na moje predosle chudnutie ,ale cert to ber,nevadi.aspon poslednych par dni som si jedlo poriadne uzila 😀 .takze dnesna vaha 68kg 😒 .do 1.7 chcem mat 60 a to je podla mna dost realne.a kazde deko pod 60 bude uplne ze super uzasne 🙂 tak mi drzte palce.ja vam istotne budem 🙂

@yennn 162 výška, no fakt bez raňajok to je hruuuuza