icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

yennn
20. okt 2010

@vejula co tam prosim ta robi ta mila pod nosom? Ked moj muz priniesol vtedy tie dve milky, tak som ich schovala. Ked si ich vytiahli, spolu s mojou mamou, razne som zakrocila a rozkazala som - LEN V MOJEJ NEPRITOMNOSTI! 😀

debbie
20. okt 2010

DOBRÚ NOCKU BABULKY, A UŽ LEN VODIČKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀

yennn
20. okt 2010

A dobrú nôcku 🙂

katusradus
20. okt 2010

@debbie 😀 😀 ja som nezhodila ani kilo! idem spať papa a snííííívať

vejula
20. okt 2010

@yennn no to ten keksik mila. taky mnaaam fest sladučky a dobručkyyyy... Tak svokra na doniesla inule asi patnasť keksov a teraz že odolavaj 😅

bobocka
20. okt 2010

@yennn ja vooobec ale vooobec silvester neriesim.nikdy som to nejak neriesila.den ako kazdy iny,len sa novy rok bude pisat.to si len ludia vymysleli,ze sa to ma slavit ,aby bolo o dovod na party naviac.takze ja budem krasne v teplakoch ako kazdy iny vecer doma 😀 😝
kocky,ja inak to chudnutie teraz trosku flakam.nejem sice sladke ani nic take,len som strasne slaba,nejak mam pocit,ze choroba na mna lezie,tak sa mi cvicit nechce 😖 .furt daco.odkedy som zacala chudnut,tak som este nemala ani 5 dni takych ,ze by boli pohodove.furt daco.bud maly,alebo ja ☹ na neeeeervy.ani jest mi nechuti-aspon na sladke chut nemam 😀 😝

sssimi
20. okt 2010

@yennn ja som sa pred týždňom odfotila v rifliach, ktoré som si kúpila pred tehotenstvom. Síce ich zapnem, ale som v nich ako hurka, tak sa teším na ne 😉

nanika
21. okt 2010

@smarti drzime palceky, nech to dobre dopadne🙂

nanika
21. okt 2010

@yennn kedze pre mna je silvester rovnaky ako kazdy iny den a idem spat skoro s deckami, nejaka zurka nehrozi. Asi si urobime len pra chlebickov a pripijeme vineou a ja sup hajat max. o tej osmej...

nanika
21. okt 2010

ja neviem, ako sa drzim, vcera som mala dokonca 25g 86% sladkej vasne, strasne dobre mi padla poobede a doobeda som mlsnu zahanala 3 lyzickami medu agatoveho, inak strava celkom ok, mozno som sa zmestila aj do tych 7000, neviem, neratam. cvicit nehrozi... Nieze ma vyhodite z tabulky?!

zuzuh
21. okt 2010

Mne sa vcera prvy krat podarilo odolat cokolade. 🙂
A este vecer priniesol manzel pizzu 😠 - a aj napriek tej voni co z nej isla som odolala.
No dnes rano som si dala tie 2 kusky co mi vecer nechal 🙂 - takze ranajky nic moc.

pink_lady
21. okt 2010

Ahojte spolubojovnice!
7
Nam predvcerom rano presekli telef. kabel na sidlisku tak sme boli dva dno bez internetu aj telefonu, az pred chvilkou to opravili. Tak som nemohla ani kuk.
celkom sa drzim, pridala som si 200 brusakov kazdy den, a par drepov, len mojej chrpbtici sa to nejako nepaci. Inak papam na ranajky a veceru len vlakninu obed tak normalne a pomedzi len ovocie a zeleninku. Na silvestra si nebudem nic speci obliekat lebo budem doma a sama s malym takze predpokladam ze pojdem spat spolu s nim 😀 ale bude to super pocit ked sa postavim na vahu a tam vytuzena vaha 😵
@zuzuh gratulujem k pevnej vole 😉 na ranajky mozes, to cwez den vybehas 😉
@nanika - treba si dopriat ked to telo pyta a nie je t okazdy den 😉 ale z medu sa pribera najviac 😉
@yenn tie miry -. kasli na to 😀 ale minule som citala v zdravi, ze chudnut sa ma na centimetre nie na kila, ze u zeny nastupuje riziko ked ma obvod pasa 88 a viac, ideal je pod 80 ale medzi 80-88 sa este toleruje 😀 lebo ze rizikovy tuk je co sa uklada na organoch v oblasti pasa, ze ten doktor tam pisal ze "zadok velky nevadi, hlavne ze je zaco chytit" 😀

nanika
21. okt 2010

@pink_lady loooooooooooooooooooooool Vdaka bohu, ze mam tak od prirody sumernu postavu, ked priberam, ide to vsade, nielen do brucha, aj ked to mam po tehu este stale akesi vacsie. Ten med bol tak hnusne sladky, ze ma presla dalsia chut mlsat, takze fajn.
Teraz cakam, kym sa ema zobudi a ak to bude behom pol hodky, ideme do tesca po pecivo, ak neskor, tak musim nieco uvarit a do obchodu pojdeme potom. Uz ma to nebavi, stale vymyslat, co na tanier...

nanika
21. okt 2010

Ak verite na posobenie mesiaca, uz mame posledne dva dni do splnu, potom uz bude mesiac ubudat, bude sa najblizsie dva tyzdne dobre chudnut. Ak uz nekojite, 23. je dobre si urobit taky ocistny den, bud post, alebo len stavy, alebo len zelenina, alebo normalna strava, ale nie vyprazane atd...

lusia_99
21. okt 2010

ahojte babulky tak sa hlasim po vcerajsej oslave....vecer mi nevisiel cas. takze suma sumarum som si dala o 16:00 4platky sunky a 3 kuskami paradajky bez CHLEBA...a potom o 18.00- 3 Holubky(plnena kapusta) 😀 tiez bez chleba takze som na seba HRDAAAAAAAAAAAAA 😵 ziadna torta ani zakusky sa nekonali hoc boli na stole cely cas 😀

lusia_99
21. okt 2010

a dneska varim francuzske zemiaky.....polievku mame od vcera fazulovu s fliackami 😉

marthuska
21. okt 2010

@yenn @debbie ten syr 20% sa vola borina a predavaju ho napr v terne. inak chut ceeelkom da sa, len nesmiete pri tom mysliet na leerdamer 😀 no neviem, asi je lepsie dat si miniaturnu kocku z leerdamer light ako velku kocku z boriny

moon1979
21. okt 2010

@katusradus ten trojkilovy rozdiel moze byt aj voda... ak menej cikas tak sa v tebe udrzi... ja napr. obcas musim zobrat tabletku na odvodnenie, odvazim sa pred tabletkou a po 4 hodinach intenzivneho cikania mam o 4 kila menej ... aj v tehu som mala s vodou problem, zo dna na den 4 kila hore, potom dalsi den 3 dole, dalsi den 5 hore, takze sa ani nedalo urcit kolko som vlastne pribrala ... Zato po porode som za dva dni vycikala 9 litrov a to bolo 9 kil 🙂

moon1979
21. okt 2010

@yennn ja praveze nezajedam problemy, u mna je problem, ze si nenajdem normalne cas na slusne najedenie sa a potom vecer by som zjedla klince,ale nie preto, ze mam depku tak to zajem, ale preto ze som vyhladovana z celeho dna 🙂 a dalsi problem je, ze ja fakt ani nezjem vela, ale na mne sa prejavi este aj cista voda, to je deeeeeees 🙂)
ale vsak nevzdavam to, dnes zase zumba 🙂

marthuska
21. okt 2010

baby, takze ja si uz zehlim plavky 😀 lebo sa to tu zase poriadne rozbehlo a som taka nabudena ze myslim ze uz na silvestra si budem moct plavky obliect 😀 😀 😀 ste super vsetky. pokracujeme, dnes je streda... pondelok je tu, ani sa nenazdame, nemame cas na lenosenie. (inak navrhujem nahlasovat vahu do 13tej, co vy na to?)
vcera nam boli sparovat kachlicky, cize o zabavu mam na pol dna postarane, to bude makacka
no a na silvestra, teplaky, to nieeee. sak ked budeme mat kazda o tooolko kg menej, nebudeme teplaky predsa vytahovat zo skrine. BABY. nese.te ma predsa
aj keby som mala o vode byt tak si kupim nieco pekne, alebo ako niektora pisala, vytiahnem tie krasne skoro nepouzite veci, do ktorych sa zmestim az na silvestra. nech si ten ubytok uzijem aj ja aj moj muz. nie? 🙂

marthuska
21. okt 2010

@moon1979 nesmies to vzdat, to urcite nie. zumba resp akykolvek pohyb je skvely. a k tomu este trochu menej jest a je to tu 😉

nanika
21. okt 2010

Nezmestim sa do tych veci ani na silvestra :( a nove kupovat nemienim, na pol cesty?

marthuska
21. okt 2010

no a este vam poviem, mame 2 nove susedy, sucet ich spolocnej vahy je cca moja vaha. no chapete? snad tu nebudem najvacsia??? uz len kvoli tomuto to musim poriesit. idem si zalepit usta lepiacou paskou... asi takto 🤐 ale dobrovolne 😎 😀

marthuska
21. okt 2010

@nanika ved 10 tyzdnov je 10 tyzdnov. nanika, ved uspech je aj to, ked clovek nepriberie. ked to uz musim takto povedat. kebyze vas tu nenajdem, tak teraz mam o 3kg viac. prisaham.

marthuska
21. okt 2010

@yennn dobre pises babam, treba. asi by sme na kazdu stranku, ktoru tu napiseme, odkopirovat tabulku. alebo ten clanok od @adky (tusim) o obezite.

marthuska
21. okt 2010

@lusia_99 parada, si dobra. ja si na oslave musim dat vzdy aspon tretinu kuska torty.

yenn
21. okt 2010

Ahoj, prominte ze vam sem lezu 😉

chtela bych vas jen poprosit, kdyz pisete yennn, davejte prosim pozor, at tam mate opravdu NNN, jinak mi to porad haze odkazy na "zminky o mne" Diky moc

nanika
21. okt 2010

@marthuska to mas pravdu, mohla som uz klopat na dvere s 90, uf, lebo ja ked zeriem, neviem sa zastavit 🙂 Ale mensie rifle navleciem az 78 kg a ledva ich zapnem, tak to na silvestra nevidim ruzovo. Ale do siat sa snad zmestim 🙂

debbie
21. okt 2010

ahojte babulky, mala spí tak dočítavam aby večer toho toľko nebolo ,
@lusia_99 si šikulka ako si sa držala , klobúk dole.... 😀 😀 😀
@marthuska no súhlasím s tebou ked už sa tak snažíme za ušetrené za sladkosti sa da niečo nové kúpiť ......juchú ved ako prečo sa neodmeniť , nie? 😎
Baby tak toto sa pobavíte, večer som mala mlstnú a tak nie a nie ju zahnať , počujte čo zabralo....šla som do šatníka a vybrala o dve č.menšie biele rifle čo si chcem dať na silvestra ....... 😀 verím si, a pozerala som sa na ne a nedala som do úst nič len vodu ešte asi liter hihihihi 😀 no to nieje všetko .Ked som šla spať zabudla som ich schovať tak ostali vysieť na dverách na vešiaku roztiahnuté....muž si ráno klepká po čele a ja... čo je , čo sa deje , že čo som robila večer a ukazoval na rifle ....no a viete ako ma zaskočil ja že nič, fotila som ich do bazaru hihihi aj tak už ich nezapnem 😀 😀 😀 a on že Ahááááááááááááááááááááááááááááááááá 😀 😀 😀

debbie
21. okt 2010

😀 😀 @katusradus ale pozitívne myslenie to chce ....isto to pôjde neboj sa 😀 ,niekomu hned inému postupne po tom ako si telo prestane ukladať a zistí že jedla je dosť 😀