Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@katkav dakujem za podporu. Pst, ja som minuly tyzden schudla 3,4 kg, bola to sice asi voda po silvestrovskych obzerstvach, ale aj tak fajn. Ale ze som sa po nervoch vykaslala na toto forum a vypomstilo sa mi to 8 kg plus za dva mesiace, takze som startovala na 90 kg, tak to je teda poriadna hanba :(
@akika722 http://www.flickr.com/photos/58106340@N04/ tu su fotky 😉
@ivana82 ak kliknes na tento odkaz tak su tam moje dve fotky
http://www.flickr.com/photos/58106340%40N04/
@groka neboj nude kazdy vidieť naše fotky pri tom ako ich tam loadneš tak sa pod fotkou zaklikne súkromna alebo niečo podobné 😉
ahojte... @katkav hlásim ti 84kg ale písala som ti aj IP s mierami...od piatku kedy som začala tak -2kg 😅
Dobre ranko prajem dievčata 🙂 hlasim vahu 65,3 (-0,8),takže mam obrovsku radost a ideme dalej 😀 😀
A blahoželam všetkym babenkam k ubytkom super len tak dalej ,a tym čo sa nepodarilo dake kilečko zhodit to nevadi ide sa dalej! 🙂
@akika722 ano uvidíme to len my a oblecená alebo v bielizni
@yennn @adky @vejula @pink_lady @tinika @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @katusradus @zuzuh @debbie @ivca17 @lusia_99 @maya30 @katkav @ivana82 @fatulda @ellysa @maatkka @jojina11 @oacka @elka74 @macekovam @elen58 @michaelapillarova @idris @groka @sanym @vivien123 @vikykis @zuzub @ined @ada001
OK babule tak vytvorila som album na flickr no a môžete nahadzovať fotky Vy alebo poslať ich mne aj s popisom fotky kedy bola fotená + váha , a potom sa tam nahodia fotky keď bude 30.3.2011 na porovnanie
1 fotka oblecená ale v niečom čo je obtiahnuté, alebo spodná bielizeň
2 popis k fotke + váha + prezývka na MK aby sa to nepoplietol
3 môžete posla ť mne fotky a ja to tam nahodím môj mail je eva.malec@yahoo.com
4 nahodíš si fotky sama tu http://www.flickr.com/photos/upload/
ak by sa chcel niekto prihlásit tak ID: zienky.sikovne@yahoo.com

@nanika fuha, tak to je teda uzasne. To mi pripomina mojho tata. Pekne sa vyzral a dost dlho dietoval tak, ze skusal rozne diety a ked mu to neslo, tak vrieskal po mame, pritom to robil tak, ze ona varila doma dietne a on ked isiel do prace, tak si nechal nachystane jedlo v chladnicke a isiel si do restiky dat napr. nejaky reznik v ramci diety a bola to mamina vina, ze nechudne. Nastastie sa uz dal na zdravu stravu a schudol okolo 30 kil, ale vybuchy ma stale, so sestrami sa cudujeme dlhe roky, ze to mama znasa. Ja by som mu vynadala naspat a povedala svoje, asi by si to za klobuk nedal. Tak drzim palce, nech sa to zlepsi, nech mu prejde menzes 😀 a tebe nech sa dari s chudnutim 😉