Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@babulka123 ked spominas posilku,vsimla som si tam jedneho chlapa,tiez asi zacal zo sebou cosi robit,pritom nevyzeral tlsty,ani zle..mal tam polozeny lajster...rozpisane cviky,kolko,a tak,aj jedlo napisane..300g ryze a tak..a chodil na to kukat..hihi,zlaty bol 😀
@lubikan no ja sice nie som chlap ale za chvilku budem na to { dufam } podobne ako on. heheh
ale nie , chcela by som zacat.. ved ked vedia poradit tak nech radia..
skusim prestudovat ten tvoj listok , popripade to odkonzultujem aj tu a uvidime co mi povedia..
ja teda s tym asi nemam problem okrem toho acidka rano to nehrozi - teda vobec mlieko je u mna problem ale si hovorim ze ak dam jogurt namiesto toho tak by to mohlo ficat.. no uvidime ake zazraky to narobi ..hehehe
ale vidim to az po sviatkoch lebo nedat si tatkov majonezovy salat alebo maminkinu kapustnicu tak to by ani vianoce neboli
@kosta123 no veru,ja dzusy ..ale dzus moze byt aj mrkvovy,zeleninovy..vseljaky...ani mineralky nepijem.....tak len cistu vodu..
aj mi pisala,ze je dost sacharidovy,ak mi nevyhovuje,mam si zmenit na bielkoviny....ja sa inak striktne podla toho riadit nebudem-ako to ovocie-jahody na ranajky teraz v zime a presne potraviny,ked nebude k mani,po ruke,nahradim inym,ale do tej 11 -12 hodiny mi to vyhovuje...potom jedno jedlo vymenim za polievku..ale budem sa snazit jest kazdu hodinu
ale mam pocit,ze ta syrovatka mi nerobi dobre,ani jogurty dako,,bud preto,ze su studene,alebo ich zhlcem narychlo,lebo to moc lubim,alebo mam tu intoleranciu..vzdy ma zacne zduvat,krce v bruchu...musim to este odsledovat a pomalicky papat
@kosta123 nie si sama, kto to dnes posr....l. Spapkala som mikulasske a bolo toho dost, teraz mi je zle (uz pol dna). Snad som to urobila len kvoli mrche 😠 😠 😠 Momentalne som s malym na osetrovacke, takze nemozem ist ani plavat, ani von ist, asi budem behat do schodov.... 😨
Akosi sa nemozem prinutit cvicit brusaky, vlastne nic, ziadne cviky ☹ ☹ ☹
ahojte, tak vzhadlom na to ze uz nekojim .(( asi sa k vam pridam a začnem so sebou dačo robit, lebo tak ako po prvom porode aj terza zerem jak slonica viac ako v tehu a uz to začina ist hore .( a to som sa tesila ze som po porode na povodnej vahe hoci burch velky staaaaale
@lubikan - jáj ozaj vlastne aj zeleninové džúsy existujú 😀 😀 tak by to bolo O.K.
@tinika - Jasné pridaj sa,,,,ja som kojila 10m. a to som si myslela že ako ja nenormálne pri tom schudnem 😀 😀 a po pôrode som dala dole celkovo len 7kg 🙄 🙄
A to som sa počas letného kočíkovania vyžrala ešte viac,,,,sedenie na terasách s Kofolkou-horálkou-chipsami 😠
Ale už to ide až teraz,keď som radikálne zakročila.
dievcata,no ja som si dnes dala kefir 400gramovy...inak,neviem,aky je rozdiel medzi zakysankou,kefirom,a acidkom-neviete??
o 2 hodiny az ..nedalo sa mi pri nakupovani jest .....2 kaiserky s cottage a papriku..podarilo sa mi okostovat za lyzicu sladkeho pribinacka 🙄 ....o hodinu banan,potom jablko,potom polievku,potom tuniak so zeleninou,potom kalerabik,potom mozarelu a potom uz len daku zeleninku,jogurt...inak je to vcelku fin.nakladne mam pocit 😠 ...
travenie sa trosku pohlo,bola som rano na WC a to nechodievam rano,az okolo obeda,pobede 😀 😅 po kavicke 😅 ........spat som sla az okolo polnoci,takze odpocinok nic moc,na vahu som nesla,ale som sa odmerala a tie -cm co boli po tyzdni mam spat...asi koli tomu kratkemu spanku som bola opuchnuta asi,lebo o 5 ma zobudil MM,ked siel do prace.........
rano mam posilku,snad do toho nic nepride..a v pondelok vaha-bojim,bojim
baby a pijete vodu s citronom?lebo citam,ze je super na zacatie spalovania,preto uvazujem,ze v posilke budem pit tu citronovu vodu 😒
@zahadka ja ale nemam ze normalnu pracu ja robim doma a začina danova sezona tak bude perno a potom uz zase kludnejsie ale tak som myslela ze nemam sancu este 2x tyzdenne ist cvičit ako som chodila pred tehu, kedze maly ma kolky, reflux tak som rada ked konečne zaspi a mam chvilu pre seba a este pracovat a nie to cvičit, le nsa musim konečne zastavit v tom zrani aspon ked uz cvičit nestiham a doma po pravde ani nemam chut
ahojte baby, voda s citronom je super, lebo odkysluje organizmus. len cerstvy citron nezamienajte s pripravenymi akoze citronovymi stavami, je tam sacharidov a konzervantov na skazu! ked tak tak RAUSH ci jak sa to pise vyraba 100percentnu stavu (v malych sklenenych flaskach), tak to mozte zamenit, ale ked nemate cerstvy citron, tak radsej nic.
ja som dnes tiez trochu zhresila, ale tak uvidime, co na to vaha v nedelu 😎 hadambude prva svietit 😎 6tka 😒 ked nie, tak vyhlasim strajk a vytrepem sa na beziaci pas ale fakt ze kazdy den na hodinu chodze!!! 😠 😠 😠
@zuzanecka17 - no ty koky ,tak ja to robím naprd s tým citronom,teda citronovou stavou. 😠 ☹
@kosta123 no to hej, to je len sirup 😢
@zuzanecka17 - a prečo tá štava citronová je akože zlá?? ja na tom nič nevidím,,,nie je to 100% ako keď si dáš citron,ale je to koncentrát len.
ahojte, dnes som sa nastvala na predajnu Babatko u nas v Kubine. Objednali sme si u nich jedalensku stolicku. Cakali sme na nu 3 tyzdne, chodila som sa na nu pytat kazde 3-4 dni. Ked prisla, maly mi ochorel. Tak som sa pytala predavacky, ci si ju mozem vyzdvihnut o tyzden (cize tento tyzden) a ona suhlasila, ze im to nevadi. A dnes prisiel manzel po nu a oni ju uz predali.....Neskutocne A este sa mi ani neospravedlnili, ked som volala, ako je to mozne. Len mi hovorila, ze sa to tam tyzden valalo pri dverach....Lenze oni mi same povedali, ze je to ok, ked si po nu pridem o tyzden neskor. Uz si od nich nic nekupim a ani ich nikomu neodporucim. Okrem tejto skusenosti, vzdy, ked som prisla, len na mna zazerali, akoby som im bola na obtiaz, ked som si chcela nieco kupit. 😠 😠 😠
inak sa mam fajn a ocakavam v pondelok na vahe 67, ak nie, tak odkrojim zo sadla, aby bolo 67 😀 😀 😀 😀
Ahojte,,,no ja dnes v posilke som bola..no fakt ze z donutenia.vobec sa mi nechcelo,boli len 3 ludia,neskor nikto....na strojoch som bola len jedno kolecko...mala som len bycikel 7 minut..a bez. pas 45 minut-z toho kratku prestavku z pasu na WC co som si odskocila..inak ked sa tuky spaluju po 20-30 minutach a kratko prerusim,nevadi?alebo mam akoze zacat odznova? a je dobre jest pred cvicenim??Nedalo mi to a vo fitku som sla na vahu po cviceni a ze 131 kg....chvalabohu,pokazena 😀 😀
inak papanie ok,akurat teraz ked som malej robila granko,som si dala za lyzicku toho prasku 😠 😠 ...
a mam pocit,ze sa mi brucho zvacsilo,ako v 5 mesiaci tento tyzden ho mam 😠
ja tiez cakam v pondelok vahu max. 63,8 ale uvidim ,nedavam tomu nadeje,necitim sa lahsie 😖
@zahadka kks ja s mojou povahou,iny cirkus by som narobila v tej predajni...este aj odskodne by som si dala zaplatit 😠 😠 😠
nezufaj,aspon budes ucit doobeda,pobedne na skole nebyvaju,niektore musia na 3 smeny chodit 😠 a cez pobednu deti ani nevidia....
tento vikend,vlastne este nedelu si dufam dobre pospim,aj cez obed a rano..lebo som akasi nevyspata ..a chcela by som bud. tyzden chodit kazdy den do fitka..pon.,str.,pia..aj stroje a utorok stvrtok len kardio,hodinu orbitrek,alebo pas...a este ma caka vianocne upratovanie,umyvanie okien,linka a taaak...to bude trening 😀

@babulka123 ..od trenerky z posilovne...no je tam veru vela sacharidov,nechapem ze preco..ale ja to po 12 hod. vymenim za zeleninu, veru,dam si radsej mesko,a puding nehrozi,bebe ...to sa radsej napijem pol litra mlieka 😀 to T neviem,asi ze pauza...oddych pre usta ..
@kosta123 ....inak ja som dnes fakt jedla kazdu hodinu,sice nie presne vsetko co pise...ale nahradila som si banan pomarancom,tuniaka zemiakmi...nemala som kupene...ale nahltana som riadne..uvidim,co povie vaha v pondelok....a teda tej vody mam za sebou aj 2,5 litra a to ma caka pred spanim este pol litra caju..a idem si este dat pohar vody...inak co sa tyka roboty,a celeho systemu okolo toho ja by som z nervov vyjedla cokoladovnu 🙄 no uvidim,lebo nikde na nete som nevidela jedenie ze kazdu hodinu 😅