Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
Ahojte kocky, schudnut sa da zdravo, len si treba uvedomit, ze uprava stravy je uz na dozivotie 😉
@lidaslim toto je naozaj na Nobelovku. 😀 😀
@lidaslim no sme sa dozvedeli...ze liek obsahuje ucinnu liecivu latku...ale aku samozrejme nie...moja zlata, Google viem pouzivat aj ja..nabuduce to skopci aspon z normalnej stranky...
a uz ked sa ohanas tym, ze si na fore: Pravidla fora, bod 10: Neponúkaj v príspevkoch tovar, alebo služby. Príspevky neslúžia ako inzeráty.
A bod2: Nediskutuj mimo tému. Téma je definovaná jej názvom a prvým príspevkom, ktorý vytvoril autor témy.
Nazov temy je: Rozumné chudnutie bez jojo efektu
Rozumne chudnutie a Lida sorry ale si ozaj mimo temu, lebo to spolu nejde...mas jedno stastie ze admini uz asi spia, lebo inak letis kade lahsie
@miskap2111 hlavne ze to pochopila... 😉
@lidaslim a ty sa nauč ešte aj pravopis. 😀