icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

tinika
25. okt 2010

@yennn ja papam kromku z chlebika po patkovi takze niečo predsa ale potom aj 3x na wcko ide

bre rano mimochodom babyyyy huraaa tak včera som mala 73kg a sla som na wc a povazit sa pre lepsi pocit a mala som 72,4 ta dobry rozdiel ne? a rano 71,8 hura pokorila som dalsiu hranicu 🙂)) 72kil a nizsie 🙂)) tesiiiim tesiiiim

tinika
25. okt 2010

a dnes mam hlaaad tak sup na ranajky 🙂)
@nanika DRZIM PALCE

adky
25. okt 2010

☹ ☹ ☹ Moja dnesna vaha : 105 😒 mam + 0,1 ako pred tyzdnom-asi to bude tou vodou a tym ze uz by som mala dostat menzes .....hm,neviem,sice som sa tesila na aspon nejaky ubytok,ale tak minuly tyzden som asi zhodila moc 😀
Som zvedava na vase pokroky 😀 Teraz pijem vodu na hektolitre-kazdu pol hodinu (ked nie menej' som na wc 😀 )
No nic,idem ja ranajkovat bebe @yennn ze su to dobre a dost vydatne ranajky? Mna zasytia na dlho 😀

adky
25. okt 2010

@tinika len to neprezen s ranajkami,aby si nebola opat nad hranicou 72 😀 😀

liana81
25. okt 2010

ahojte spisovatelky 😀 😀 😀 😀 😀 keď som tu prvýkrát nakukla, tak tu bola piata strana a aha ho teraz 😅 😅 😅

no ale už som sa odvážila, tak konečne pozitívne čísla, váha išla dolu, i keď som chorá už druhý týždeň, tak si myslím, že to je aj tým........ale tak nevadí, konečne prispejem lepším priemerom 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 hurááááá 🙂 🙂 🙂 ešte ma napadlo, že mám dlhé vlasy, keby som sa dala ostrihať, tak si myslím, že ďalšie kilo dole, hahahaha 😀 😀 😀 😀

ale poďme k veci, dnešný stav je 64,8 kg 😎 tak krásne chudnutie všetkým 😉

pink_lady
25. okt 2010

ahojte, nestiham, ale hlasim aspon vahu 71,7 ...pekny den, utekame plavat

katkav
25. okt 2010

@yennn pit som zacala vcera...vypila som jednu pollitrovu melta kavu rano a potom skoro 2 litre cistej vody, kusok som nedopila. Dnes sa polepsim, lebo uz aj to bol vykon, tolko vypit, ked som pila tak malo predtym. Na chladnicke je uz vylepeny bojovy plan:
po prebudeni vlazna voda s citronom
Ranajky: chlieb, sunka, syr, kopa zeleniny, melta kava
Desiata: jogurt s dvoma lyzicami ovsenych vlociek, nejake ovocie
Obed: zeleninova polievka, alebo masko alebo rybka so zeleninou a nejakou malou prilohou
Olovrant: cottage cheese, zeleninka, sojovy rozok
Vecera: kuraci salat, alebo salat s lososom alebo nieco podobne.
Popri tom pit aspon 2 litre vody, ak ma prepadne hrozna chut na sladke tak si dam bud ovocie alebo polystyren s jogurtovou polevou, to uz ked by bola velmi kriza.
😀 Moze byt?

tinika
25. okt 2010

@adky neboj neprehnala som to

adky
25. okt 2010

@katkav noooo,parada,super podla mna 😀 Mna ked prepada chut na slane tak schrumem polystyren so slaninovou alebo syrovou prichutou - mnam 😀

katkav
25. okt 2010

@adky dakujem za odborny postudok 😀 pozeram, ze baby tu pisu take krasne vahy ako 72 kg, ale som aspon motivovana, ja sa tam tiez dostanem, dufam. 🙂

zuzuh
25. okt 2010

@yennn vah stoji ani deko dole ☹
84kg.

bubinko83
25. okt 2010

@yennn ja hlasim vahu 62kg čiže -0,7 .Len dufam že to tak pojde dalej. 😉

yennn
25. okt 2010

Dobre ranko, hlasim ubytok -1.8 😀
A idem citat, a zapisovat 🙂

yennn
25. okt 2010

@nanika tak super, uz je to -2.6 ! 😀
Drzim palceky. Daj vediet potom... ak ti to nebude vadit. Drz sa! 🙂

yennn
25. okt 2010

@ivca17 stal je to minus 1 kilo dokopy, takze to nepokasli, nech telo vie ze to myslis vazne a budes v pohodicke pokracovat 🙂

@adky si si ista, ze aj u nas bola ta ista akcia? A tak sa mi tie misky pacia, by som sa dost strapnila kebyze idem nazad za tou predavackou (urcite by si ma pamatala) a poviem jej to, ze? Povodne som sa chcela vratit, ale nemala som cas 😀 😀 😀

adky
25. okt 2010

@yennn Jasne ze je to ta ista akcia,sak TESCO,nie? Krasna sklenena miska s psenicou ci co to tam je a malym znakom bebe ......2 balenia za 4,50 + miska zadara....ak nekupis tie 2 balenia tak si mozes kupit misku aj samostatne,ale za 2,50 alebo tak nejak......ked ta poslala po misku a keby si mala narok na 2 misky tak ta posle aj po dalsiu nie? Jasne ze len jedna k 2 baleniam,aj tak super.....Hej miska je krasna,ale u nas v PO to islo dost na odbyt a ked osm bola v tescu teraz v piatok tak uz misky nemali :D

adky
25. okt 2010

@katkav JOOOJ, 72-no krasne to cisielko-to som mala naposledy v roku 2005 😀 😀 😀

yennn
25. okt 2010

@tinika spolu uz mas -1.6 😀 len tak dalej!

@adky isto to bude tou vodou, vieme ze ty si poctivka 😉 takze urcite si nemohla pribrat. A tiez verim ze nie si sklamana velmi a ze s usmevom ides dalej. Ved uz mas -5.2 ! 😀 😀 😀 😀

@liana81 blahozelam k ubytku, uz si to trosku dohnala 😝 Vlasy nechaj a pusti sa do chudnutia! 😀 😀 😀

zuzuh
25. okt 2010

@yennn
Pitny rezim sa snazim dodrziavat ked som doma ale dost casto som mimo domu a tam na to zabudam.
Co sa tyka stravi - mam dokonale prestudovane ako by som sa mala stravovat , no chyba mi pevna vola.
Pri dvoch malych detoch a maskrtnom manzelovi dost casto zlihavam.
Takze presne viem kde robim chybu len .....
Chyba mi pevna vola s sebazaprenie 😠

yennn
25. okt 2010

@pink_lady @zuzuh stale je to celkovo polkila dole, takze ak budete chciet a poriadne sa nas....tartujete, pôjde to, len treba trosicku viac chciet 😉

adky
25. okt 2010

@yennn samozrejme ze idem dalej....no sklamana,trosku ano,ale viem ze si za to mozem sama-nemala som polavit v pitnom rezime,dokelu,stve ma to,ale teraz to vynahradzam-pijem o 106 tak nabuduce bude na 100% kraaaaaasny ubytok.....inac ty si krasne zhodila,kolko uz dokopy?

adky
25. okt 2010

@bubinko83 krasne si sa pohla 😎

dominikuska
25. okt 2010

Ahojte, asi pokazim trosku tabulku ☹ nejako sa mi podarilo pribrat na 85 kg , oproti minulemu tyzdnu je to plus 2.3 kg 😠 .
obvod prs je 107 cm. obvod pas je 102 cm a obvod zadku je 108 cm.
musim to cele prehodnotit, mam problem s pitnym rezimom a to skor v tom, ze ja vypijem aj 3 litre vody denne ale v ten den musim doma,. nosim si vodu aj vonku lenze mne treba dost casto na wcko, ako to riesite vy? som vonku polhodinku a mne ide rotrhnut mechur 😠 .

moon1979
25. okt 2010

ahojte baby, dnes som pozerala telerano a vraj nas cakaju dva tyzdne, ktore budu velmi pozitivne vplyvat na ocistu organizmu a bude sa lepsie darit chudnutiu 🙂 🙂 🙂 takze go go go 🙂

no moja vaha ukazu rocnik mojho narodenia 😀 79 ... takze tento tyzden 0.7 kg dole ... aj to malo potesi 🙂

yennn
25. okt 2010

@bubinko83 blahozelam 😀 Verim ze toto ta pozitivne naladi do dalsieho snazenia! 🙂

@adky ja som tu misku videla, sa mi paci ale ked ja som taky maniak do domacich potrieb, tak som si zakazala cokolvek domov dokupovat, misiek mam plnu prdel. No ale ked uz som nahodou kupila 2 tie balenia, tak no predsa nenecham ju v regali, nie? predavacka zlata, kludne ma mohla nechat tak... ale zase, sme sa rozpravali a asi som na nu zaposobila svojim prirodzenym sarmom 😀 😀 😀 😀 😀

yennn
25. okt 2010

@zuzuh viem ti poradit len s tym pitnym rezimom - vezmi si vodu do 0.5l flase, ked odchadzas z domu... Bohuzial, pevnu volu musis v sebe najst ty. 🙂 Ved aj ja len uvidim, ako to bude vyzerat, ked budem mat 2 deti.
Tak drzim palce, 74 kil uz asi na silvestra nestihnes (aspon nie zdravo), ale este stale mas celkom realnu sancu mat 80-79 ak sa spravne nastartujes 🙂

adky
25. okt 2010

@yennn ajajaj,urcite to bol ten sarm 😀 😀 Ja mam tiez rada domace potreby,ale je mi to na prd kedze byvam s mamou-dufam ze uz nie dlho 😀

adky
25. okt 2010

@dominikuska uf to je teda dost za tyzden a dodrziavala si aj stravovanie?

yennn
25. okt 2010

@dominikuska mozes mat diagnozu tzv. hyperaktivneho mocoveho mechuru - su na to lieky, tak si sleduj kedy kolko vypijes a ako rychlo na to potrebujes ist na wecko. A s tym sa skus poradit u doktora.
No a tvoj prirastok 2.3 oproti minulemu tyzdnu, a celkovo +1.5 oproti zaciatku..... 😠
Mas pravdu, musis to prehodnotit. Mozno to nebude iba pitnym rezimom. Potrebujes poradit s niecim?

vejula
25. okt 2010

ahojteee, tak na moje velke prekvapenie mam -pol kila... som uprimne šťastna a moja sučasna váha je 57,5 😵