icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

yennn
9. okt 2010

kocky, co sa tu dohadujete na stretko v BB alebo inom meste.... a keby ste niekedy mali uplnou nahodou cestu do BA, tak mozme daco zorganizovat.... 🙂

Alebo napadlo ma, ze po tom nasom silvestri, uz take o par kil chudsie, by sme mohli dat viacere stretko - normalne si surovo zajst na pizzu a oslavit to spolu, pokecat a podelit sa o skusenosti 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

bobocka
9. okt 2010

@yennn no tak ja neviem.neviem ktora je tato tabulka,lebo predtym si robila tabulku,kde sme mali mena a pod menami boli nase miery a ciel,ze kolko by sme asi chceli zhodit.neviem ci je toto ta ista tabulka.ta predtym sa mi najprv nedala otvorit,potom si dala novy link a to mi uz slo.no tato nejde. ☹ @michele11 aaaa,vsak podlavice zas tak daleko nie su.25 som hned pri tajovskeho gympli a odtial je to mini prechadzocka 🙂 .ja sa ti taram po meste kadejako.vsak ked ideme mhd s kocikom,tak to mame zadarmo,tak preco to nevyuzit? 😀 ale ja chodim nejak poobede vonku.misko mi okolo obeda spava,potom papame a po obede ideme von 🙂 ja chodim aj plavat s miskom stredu a piatok do megagymu.ja mam par kamaratiek s babom,no jedna je leniva zo svojho sidliska von ist,takze ak ja nepridem,ona isto nepride 😀 ,dalsia ma chalanov dvojicky a snimi je vacsinou doma,v mensom priestranstve su zvladnutelni 😀 a dalsia je maminka z plavania. s tou sme sa len teraz zacali priatelit trosku viac 🙂 ,takze ja viem ake to je nebyt velmi v kolektive maminiek.tiez musim zhanat kamosov pre miska.moje najblizsie kamaratky su vsetky bezdetne.ja som prva z partie,takze tak 🙂 .takze kludne ked budes mat cas a chut,tak sa ozvi a nejake spolocne kocikovanie vymyslime 🙂

vejula
9. okt 2010

jeeej baby ja by som sa rada stretla.. Inač momentalne som u mamy s mužom sme pohadany, degeš sprosty, tak ma nasral, a ešte je on urazeny... Ale serem ja na neho 😠
joj baby take mam nervy že by som dačo kaloricke zožrala 😖

yennn
9. okt 2010

@bobocka bobocka mozno nieco vymyslim. Asi poprosim muza, aby mi pomohol. Ale ked sa niekomu na svete hanbim ukazat kolko vazim, tak je to on (jeho vaha 70) takze nejako musim asi svoj nick docasne zmenit ked mi bude pomahat, heheh 😀

@vejula nedaj sa. Nielenze ta nasral ale este kvoli nemu viac priberies? Este to tak, maj rozum kocka 😀 😀 😀

yennn
9. okt 2010

@vejula inac co sa tyka stretka, moj muz je z rajeckych a sme u svokrovcov cca kazdy mesiac, takze ak budes chciet, niekedy daco mozme vymysliet

vejula
9. okt 2010

@yennn no ved to, zatial odolaaavam tvrdo, ale je to ťažke, mne vždy nanervy najlepšie pomože riadne sa najesť sladkeho.... joj. Nemate nejaky sposob ako sa odragovať???

vejula
9. okt 2010

@yennn jeeej to by bolo super 😵 ved rajecke su na skok 😉

yennn
9. okt 2010

@vejula pridavam sa, aj ja som obetou stresoveho prejedania sa sladkeho ☹

yennn
9. okt 2010

@adky ozaj, ty si vcera spominala ze "za tie roky mira uz dobre poznas" - poznate sa osobne?

elvera
9. okt 2010

@yennn ahoj perfektne si to vymyslela, ozaj ta obdivujem, ze to vsetko stihas, ja som tu vobec nebola 2 dni, nestiham nic, ale vyuzivam slnecne dni a s drobcom som stale na prechadzke 🙂.

inac baby dnes som vytiahla zo skrine rifle a citim na stehnach aj na zadku, ze je to lepsie 🙂))). uz v nich nie som ako hurocka 😀 . takze pokracujeme dalej.

yennn
9. okt 2010

@elvera nestiham, nemaj depku. A dnes som "na PN" - muz sa stara o ditko 🙂 a ja fakt seriozne lezim v spalni - okrem kojenia a obcas zajdem na pohladkanie. A v spalni lezim s laptopom na kolenach tak preto tu dnes vypisujem jak blazniva. 😀 Takze hned ako mne bude lepsie, tiez vybehnem vonka, dufam ze slnecne dni este nekoncia 😒

katusradus
9. okt 2010

@nanika jasné,že nie to bola len také malé kontrolovanie sa 😉 bežne zjem aj trojnásobok len som chcela vyskúšať či mi to stačí

sssimi
9. okt 2010

@yennn nejde, ale nerob si starosti. Možno to raz pôjde. 😉 Pohoda

yennn
9. okt 2010

@sssimi ach jo, co by som ja pre teba neurobila 😀 Tak teda paci sa jpg, ked uz som dnes teda PN a v posteli sa nic ine (kedze manzel sa hra s dietatom) neda robit... 😉
Inac, to co som pisala, ze niektore kocky zatial nevidno, lebo sa prekryvaju a su na rovnakej hmotnosti, myslim ze prave plati aj na teba, ale ked sa grafy pohnu kazdy inym tempom (jeden vacsim druhy mensim) tak to bude vidno, neboj.

yennn
9. okt 2010

@yennn ale teraz pozeram ze v tejto velkosti to aj tak nevidno, ja sa vzdavam, fnuq 😢

marthuska
9. okt 2010

@yennn na str. 23 v tvojom texte zo vcera okolo 16tej poobede som sa nasla. moja vaha podla mna nesla hore po kilach, ale podla mna minimalne po piatich hore. a na tej mojej idealnej vahe.. tu som minula oblukom. kedy som ja do certa mala idealnu vahu? 😠 neviem, ale viem kedy ju budem mat 😀

yennn
9. okt 2010

@marthuska no vidis, tak sup sup do toho! Neslubujem idealnu vahu, ale ked sa par kil do silvestra podari, potom sa pobavime co dalej 🙂 Ale je to pravda, myslim si ze ak som niekedy aj mala idealnu vahu, tak urcite som riesila ze som velka, a nevsimla som si ze ju mam - a nebol tam nikto kto mi nepovedal "kocka si super, nic neries, cvic a udrzuj si postavu aku mas". A tak som chudla / priberala / dietovala..... a som tu kde som 😒

marthuska
9. okt 2010

baby,ste sa nejak rozpisali 🙂 kym som so tu vsetko precitala, mi to chvilku trvalo. cez vikendy tu velmi nebudem, manzel sa furt pyta, co citam 😀 inak to stretko je super napad, neviem, kolke ste z okolia BA, resp. DK, tam som tiez casto 🙂 hocikedy hocikde sa proste tesim. a dufam, ze sa vam dari. mne dnes celkom. dobru.

marthuska
9. okt 2010

@yennn si este hore? no idem ja uz. dnes ma moja malinka presne 9 mes, ako to leti. stvrtrocniny oslavujeme, cize kolac upeciem az zajtra. pre manzela🙂 prvy dolezity krok je uvedomit sa, ako na tom clovek je a mat chut nieco robit. a kolkokolvek chceme schudnut, vsetko sa zacina schudnutim PRVEHO pol kila 😀

yennn
9. okt 2010

@marthuska blahozelam k stvrcrocninam 🙂 🙂 🙂 🙂
Este som hore, uz som tu spominala ze som dost chora a dnes zacal soplit aj moj maly, dopadlo to dost zle, lebo stale len reval a reval. vzdy ked sme mu odsali nostek, tak potom polhodinu plakal od krivdy a ked clovek place tak zase sopel, nechcel byt v postielke (nestava sa), tak mi zaspal az predchvilkou - fuh... to bolo huste, este nikdy tak neskoro nesiel spat. Tak aspon idem kukat particku. 🙂
ale nechcem odbiehat od temy ☹
Prajem krasnu nedelu, dobre oslavte. Ak ochutnas z kolacika, neprezen to 😉 , drzim palce

sssimi
10. okt 2010

@yennn ty si zlatá. Ja sm si to stiahla a je to tam ako-tak vidieť. No šikovná si mooooooc!

adky
10. okt 2010

@yennn to ze ho za tie roky dobre poznam som nemyslela doslova 😀 Poznam ho podla citania jeho clankov,podla jeho vyjadrovania sa v diskusiach. Uz tri roky ho takto sledujem 😉

adky
10. okt 2010

@yennn jeeej,ze jaky super graf 😀

yennn
10. okt 2010

@adky vsak? aj ja myslim ze uz by som asi zdialky rozoznala, co povedal on - ma presne taky svojsky styl. Adky ja by som chcela najst niektore tie najuspesnejsie chudnutia - myslim ze ivaza a spol (?) - taky ten celistvy pribeh aj s fotkami - ako sa tam zorientujem na tej stranke? Myslela som ze to je v prehladoch osobnych vysledkov, ale tam je toho kopec - nevies mi poradit? Taky najmotivacnejsi 😀

adky
10. okt 2010

@yennn Tu mas pribehy: http://www.schudnem.sk/vysledky-pribehy/ a Ivazku ti najdem (ja som chudla v tom case ked aj ona-ako o nej vies?) 😎

sssimi
10. okt 2010

Akojte kočky. No ja som zaala poctivo zapisovať. Jem stále 5x denne každé 3 hodinky a idem si sledovať KJ. Najskôr sa sa do toho chcela len dostať a vidím, že pomaličky sa bude dať pracovať aj s týmto. Nechcem sa do toho vrhnúť bezhlavo. Fakt idem na to chudnutie pomaly, lebo viem že by ma to prestalo baviť. Doprajem si všetko na čo mám chuť, ale v iných dávkach ako pred tým. Každopádne budem teraz ten jedálniček minimálne 2-3 týždne upravovať kým sa mi podarí každý deň skonzumovať len tých 7000KJ.

yennn
10. okt 2010

@adky ani neviem, proste sa mi nieco mari, bolo to davno, co som si to citala. Ved mozno som citala aj tvoj pribeh - kde je? 😝

adky
10. okt 2010

@yennn moj nie je,ja som pisala do ivazinej temy Chcela by som sa pridat.....ale potom ked schudla tak si zalozila novu temu,kde opisuje priebeh svojho chudnutia a tu zatial nemozem najst

yennn
10. okt 2010

Napisala:
Avšak to je práve to, čo sa mi od začiatku na tomto spôsobe chudnutia racionálnou stravou páčilo. Človek sa už počas chudnutia naučí ako jesť, ako sa hýbať, rozhodne sa zmeniť svoje návyky – navždy. A preto máme šancu štíhli aj ostať – navždy. Nie, nikdy nebudeme mať „fajront“. Je to ako chôdza po šikmej ploche. Ten kto nekráča hore, nestojí, ale kĺže sa späť.

Posledná veta je geniálna, dokelu - taká trefná! 🙂

yennn
10. okt 2010

@adky a budem moc drza kebyze chcem aby si mi poslala svoje fotky "pred" a "po" ? 😀 😝