Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@martinkaa299 to je super gratulujem ti a teším sa s tebou. strašne ti to prajem 😵 To musí byť super pocit však ? Mne sa to stále nepodarilo a 1 kg ešte pribudlo.Beriem už ďalšie ATB choroba nie a nie odísť ešte som nakazila aj drobcov.Cvičenie nehrozí.ale snáď sa dočkám aj ja. 🙂
mne to strasne dlho stalo... tak ma to nastvalo a nasadila som este zdravejsi level
ahojte môžem sa aj ja pridať?mám 158cm aešťe pred chvylou som mala 61kg,trochu som obmedzila stravu nejem pečivo len celozrnépo 7mej už vôbec auž mam 58kg,tak pokračujem achcem to stiahnuť aspon na52kg,len ma trápi bruchoale ake cviky ked ma bolia kríže?
baby, sledujem vas a akosi zabudate niektore davat vysledky. Co ate nove? Ako sa vam dari?
@kosta123 No ja som na tom ešte horšie, min. rok minus 10 kg, teraz mám už 5 kg naspäť za túto zimu. Neviem či je to len jedlom, ale bola som z toho počasia akási deprimovaná, to ja vtedy priberiem aj keď jem rovnako. No musím sa uvoľniť, už som o tom čítala, že stres spôsobuje priberanie. No len môj manžel ma často rozčuľuje, tak sa potom trápim. Ja musím mať najprv duševnú pohodu, aby som mohla schudnúť, potom to ide aj samé. A syn je tiež niekedy papulnatý, tak ho musím stále napomínať a zasa som v strese, kričím na neho. A jedlom sa samozrejme ukľudním. Ale veľmi mi to pomáha, že tu píšete svoje výsledky. No ja v záhrade tiež chudnem, keď teda intenzívne sadím a okopávam, plejem.
@zuzkabeno - no presne ked som nervozna a v strese ja doslova žerem 😀 😀
@zahadka - no krásna váha na 23tt to ja som mala už viacej 😀 no veď ja už nejako moc nechcem ale na svoju výšku by sa mi hodila tá 58-čka 😀 😀 😎 ale to sa mi ,,,ak sa mi podarí,,,,dá dať dole ,zase na jeseň,lebo teraz samé opekačky,grilovačky,,,,ach jaj samé pokušenia 🙂
caute baby, ja som tu tiez dost dlho nepisala, ale sledujem sem tam 🙂 ja mam vahu 68,5 cize dole skoro 5 kil. v pohode, celkom mi to teraz ide 🙂 aj mne velmi pomaha, ked som v pohode a je dobre pocasie. ked prsi, to je clovek unaveny a len by jedol 😕
@zuzanecka17 gratulujem :D aj mne dnes zasvietilo na vahe rovnake cislo 😀 tak od januara -6kg.
no ale s cvicenim mam teraz pauzu chodim na rehabilitacie s chrbticou.. ☹
Ach jaj to máte super kočky.Mne sa to zastavilo na tej 70-tke a ani za svet sa to nehýbe.Po 3 týždňoch brania ATB som v pondelok konečne skončila s tabletkami a či to oni ovplyvnili netuším ale je to ako prekliate 😒 všetko robím ako pred tým.Štve ma to do kelu. ☹
@martinkaa299 no super, tak sme na tom podobne 🙂 mne dnes 68,2 tak sa strasne tesim 🙂 uz sa neviem dockat, ked tam bude 67,nieco 😎 hadam buduci tyzden to uz bude 😅
@frick nezufaj, je najdolezitejsie byt v pohode. ja som tiez mala fazy, ked som bola na tom zle, nemala som motivaciu, bola som zo seba nestastna a vtedy to vobec neslo dole. pozri, 3 tyzdne telo bojovalo s chorobou, tak teraz ho netrap este chudnutim, aby sa ti to nevratilo. dopraj si zopar dni pohodu (nemyslim tym prezieranie sa), ale nestavaj sa na vahu, sprav si dobry cajik alebo kavicku, usmievaj sa. potom zmen svoj jedalnicek zas, zameraj sa na bielkoviny a uvidis, ze to zase pojde. len nechaj teraz telo odpocivat. po chorobe je isto vycerpane.
jaj baby vcera sme mali prvu grilovacku a este som dostala aj grabicu zakuskov.. to bol den 😠
@martinkaa299 - pohodička,,,,nič si z toho nerob,,my sme mali krst,,,grilované prasiatko a koláče,,,,ešte teraz mi je zle ako som sa obžrala 😅
ahojte baby.Tak konečne sa to aj mne podarilo prelomiť tú hnusnú 70-tku.Dnes 69,2 😀 Síce sa nemeriam ale skúšam to na oblečení a je to fajn pocit keď sa konečne vpracem úplne v pohode do niečoho čo som pred tým ani cez boky neprevliekla 😀 a aj muž mi povedal že je to na mne už vidieť.teším sa z každého gramu 😀 😀 😀 Takže je to zatiaľ len nejakých 6 kíl od marca ale pre mňa úspech.Tá choroba ma pekne zdržala lebo sa mi vrátila po prvých ATB tak dúfam že po druhých sa nevráti. ozaj chcem sa spýtať. beriete niektorá aj nejaké vitamínové doplnky pri chudnutí. 🙂
@zuzanecka17 ďakujem
@frick tak mne moj povedal ze to neni namne vidiet 😒 ale aj ja sa uz zmesitm do veci co mi boli male a aj gate su mi uz volnejsie a padaju 🙂 dik ale najviac zabila vcera svokra ideme teraz v sobotu na svadbu a pytala sa co si obleciem a ja ze saty co som mala vo februari na plese a ona ze a zmestis sa donich?! waaa ale ona sa do svojich nezmesti xixi
@martinkaa299 haha tak ta je ale mila 😀 😀 😀 ze diky!
tak ja uz som konecne videla 67,9 na vahe jupiiiii 😎 😎 😎 strasne som sa tesila! do konca tyzdna to bude dufam 67,0 minimalne! 😝
ja som mala 58 kg, na konci tehu 84kg vysoká som 167m ,teraz má mala 7 týždnov a ja mám stále 72kg,nejde to zo mna vôbec dole.som zúfalá a tiež ked ideme von tak vačšinou mám zúrivé stavy 😠 plačem ..mám aj velké prsia takže som na zožratie 😀 chudák môj manžel som ako godzila 😀 😀 vadí mi to velmi
@martinkaa299 tak ťa teda svokra potešila 🙂 veď počkaj keď ťa v nich uvidí budeš ešte väčšia kočka ako vo februári tak jej padne sánka 😀 a neboj aj tvoj si to všimne keď ťa v nich uvidí to sú chlapi a keď sú s nami každý deň tak si to neuvedomujú že z nás ubúda 🙂
@martinkaa299 tak tak plne súhlasím s príspevkom pred 😵 😵 😵 niektorý ľudia vedia byť naozaj protivný.
MM je v podporovaní super pochváli ma už len keď si všimne že sa inak stravujem a vraj mám menšie brucho a to som schudla 0,5kg 😀 😀 😀 tiež som tu písala už dávnejšie ale žiaľ pre zdravotné problémy som musela začať pred týždňom takže som ešte stále nad 70kg ale teším sa s vašich príspevkov a úbytkov akoby moje boli pretože sa viem vžiť do vašej situácie a tiež sa teším že snáď do mesiaca tu aj ja napíšem nejaké krajšie číslo 😀
dnes rano 67,7kg 😀 😀 no ale som zvedava ako natom budem pondelok po svadbe 😖
@martinkaa299 nebudú ti tie šaty moc voľné? 😀 😀 😀 pekná váha
@martinkaa299 no suppeeeeeeeer 🙂 tesim sa! ja mam svoje dni, tak mi to dnes vybehlo na 68,3. ale teraz sa neobmedzujem, dnes som si aj tortu dala 😉 po dobre dlhej dobe.
no aj ja som zvedava, ci ti veru aj volne nebudu 😝
@zuzanecka17
@frick dnes som si ich skusala a mam ich na prsiach volnejsie ale dam pusupku a bude to ok 😉 inak su pod prsiami trosku stiahnute a potom su padave takze vone su furt 🙂 a tak ja si sladke tiez dam unas sa stale vypeka ale tak 2kusky, inak by som zabazala 😀
@zuzanecka17 cez mrchu sa neváž ja mám z toho len depku 🙂 lebo vždy je váha o kilo viac ale to je jen naliate telo takže sa to vždy dá potom do normálu. 🙂
@martinkaa299 Ja som s pečením rezignovala.Od kedy nejem sladké (tiež si občas trošku zamaškrtím ) tak aj moji chlapi si odvykli a keď im napečiem nejaký fajný koláčik tak ostáva a mňa to potom len pokúša -že veď to nevyhodím 😀
baby dens rank 67,6 😀 sty den mrchy mam, tak uz mi to zas islo dole, tesim sa! uz je to spolu skoro 6kil. ale stale nemam pocit, ze by to bolo nejako vidno, mozno v tvari...
@martinkaa299 ty nam daj vediet, ako dopadla svadba a reakcia svokry 😎 😎 😎 😉

aaaa konecne som prelomila tu hnusnu 70-ku dnes rano 69,5 :D