icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

lusia_99
18. okt 2010

@debbie ja mam temu prečitanu...kazdy jeden prispevok....k tomu telefonu sa dokopem

debbie
18. okt 2010

@lusia_99 si šikulka a zvladneš to , a uvidíš prvé mínus ako nakopne...... tu nečakaj že ti niekto pritakávať bude , ked sem napíšeš svoje výhovorky to nie 😀 , skôr poradíme ak úprimne napíšeš toto a toto sa mi nedarí .....

adky
18. okt 2010

@lusia_99 TIP NA LENIVOST: oblec si dvodielne plavky,alebo sa vyzlec do spodneho pradla a kukni sa do zrkadla 😀 😀 😀 Ver mi-nebudes dlho líííína,aspon mne to pomaha 😀 😀

debbie
18. okt 2010

@yennn si úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúžasná a je ti už lepšie

lusia_99
18. okt 2010

@debbie no keby ste mi pritakali tak tu niesom...mne sa prave preto tato tema páči.... 😉

adky
18. okt 2010

@debbie hej,sak som aj zamakala a som haaaappy 😀 😀 😀

lusia_99
18. okt 2010

@adky no staci ked sa v spodnom pradle kuknem na svojho muža....lepsie jak zrkadlo...uz tam niesu tie iskricky ako kedysi...aaaale sak to príde.....verime 😀

debbie
18. okt 2010

@lusia_99 super tak si naplanuj jedálniček a začni napr.brušáčiky , švihadlo, beh a uvidíč čo ti vyhovuje inak dobré su tie plavky alebo dake o tri čísielka menšie rifle , to zabera na mna 😀 😀 😀

vejula
18. okt 2010

@yennn dakujem za povzbudenie... ja asi viem v čom to bolo že som minuly tyžden schudla... Schudla som rychlo to čo som pribrala za posledny mesiac a navyše som pila čaj Hanasaki.. je dobry na chudnutie a vraj aj mličko sa po nom viac tvori, ale som sa potom dočitala že je aj na detoxikaciu, tak som sa zlakla, lebo pri kojeni sa nemože detoxikovať... a potom čaji som chodila viac na WC-ko tak asi aj preto išla vaha dolu

tinika
18. okt 2010

@yennn v pohode moja 🙂 radsej sa dvakrat opytat 🙂

yennn
18. okt 2010

@adky @nanika @vejula @liana81 @sssimi @pink_lady @tinika @missy97231 @smarti @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @maatkka @michele11 @katusradus @bubinko83 @zuzuh @sammy
@debbie @moon1979 @ivca17 @gabka24
********************************************************************************************************************
Tak babulky, a je to tu, aj ked mi niektore este stale nenahlasili vysledok svojho snazenia (prosim urobte tak, ja tabulku kludne aktualizujem), tento tyzden sme hromadne schudli 12.6 kil ! A za dva tyzdne je to celych 21 kil 😀 😀 😀 😀
Baby gratulujem, sme perfektne! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
PS: graf vyzera cudne, lebo mi tie padajucie ciary nedali spat, tak som doplnila stagnaciu do konca roka, ale dufam ze to tak nebude 🙂 Bohuzial teraz to neviem zmenit, lebo mam doma namiesto Microsoft Linux a tam to tak je ☹

https://docs.google.com/fileview?id=0B5uYMK7ed-...

https://docs.google.com/fileview?id=0B5uYMK7ed-...

PS: dufam ze to funguje 😉

liana81
18. okt 2010

@yennn ďakujeme za tabulku 🙂

baby úžasne, gratulujem vám k tomu, že sa vám darí s číslami dole, verím, že nabuduce už aj ja dám niečo dole, zajtra začínam teda s delenou stravou 😉

liana81
18. okt 2010

a idem už spať, malička práve zaspáva, ja som nejaká chorlavá, tak to idem trochu vyležať. Minulý týždeň ona začala, cez víkend sa pozbierala, ale potom som to ja chytila, tak ani cvičiť sa mi dnes nechcelo, som ko 😝

debbie
18. okt 2010

@yennn Si šikulka ani nevieš ako ma to nakoplo na další tt , super vidieť to takto , patrí ti moje Ďakujem 🙂 🙂 🙂

zuzuh
18. okt 2010

@yennn Super 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Pekne si to spracovala aj ten graf .

debbie
18. okt 2010

@adky ani neviem ale asi som si nevšimla alebo fakt že si zabudla na rolačikovku 😀

lusia_99
18. okt 2010

yenn@ si naozaj sikulka...dakujemeeeee...a huraaa aj ja som uz v tabulke 😀 normalne citim zodpovednost za skupinu pridat do statistiky aj nejake to kilecko z mojho tela 😀

lusia_99
18. okt 2010

a ups..zavinač sa pridava pred meno...snad si to zapamätam 😀

yennn
18. okt 2010

@katusradus nevadi, ak myslis ze to je z toho hodovania a cely tyzden si sa drzala, tak buduci tyzden si uz das cez vikend pozor a bude to v pondelok fajn 🙂 A ak si sa nedrzala cely tyzden, tak ... mas nad cim premyslat 😝

@maatkka myslim ze ak si sa doteraz drzala, tak tato navsteva u svokry tvoju vahu nijako neohrozi. Ale prosim ta urob pre mna nieco - teraz sa az do pondelka nevaz, ok? Bud v hlave presvedcena, ze ti to co si (ako pises) pozrala, neublizilo, a snaz sa cely dalsi tyzden a uvidis ze to tak bude. Gratulujem ku kilecku 🙂 Dik za pochvalu, uz som nad tou motivacnou trenerkou premyslala, lebo celkom by ma take bavilo, ale nemam na to ani vzdelanie, a najma ...... to by som nesmela vyzerat ako vyzeram 😀 😀 😀 😀 😀

@liana81 - podla mna jogurt+ovocie+mussli je na olovrant dost bomba napriklad. A ďobkanie - ved vies ako to chodi, tu ďob, tam ďob a polka sacku fuc. A dopkat poobede do mussli je pre tvoju vahu vrazedne 😉

bobocka
18. okt 2010

@yennn nie nie 🙂 zacinala som na 66kg a teraz v sobotu som mala 64,5.dnes rovnako 🙂 celkom som spokojna.je mi jasne,ze to teraz je len koli tomu,ze telo je v soku,ze som to sladke vysadila takmer uplne a ze vecer cvicievam a nejem.urcite to casom pojde pomalsie dole,ale som rada,ze zaciatok je takyto 😉

lusia_99
18. okt 2010

babulky dobru noc...a CHUDNUTIU ZDAR 😵 ja uz idem haji

bobocka
18. okt 2010

@yennn inak tabulka finguje super.sila,ze predtym sa mi to nedalo otvorit ,a teraz ano 😉 dakujem 😉

yennn
18. okt 2010

@nanika neviem ake vysetrenie ides podstupit ale isto je to vazne. Tak ... hoci sa osobne nepozname, uprimne ti prajem aby to dobre dopadlo. A ak by bolo treba odstavit malu od mliecka, netreba to brat tragicky. Viem ze ti je do placu, mne by isto bolo tiez. Ale Emily uz nie je az taka malicka, musis si uvedomit ze 6 mesiacov je krasne dlha doba na kojenie, uz to najpodstatnejsie si jej dala. Malinka potrebuje najma zdravu a pokojnu maminku. Uz za chvilocku zacnes prikrmovat, ak ste este nezacali, a potom uz to kojenie aj tak ide postupne dolu vodou, casom to prestane byt zaklad jej stravy...
Pokial ide o zajedanie a obalovanie nervov, toto ja poznam, lebo stresove prejedanie je (resp. dufam ze bol) aj moj kamarat. Ale treba si uvedomit, ze tymto si este viacej skodis, ked budes zajedat strach, strach neodide (aspon nie trvalo), tvoje problemy sa vobec nevyriesia, naopak sa este zhorsia - pretoze pocity viny a nebodaj este negativny efekt vo forme priberania, budu mat za nasledok ze sa budes citit este horsie. Takze - hlavu hore, dufam ze to dobre dopadne. Ak budes mat cas co i len chvilku, pridi nas kuknut a dat vediet ako sa ti dari, ok? 🙂

yennn
18. okt 2010

@ivca17 no neviem ake mas ty informacie, ale podla mna 1.3 nie je par deka 😀 Takze blahozelam ku krasnemu vysledku. A cokolada - si sa zblaznila? Teraz ked sa ti krasne rozbehlo chudnutie? 😠

@dominikuska blahozelam k ubytku -0.8 je za tyzden parada. 🙂 A ano, cestovina s pestom a syrom je na veceru prilis kaloricka, ked uz sa pytas 😝 😝 😝

@adky - fuha, tak chlebik vo vajicku, to je vacsie sado maso nez cokoladovy kolac, aspon pre mna. Podarilo sa ti odolat? 🙂

yennn
18. okt 2010

@elvera teš sa, pol kila je krásny výsledok! Ziadne sklamanie, ked to pojde takto pekne pomaly, vysledok bude trvalejsi. Takze len vydrzat! A co... muzickovi nechuti tvoja dietna strava, ked sa rozhodol stravovat sa v robote? Nechcem provokovat, ale mas pravdu - pre teba lepsie, aspon si uvaris co bude treba 🙂

@lusia_99 miery a ciel zapisane! Pit aj cvicit sa musis prinutit. Skus zacat tou vodou, ako kocky radia - daj pripomienku do mobilu kazdu hodinu supni 2 deci. Plus, na kuchynsku linku viditelne si daj papierik a ceruzku a rob si ciarky, kolko deci si vypila, skrtaj a mala by si skoncit na 2.5 - 3 litroch. Tak sa pusti do toho ako prve, pitny rezim je dolezity, organizmus prestane zadrziavat vodu (tam su tie prve 2-3 kila) . Kapišto? 😀

debbie
18. okt 2010

@yennn baby viete či je sado maso , včera večer, den pred vážením som mužovi a malej urobila pizzu dva plechy a ja ----------------------som nemala ani len kulilililinček, a to som ju robila, krajala a malu krmila . a vedzte že bola fajná syr sa ťahal aj meter ,,,,.. 😀 😀 😀

debbie
18. okt 2010

@yennn pre naniku si to krásne napísala...

yennn
18. okt 2010

@lusia_99 ale chvalim ti, ze si pocas "smirovania" uz nejake zmeny urobila 🙂 Perfiš!

@debbie , len do nás!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Mas pravdu

@vejula mas pravdu, pozor na detoxikaciu pri kojeni. Ale tiez ti musim uprimne povedat, ze sa mi nepaci, ako si zacala o svojom chudnuti pochybovat - nikde nie je dane, ci ma clovek pri kojeni schudnut alebo nie. Mozno to ide tazsie, ale treba verit, ze to nie je take zufale a ze sa ti to podari, aj ked mozno pomalsie, nez si chcela ale isto. Ved si predstav - do silvestra si chcela mat 55. Ak to vzdas, lebo si povies ze "ja kvoli kojeniu urcite neschudnem" a zacnes sa o to snazit az o XY mesiacov, ked prestanes kojit.... tak budes stat na zaciatku. Radsej sa pokojne zmier s tym, ze tych 55 kil nepride na silvestra, ale trebars v marci, ked asi este stale budes kojit. Ak by si to teraz v zdala, tak v tom marci mas stale 58, Chapes co myslim? Takze pokojne sa pomalicky snaz dalej, kazde deko dolu sa rata ! A najma v takej "nizkej" vahe ako mas ty. Slubis mi ze nad tym popremyslas?

debbie
18. okt 2010

@yennn Ešte raz dik za dôveru fakt si jedička, mala som plusko ale to asi fakt ten pitný režim a sóóó tiež....ale som rada , lebo som robila veľa a sklamanie a plusko ,,,,ťažko by sa mi šlo dalej hned na začiatku aj ked ako píšeš príde to a viem že niekedy to trvá aj tri týždne ☹ ,len nech to príde to stagnovanie až o mesiac aspom 😵

debbie
18. okt 2010

@yennn v čom mam pravdu ..... 😒