icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

lidaslim
Odpoveď bola odstránená
lidaslim
Odpoveď bola odstránená
petraxy6
23. nov 2012

@lidaslim neurážaš? Fičíš na tých tabletách? Pozri pár príspevkov vyššie a zisti kto koho uráža. Navážaš sa do nej a hovoriš že je trupka 😖 Smutné - pani podnikateľka ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

lidaslim
Odpoveď bola odstránená
lidaslim
Odpoveď bola odstránená
betina1984
24. nov 2012

@llluckaaa pravda, tiez som vdaka zmene stravy schudla za par mesiacov 25 kg, z tabletiek ani pol gramu
@lidaslim daj fotky, ale tvoje, ako sa ti podarilo schudnut, ako si vyzerala a vyzeras. A nestahuj sem nejake "niekomu ukradnute" lebo admin to zisti, admin nespi... 🙂

llluckaaa
24. nov 2012

Dobré ráno, trošku se v tom začínám ztrácet 😅 Na začátku nám náš pan prodejce tvrdil, že mu žena poradila, aby sem vložil svůj inzerát a tak pomohl ostatním, a později o sobě píše jako o ženě 😒 Tady to zavání falešnou identitou 😝

To by mě zajímalo, jestli se tady najde nějaký blázen, který bude ochoten vyhodit 35 éček za tablety, u kterých nezná složení, od někoho, kdo se tady vysmívá všem, kteří chtějí žít zdravě.

luci78p
autor
24. nov 2012

@lidaslim a prečo sa to u nás nedá zohnať,ked je to taký super produkt????žeby mal neaké zakázané látky?to si ma fakt presvedčila,hned mi pošli dve balenia neakého zahraničného sajrajtu. 😝 😝 😝 😝 😝 mne sa 35 e nezdá málo,ale radšej si kúpim permanentku do fitka a beriem aj niečo na chudnutie s L-karnitínom,ale od certifikovanej firmy,a chápem,že to nerobí zázrak,je to len doplnok k cvičeniu a strave 😀

luci78p
autor
24. nov 2012

to ako sa to tu zvrhlo,kým som tu nebola..... 😀 😀 😀 😀 😀 no nič kočky,idem si nachystať papkanie do robotky a v pondelok sa ozvem 🙂 a idem založiť novú tému - Kto schudol s lidaslim? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nula príspevkov?nieeeeeeee 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

jancip
24. nov 2012

Nečetla jsem diskusi, takže se budu určitě opakovat. Jediný způsob, jak zhubnout, je změna jídelníčku. Nejde to třeba úplně rychle, ale jde to. Ani se nemusejí dělat nějak velké změny, nesmí se hladovět, jen to chce vědět jak, pevnou vůli a trochu víc času. Mně se takto povedlo zhubnout sice ne moc před otěhotněním (cca 6 kg), ale to jsem fakt nebyla vůbec striktní v dodržování a nebyla jsem pod žádným "vedením". Teď už mám pár měsíců po porodu a nejsem schopna z různých důvodů na ten režim naběhnout, i když vím, že funguje....Tabletky jsou na nic. Možná mohou zafungovat jako nějaká podpora, ale pokud se ten jídelníček pak fakt nezmění, tak ty kila vždy poletí nahoru.

mimikyky
24. nov 2012

@miskap2111
@llluckaaa
@luci78p
ahojte kočky 😉
tak dúfam, že náš zázrak nám už dá pokoj 😀

lucyfuk77
24. nov 2012

Ak si ju nebudeme vsimat, da pokoj 😉

lucyfuk77
24. nov 2012

...moje prve zdrave susienky su na svete - look nic moc, na tom este popracujem, no chut eeexcelentna, este vypocitam kaloricku hodnotu a bude 😉

llluckaaa
24. nov 2012

Já dnes vařím oběd na přání manžela, ale mám štěstí, mohl si vymyslet něco mnohem víc kaloričtějšího 😀 Manžel chce hovězí na houbách se smetanovou omáčkou a těstoviny. Já si k tomu dělám rýži natural, omáčky si moc nedám a hlavně si nandám na talíř spousty žampiónků 🙂
Jinak dnešní sport mám za sebou, lítala jsem dopoledne po městě a sháněla dárky k Vánocům a suroviny na oběd. Když jsem dorazila domů, byla jsem spocená až na ... 😀

lucyfuk77
24. nov 2012

...uz ju admin zrusil, dakujeme pekne :-*

miskap2111
24. nov 2012

Baby, konečne pokoj! 🙂 Ale už ma tak tá osoba s tými tabletkami vytáčala, že som dnes zabehla 16km v rekordnom čase (1 hod 39 min ) 😀

mimikyky
24. nov 2012

tak aby mi nebolo ľúto, najmenší od 6hod horúčkuje 😢 boli sme na pohotovosti, dostal ATB 😠 asi som ho nakazila 😢
rozkázal si parené buchty, no tak sa mu pohoršilo, že nejedol, a nosíme ho doslova na rukách, taký je slabý, mal 39,5 na obed

včera som stihla napiecť domáce "bebe dobré ráno" 😉 posielam 😀

mimikyky
24. nov 2012

že posielam a foto nikde 😀 😀 😀

lucyfuk77
24. nov 2012

@mimikyky hod recept 😉

mimikyky
24. nov 2012

@lucyfuk77
http://varecha.pravda.sk/recepty/bebe-dobre-ran... ALE cukor dávam hnedý a stačí polovičná dávka ako je v recepte,,,, a namiesto hrozienok dávam brusnice..... 😉

lucyfuk77
24. nov 2012

@mimikyky super dakujem...skusim urobit, bez cukru a ja nelubim hrozienka, takze brusice a oriesky 😉

mimikyky
24. nov 2012

@lucyfuk77 ja dávam cukru trochu menej ako polovicu, ale bez budú podľa mňa super... no mne by ich decká ofrfľali 😝
a tiež neľúbim hrozienka, preto tie brusnice... a aj s manľami sú mňam

lucyfuk77
24. nov 2012

@mimikyky ja cukor nemozem ( a teraz aj trosku kvoli redukcii vahy) a ked to chcem dat detom, musim bez, lebo jeden este cukor nemoze - a nech si na neho ani moc nezvyka 😵

llluckaaa
24. nov 2012

@mimikyky Můžu se zeptat, jakou mají konzistenci? Já dělala něco podobného, byly dobré, ale vadilo mi, že nejsou křupavé 😒

mimikyky
24. nov 2012

@llluckaaa také tuhšie, nie sú moc mäkké...

dnika2
25. nov 2012
llluckaaa
25. nov 2012

@dnika2 Já mám dnes hrachovou kaši, vajíčko a cherry rajčata

dnika2
25. nov 2012

@llluckaaa a recpt?

mimikyky
25. nov 2012

@dnika2 ja som bola mimo domu, a teraz varím segedín... a dám si z neho aj ja večer, bez knedle...

a dumám, čo mám variť pre seba zajtra... snáď niečo vydumám 😀

llluckaaa
25. nov 2012

@dnika2 Já teda klasickou hrachovku neumím, tak jsem si ji jednoduše dělám po svém. Přes noc jsem namáčela 75 g žlutého půleného hrachu, dopoledne jsem ho uvařila v papiňáku, po uvaření dala do nádoby spolu se solí, pepřem, stroužkem česneku a asi lžičkou olivového oleje a rozmixovala tyčovým mixérem do jemna. K tomu 1 vajíčko nasucho na pánvi.
Výchází mi to asi na 1600 kJ, 23 g B, 12 g T a 48 g S.