icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

akika722
9. jan 2011

@debbie len nech pomôže 😉
@yennn ahoooj

idris
9. jan 2011

babule ja dnes nevládzem dala som si len skrátatenu verziu 20 min

@akika722 takže najprv sa ponaťahujem to je 5 min potom 5 min švihadlo aby sa motor naštartoval a pokračujem brušáky 40 klasických 100 skracovačiek , 40 šikmých, potom stehna série po 3x 10 na všetky svalstvá tu je link http://wanda.atlas.sk/super-nohy-i-cviky-pre-st...

no a na koniec sa znova ponaťahujem všetko do kopy je tak 40 min pekne pomaličky 😉

jojina11
9. jan 2011

no baby už som dočítala ale trvalo to dllllllhoooooo, troška sa kroťte 😀 😀 😀 😀

idris
9. jan 2011

@yennn ahoooj 😉

debbie
9. jan 2011

@idris no super ja najradšej cvičím rano

akika722
9. jan 2011

@idris diiiik 😉

yennn
9. jan 2011

@katkav dobre si ma opravila, mas pravdu naozaj nefunguje - ved ich vymazavam, to by bolo weird keby fungovali, nie? 😀 Totalna blondyna (pôvodne)... vobec mi to nedoslo, hlavne ze vas na to upozornujem kazdy pondelok, nie? 😀

@angie267 ahoj, no laktaciu zdravou a pravidelnou stravou nestratis, prave naopak. A z nej sa nepribera, takze niekde asi robis chybu. Laktacia zase nepotrebuje pridat az tolko KJ ako si niekedy myslime...

idris
9. jan 2011

@debbie aj ja rada ráno cvičím, ale neviem sa zobudiť skôr ako malá. a keď je ona hore nedá sa mi lebo po mne lozí 😅 😅

ivana82
9. jan 2011

Dievcata, mam strasnu chut daco si zobnut... ☹

yennn
9. jan 2011

@debbie zajtra máš priepustku? A kam vyrážaš?

yennn
9. jan 2011

@ivana82 daj si dva oriešky 🙂

debbie
9. jan 2011

@idris moja mala miluje čítanie a kreslenie tak to som riešila sedačkou na papanie a stolčekom kreslila a čííítala aj hodinu ked mala naladu ...mohla som sa vyjašiť no nedalo sa mi moc vtedy,ked mala rok ,teraz skáče so mnou hihihi

silvia.t
9. jan 2011

ahojte baby,tak nahodou som nasla vasu temu....a rada by som sa pridala 😀

ivana82
9. jan 2011

@yennn keby som mala, tak si dam, no mam iba solene a prazene a to asi radsej eee, ked som sa cely den tak dobre drzala... 🙂 asi sa potrapim a pojdem o chvilku spat...ako je malemu?

debbie
9. jan 2011

@yennn nepotrebujem priepustku...hihihi ale idem na školenie segra ma café a idu jej na školenie čašníci tak idem s nou sa odreagovať 😀

idris
9. jan 2011

@silvia.t vitaj a pýtaj sa a napíš niečo o sebe 😉

ivana82
9. jan 2011

@silvia.t vitaj medzi nami 🙂

debbie
9. jan 2011

@silvia.t ahoj jasné že možeš 😉

yennn
9. jan 2011

@bobocka no blahozelaaaaaaam 🙂

@akika722 ak ti pomaha el. vankusik na krize, tak naplaste urcite vyskusaj, je to sranda - normalne to vyzaruje teplo, niekedy az pali

ivana82
9. jan 2011

@debbie jaaaaaaj, ako ti zavidim odreagovanie...sice som si oddychla cez vianoce, no este by som zvladla...no v utorok sa uz velmi tesim na aerobik...konecne sa trosku vyskacem a nabudi ma to 🙂 🙂 🙂

yennn
9. jan 2011

@ivana82 dakujem za opytanie, je mu lepsie, horucky mal vysoke iba prvy den, vcera uz mal len zvysene teploty, a dnes uz bol vesely 😀 S papanim to este nie je bohvieco, ale tak zatial pekne pije. No a noci su hrozne, preto tu tak dlho vysedavam, lebo aj tak sa furt budi a nema vyznam ist spat - a tiez musim povedat ze fakt 4 dni som uz nespala, ani sa mi nechce ist do spalne 😒

silvia.t
9. jan 2011

@idris
@ivana82 dakujem baby 😵 ja mam problem ze som pocas tehu pribrala strasne veeela a dodnes sa toho neviem zbavit 😝 skusala som vselijake diety, aj cvicenia ale kedze som leniva tak je to s tym cvicenim biedne 😅 pred tehu som mala 58kg/174cm bola som fakt chuducka,no pocas som nabrala 27kg a to som sa vazila len do 8mes.potom som vahu radsej odlozila...a dnes,dnes som stale na 70kg nehybem sa ani nadol ani nahor ci jem ci hladujem

yennn
9. jan 2011

@silvia.t tak nam povedz co, kedy papas a ako si na tom s pitnym rezimom

debbie
9. jan 2011

@yennn to som rada že drobček je na tom dobre už 🙂

mykky
9. jan 2011

Och baby ako mi bolo dnes fajne...na obed zumba a večer bazén, výrivka a tri druhy sauny (škótska, parná a infra). Škoda, že také niečo si nemôžem dopriať až tak často...vypotila som dnes 2 kg a to nepreháňam... 😉

yennn
9. jan 2011

babulky a ako ste na tom s "Mám sa rada - a to úplne, a bez výhrad!" ??? Ja uz mam za sebou 5.treningovy den 😎

ivana82
9. jan 2011

@yennn tak tie noci ti teda nezavidim ☹ dufam, ze uz to bude len a len lepsie a konecne sa vyspite do ruzova 🙂
@silvia.t a moj problem nebol ani v priberani v tehotenstve, z porodnice som prisla este lahsia ako pred tehotenstvom, no potom som sa rozpapala a islo to ani neviem ako a mala som 12 kil naviac, teda este viac ako v den porodu...tak som sa sekla, ze tak to dalej nemoze ist a zacala som chudnut, spolu s kockami to ide lahko, len musis mat pevnu volu, ktorej ja nemam vela, lebo pri prvom uspechu /v mojom pripade, ked klesnem pod 88 - tak skacem stastim a dovolim si spapat, co by som si inak nedovolila.../ ale dnes poslucham... 🙂

yennn
9. jan 2011

@mykky to co je??? Provokujes? 😀 sa ti ako zadarilo takyto relax?

bobocka
9. jan 2011

@idris vyborne vyzeraju tie cviky na nohy.poskusam 😉 dakujem 😉

idris
9. jan 2011

@yennn vážne to funguje 🙂 ako ja som si niečo podobné hovorievala ale čil som aj presvedčená 😀 😀 😵 😵