Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Rano vaha ukazala 68,2 kg a pred tyzdnom to bolo 69,9kg. Tak sa vytesujem. Ono to je asi naozaj v hlave, lebo jedavam dost podobne ako pred dvoma tyzdnami, len psychika bola ina. 😕 🙂
@zahadka jeej super! To je dost vela za tyzden 🙂 gratulujem! 🙂 tak ja som dnesny den zavrsila dvomi malymi cokoladovymi snehuliakmi a kuskom torty.... Nervy dnes pracuju.... Tak teraz idem do fitka na hodinu na beziaci pas... A 100 brusakov spravit. Normalne sa citim, akoby mi pribudlo 5kil dnes ☹ no zly den ☹
@kosta123 nemam spalovac..ty mas?
@zahadka ze nemam slov 😵 😵 😵 🙂 🙂 🙂
no ja som dnes na obed papala brokolicu,zemiak vareny a tuniaka.....o 2 hodiny som si dala pol krabicky tvarohu,2 knackebroty s paprikou..a teraz som dojedla biely jogurt s cesnakom,trochu kukurice s hraskom a 3 knackebroty...na veceru si dam salat s rajciny,uhorky,ladoveho salatu s mandlovymi lupienkami....
idem to dat do tabulky,ze ake kalorie mi to vyhodi
@lubikan len to nedotlac potom cokoladou 🙂 inak pozor na kukuricu, ta ma tiez sacharidy, tak poobede uz nie vela 🙂 ja idem prave z posilky, 50min chodza a 10min beh 🙂 dnes uz nezerem, lebo som oblina po vcerajsku a dnesku ☹
@kosta123 a pomaha ti to? Ja ked som to brala, tak nic ☹ ale vzdy pred cvicenim si dam male silne espresso.
Inak baby co si myslite o proteinovych tycinkach? Teraz som si na skusku kupila, je to ako jedno jedlo syte.
@zuzanecka17 - myslím že to má čo doseba 😉 ja si ju sem tam kúpim a fakt je to sýte.
@zuzanecka17 - toto konkrétne a už to mám 3 mesiac
http://eshop.ironpower.cz/index.php?page=shop.p...
@zuzanecka17 hej,tej kukurky bolo tak za dve lyzice s hraskom spolu,ani nie.....nedotlacila som 🙂 uz len caj roibos som mala....vcera som este robia plnenu papriku a sebe som odlozila dnes na obed 3 gulky a prevareny,zriedeny neochuteny pretlak.. 😅
ja sa tych tyciniek akosi bojim,kolko to ma kalorii??...
dnes som bola v posilke,pojdem aj zajtra a piatok...dnes som mala 70 minut pas rychla chodza,2 minuty beh 😅 a 10 min. bicykel.....kks..ina fuska,prva polhodina je zaberak,a zvysna pol hod. je zo zotrvacnosti...tak lahko sa citim... 😀 ale na vahu nejdem 😅 ...mam akesi prsty na rukach opuchnute trochu 😒
@kosta123 tie tabl. vyzeraju silno dobre..no,ta cena ☹ ..musim pockat,tento mesiac som moc minula na seba 😠 😠 ...vaha,sporttester..atd
dnes som dobre papala,ranajky 3 ks knackebrot,paprika,cottage....teraz musli z kysleho mlieka,vlociek,medu,hrozienok,jablcko...na veceru som si kupila krabie tycinky..ja to zboznujem...sa neviem dockat
kocky jete med?ja si dam sem tam za malu lyzicku
ahojte baby tak sa k vam chcem pridat rodila som ako 86kg po porode som schudla na 69kg a po sietich mesiacoh mam 73,5kg.. prestala som sa prezierat po 18.00 uz nejem a zacala som zarezavat aj s cvicenim lenze moja kondicka je hlboko pod nulou. tak mi drzte palceky 🙂
@martinkaa299 ahoooj, vitaj 🙂 drzime palce 😎 ja som tiez mala este pred 2 tyzdnami 73, teraz mam 70 - v nedelu som mala. snad to tento tyzden pojde tiez o cosi dole, nech uz mam aaspon pozitivnych 69 😵 😵 😵
baby ja neviem, ja tym spalovacom nejako neverim... je to podla mna to iste, ako ked si pred cvicenim dam silne espresso a vitamin C, aspon su to prirodne spalovace...
@lubikan med je podla mna ok 🙂 ked si das len trosku 😝 ja som sa dnes drzala/nedrzala, rano som si dala trochu torty s broskyňami 😖 ale na obed zdravo a dobre, a dnes sa zase chystam na hodinku na beziaci pas, tak som si povedala, ze rano mozem zhresit 😅 😅 len uvidime, co na to povie moja vaha v nedelu rano 😕 😕 😕
@martinkaa299 - Vitaj 😉 a akú máš výšku? aj chceš chodiť cvičiť? alebo len doma niečo?
@zuzanecka17 jak ti to ide krasne dolu 🙂 gratulujem
@kosta123 ahoj mam 160cm zatial doma ale od stvrtka zacinam zo zumbov 2 krat do tyzna.. dufam ze to prinesie nejake to ovocie 😉 ked si spomeniem ze pred 4rokmi som vazila 58 na zaplakanie dnes.. ale mam problemy aj zo stitnou zlazou tak dufam ze mi to nebude zhorsovat... za kok som zanu pribrala 10 kilov a potom prislo tehotenstvo..
@martinkaa299 - aj ja som mala niečo so štítnou ale v puberte a to išlo tiež kilečko za kilečkom hore 😠 😠 rok som užívala lieky a potom sa to dalo do nejakého normálnu hraničného,,,,a teraz ani neviem.
@kosta123 ja som mala tabletky pocas tehotenstva potom mi ich vysadila a teraz cakam na vysledky ci mi ich naordinuju zas alebo budem len pod dozorom...
Hlasim 45min chodze na beziacom pase...
No ja dúfam že zajtra ráno sa už dostanem do fitka,,,,ved aj konečne po 10 dňoch 😕 😕 😕 uff mám z toho normálne depku,,,,,ale sakra keď sa nedá zabijem sa? 🤐
@kosta123 najhorsie je vypadnut, nebodaj ochoriet a kondicka ide brutal dolu ☹ tak snad ti to zajtra vyjde 😉
@martinkaa299 ja som na tom podobne, len som o nejakych 5-6 cm vyssia. Tiez som schudla na 69 a potom sa to vysplhalo na 73,8. Teraz mam 68 😎 😎 😎 a dufam, ze to pojde stale nizsie. Drz sa 😉
@zuzanecka17 mi nieco hovor o chorobe, mna to drzi uz skoro tyzden a rada by som isla plavat. 😒
@zuzanecka17 - to mne nejde o to že vypadnúť z tempa,,,ale mám nervy že som tam nemala ako chodiť,,,,,,čo s malou 🙄 ??
@martinkaa299 Ahoj,vitaj medzi nami.... 🙂 ..dufam,ze ta nadsenie neopusti 🙂
jedna osobka mi povedala,ze zumba nie je na spalovanie dobra,aj ja som chcela chodit....ale vraj je dobra tak na kondicku,ze tam mas vacsi tep ,a pri nom sa tuky nespaluju 😒
@zuzanecka17 a ja hlasim dnes 60 minut rychla chodza,tep 129-135..2x 2 minuty beh..dlhsie neslo..aj som si telku pri tom kukla a rychlo mi to ubehlo....tak nadlahcene sa citim 😀 ...akoby som si cosi struhla 😀 😀 😀
@kosta123 ja este zajtra mozem ist,v sobotu idem prec,v nedelu neviem co bude a potom do stredy maju prerabku a to tie dalsie 2 dni neviem,ci budem moct,decka maju prazdniny a muzik ma ist medzi sviatkami do prace,tak tiez neviem,co s detmi..rodina je daleko...aach bude to zabijak,az do 6 januara... ☹ ☹ ☹
@lubikan wow super 🙂 baby nebojte cez vie vianoce, brusaky a drepy sa daju aj doma robit 😎 a hlavne pozoooor na stravu. bude to ok 😉
tak ja mam po vcerajsom zaberaku svalovicu jak hovado 😒 a dnes na zumbu asi nepojdem lebo mi zubarka vytrhla zub ☹ ale ma to vyhodu nezerem 😉

@lubikan - a máš nejaký spalovač??
Ja práve varím kuracie prsia so zeleninkou a ryžou.