icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

kosta123
15. dec 2011

@martinkaa299 - že výhodu nežerem 😀 😀 😀 😀

lubikan
15. dec 2011

juuj,dievcence,kupila som si taku fajnu malu kuchynsku digitalnu vahu,na vazenie toho mojho susta 🙂 ..som unesena,,na tej starej mi presne gramy neukazovalo,tak som nevedela....len od oka som merala.....
no dnes nic moc jedlo,ranajky ako vzdy,desiata musli...a ked som chcela robit obed,rozhodla som sa ist nakupovat,teda MM ma poslal,tak som nestihla a pobede som zjedla po malom trojuholnik pizze...ani pitie nic moc,iba kavu som mala,do tej som crcla trochu slahackovej smotany a idem na spenatik s vajcom...uvazujem,ci si dat zemiaky,ci nie ,ked som mala tu pizzu,ale asi nie,len si dam acidko a potom este salat iba....

@martinkaa299 ja mam svalovku este od piatku na spodnom bruchu..kks..radsej som s nim nic nerobila...

martinkaa299
16. dec 2011

poslusne hlasim ranne cvicenie zamnou svalovica trochen rozhybana ale myslim ze vecer sa ani nepohnem 😖
ale tak dobry pocit mam hned z rana a este nam aj slniecko svieti 😀

zahadka
16. dec 2011

dnes mi nasa vaha ukazala 70,0 😠 😠 😠 🙄 🙄 🙄 musim to porovnat s vahou u svokrovcov, zajtra tam ideme, tak sa odvazim najprv na nasej a potom u nich. Dufam, ze nasa vazi o min o kilo viac, ak nie, tak ma asi porazi 😠

lubikan
16. dec 2011

@zahadka iiha a to prve si sa kde vazila,ked ti ukazalo taku fajnu vahu???..mne strasne chyba ta moja stara vaha,co sa mi pokazila,ona na kazdom mieste ukazovala rovnako a tato nova aj pol kg rozdiel,niekedy sa mi podari do nej kopnut,a posunut ju,bo znacky sa mi po umyti zeme zmazali a potom len skusam.....

ja som vcera zjedla veceru,zapila vodou s chuti a hned mi ostalo zle a vssseeeetko aj s olovrantom slo von...taaaka som rada 😀,ani mi potom nechutilo uz jest,ani pit,takze kalorie usetrene 😀 a rano koonecne vaha ukazala cca 64,7 to co minuly pondelok 😅 🙂 ..dufam,ze to tak ostane,pripadne este pojde dole...a taka som vytesena,ze niakovsky ma nemoze prepadnut chtic hresit 😅 😎

dnes som si vo fitku dala 45 min. pas,10 min orbitrek a jedno kolecko strojov...v posilke som vypila cez 1,5 l vody 😵 ....potom s MM na nakupy,nevedela som co jest,tak narychlo som si kupila 100g korbacikov,potom mi MM napchal Lucinu a potom som zistila,ze to je vysoko tucny syr 😖 a jeden banan som zjedla,teraz doma pecene zemiaky za hrst na minime tuku a vecer si dam kuriatko pecene/dusene na kyslej kapuste..bez oleja a olovrant neviiim...sa tesim,vobec nemam depku...ale ok naladu,som malej na Vianoce nahodne objavila a kupila takeho velkeho gumeneho konika na cesanie..no krasny je,ta sa bude tesit.... 🙂 🙂 🙂 a ja tiez 😀

zajtra bude aktivna sobota,nebudem doma..no proste kilecka by mali ist dole jedna radost 😀 😀 😀

zahadka
16. dec 2011

@lubikan to som sa vazila u svokrovcov, preto to musim prekontrolovat.
Ja som mala dnes tooooolkooooo upratovat, ale akasi som unavena a nic sa mi nechce, takze som urobila len stvrtinu toho, co som si naplanovala. Malemu som zjedla par piskot a na obed som si nalozila duplu 😠 co to je dnes za den ☹
Zajtra snad bude lepsie. Teraz si pospim s malym, dam si kavu a snad sa aspon vecer rozhybem 😖

kosta123
16. dec 2011

@lubikan - noooo super ti to ide,presne tak som si predstavovala nejako to fitko,presne ako robíš 😉
Ja som bola včera vo fitku 2h. tak som sa spotila že až,,,,viac ako inokedy,neviem či to tak ragovalo telo po menšej prestávke alebo prečo 😕 😅
Chcem ísť aj dnes večer len neviem kedy MM príde domov 😠 jáj strach.
Ja si idem dať práve olovrant,,,akúsi kašu za 3min hotovu len sa to zaleje vodou,sú tam vločky a sušené ovocie - strááášne moc dobrééé 😎

zuzanecka17
16. dec 2011

@lubikan no ved dobra vaha, nie? 🙂 ja som tiez prave dosla z fitka - sa podrzte - 77minut chodze rychlej vkuse!!!! 🙂 dobra som 😎 hihihi
A rozmyslam, ze sa tento tyzden ani neodvazim v nedelu, lebo tento tyzden som kazdy den poondiala. Aj teraz po fitku som si dala cottage so sunkou, cherry paradajkami a malym krajcom tmaveho chleba a potom mini nanuk ☹ ale dnes som mala v praci debilny den, tak som si povedala, ze nevadi 😉

nikolka4
16. dec 2011

@zahadka ahoj mas moju vahu teraz a to chcem nech mi uz rychlo zmyzne ta 7 nech sa tam objavi uz 6 a za nou by bodla taka 2 teda 62kg a budem spokojna no mam pred sebou vela driny ☹ a to ide sviatky zrania zakuskou a dobrot.oci si zaviazem satkou aby som nic nevidela a na nos si dam stipec aby som necitila a usta zavriem 😝 ach jaj kde je moja vaha pred otehotnenim ach jaj 😢

zahadka
16. dec 2011

@nikolka4 ta tvoja vaha spred tehu je asi dakde s tou mojou.... 😀 😀 😀

nikolka4
16. dec 2011

@zahadka HM tak viem ake mas nervy teda u mna su riadne nic neobleciem 😠 nervy riadne

zuzanecka17
16. dec 2011

@nikolka4 ani ja nic neobleciem, teda obleciem, ale fuuuuj ☹ kukaju na mna safalatky ☹

nikolka4
16. dec 2011

@zuzanecka17 keby sa to da tak odopnut zo seba 😀

zuzanecka17
16. dec 2011

@nikolka4 no, kiezby! Inak ja tiez strasne moc dufam, ze uz bude prva svietit 6tka... Aspon 69,9 keby boloooo ☹ a tak 63 idealne.

nikolka4
16. dec 2011
zahadka
16. dec 2011

@zuzanecka17 moj ideal je 58 😅 😅 😅 😅 😅

zuzanecka17
16. dec 2011

@zahadka tak nenahnevala by som sa, keby som sa s 58 zajtra rano zobudila 😉 😉 😉

zahadka
16. dec 2011

@zuzanecka17 by ti bolo luto tej driny, co do toho das 😀 😀 😀

zuzanecka17
16. dec 2011

@zahadka hah no mega luto, fakt 😎 😎 Hihihi

zahadka
17. dec 2011

@zuzanecka17 rano sa zobudim, letim ku vahe a ta mi co ukaze? Ze 69,2 ☹ A mne sa o tej 58-cke aj snivalo 😀 😀 😀

zuzanecka17
17. dec 2011

@zahadka no aspon ti 6tka prva svietila! Dufam, ze aj mne zajtra bude. Ked nie, tak vyhlasujem strajk a den budem len o vode!!! Aspon bude detox.... 🙄 🙄 🙄

kosta123
17. dec 2011

Čaute,čaute keď tu tak debatujete o číslach mne konečne tá 6-tka svieti ale čo keď sa mi váha 69kg nepohla nikam 😠 😠 teda najlepšie dole 😀 😎 😀 ale mám aj mrchu a viacej jem,,,a hlavne sladké džobem s malou 😀 .Dufam že ďalší týždeň sa to zlepší. Idem von s babami ,vyventilovať hlavu 😀

zahadka
17. dec 2011

nooooooooo, tak ta moja vaha vazila dobre, aj u svokrovcov svieti 7-icka ☹ ☹ ☹ 😠 😠 😠 takze zajtra to bude tvrde, zalepim usta 🤐 🤐 🤐 urobim len dierku na slamku na vodu 😖

zuzanecka17
18. dec 2011

Babyyy dobre ranko 🙂 tak moja vaha sa pohla 😉 69,3 mam, jupiiii, po dlllllhej dobe svietila prva 6tka 😉 😉 😉 a to tento tyzden som zhresila kazdulinky den, aj tortu som jedla, aj vselico ine. No tesim sa. Do noveho roka keby este aspon dve kila isli doleeeee

babulka123
18. dec 2011

@zuzanecka17 ked mne bude svietit 6 na zaciatku tak zacinam novy zivot..
ja som aktualne stale na 86.3... ale mam pred onymi .. takze zerem co stretnem ...
snad po novom roku to pojde zas dole..

ale pozitivum je ze to nejde hore.. co je super

zuzanecka17
18. dec 2011

@babulka123 a kolko merias? Skus aspon 30min denne rychlu chodzu, najlepsie vecer. A stravu - zameraj sa na bielkoviny. Moja vecera je napr cottage so sunkou a paradajkou. Bez peciva. A jem vela jogurtov, aj 3-4 za den. A jem kazde 2hodiny, max kazde 3. Za tri tyzdne isli dole 4kila. Drzim ti palce! 🙂 ale podla mna to neodkladaj az na novy rok, treba zacat hned, lebo ked to budes odkladat, tak nezacnes nikdy 🙂

zahadka
18. dec 2011

@zuzanecka17 to je super, drz sa tak dalej, sme na tom podobne, dufam, ze budeme sutazit, kto kolko da dolu 😎 Dnes asi pojdem plavat, lebo uz som dlho nic zo sebou nerobila a rada by som daco konecne.

babulka123
18. dec 2011

@zuzanecka17 zaltik dakujem.. meriam cca 165 cm.. ja som mala este nedavno 94 kg.. takze pre mna je to super pokrok.. takze viac bielkovin ? to som netusila..
na vianoce dostanem od muza pernamentku do fitka tak sa tesim .. rychlu chodzu mam v podstate 2 hod. doo a 2 hod poo ked vonku nahanam moju fesandu .. hehehe
ale velmi pekne dakujem za rady..

zuzanecka17
18. dec 2011

@zahadka hihi jasneee, mozme si dat sutaz 😉 aj s @kosta123 , tusim sme na tom vsetky podobne 🙂 🙂 🙂

zahadka
18. dec 2011

@zuzanecka17 to by som mala zacat nejaky sport.... 🙄
Inak opat kojim, takze brusaky su opat pase, teda vo vacsom mnozstve 😒 😒