Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
nenechám...sakra keď ja som hroznááááá,pomooooc je tu ešte niekto na tejto zemi ako jááá? asi nieeee............. 😨
ahojte ani neviem kde mam zacat ☹ aj ja potrebujem schudnut uz neviem co mam robit ☹ ale nemam pevnu volu bojim sa ist do toho ze to nezvladem ☹ v lete som bola na 90 dnovej diete a schudla som 12 kil a zasa som pribrala lebo som zacala vsetko jest a teras velmi lutujem ☹ a tak som sa rozhodla ze chcem zasa ist do toho lebo ked teras neschudem ta nikdy ☹ zacinam od 1.1 🙂 dzte mi palce
ahojte zienky, tak som zasa po par dnoch tu - prezrata ako... no ani slusne slovo mi nenapada... dnes som u svokry tooolko zakuskov pojedla ze konec... ale vypomstilo sa mi to, lebo takeeee mam krce v zaludku, ze neviem co mam robit. Takze zajtra si asi naordinujem suchare, nech si ten moj chudacik zaludok oddychne. Normalne sa tesim na 2.1. ked spustim akciu Chudnuca velryba a konecne sa budem stravovat ako clovek a nie ako zviera 🙂)
ja som este nedala dole kila po prvom porode a uz sa pre istotu nabalili kila po druhom 😉) vyzeraju ze sa so mnou skamaratili a nechcu ist dole ☹. ako chudnut a dojcit a prezit bez cokolady pri troch aktivnych chlapcoch? neviem. poradte ☹
@luci78p v mojom prípade by tá tunika musela byť až po zem 😀 😀 😀
@cukroska my Ťa tu nenecháme vzdať sa 😉
@ericka12 ahoj, ďaľší príklad toho, že po všetkých!! diétach príde ujo JO-JO a toho my nechceme 😝 my tu chudneme rozumne, pomaličky a a bez uja JOJA 😀 😀 vhodnou stravou a s pohybom 😉
@luci78p si koncoročná depka?? také tepláky milujem 😉
@kaktusik občas si treba trošku nezdravého dať, aby náš metabolizmus nezlenivel 😉 horšie je, keď to ale preženieme 😝
@ficekmarc @vichrica chudla aj pri kojení, pekne pomally, a krásne sa jej to darilo
vtedy treba hlavne pomaly, aby malo babatko čo potrebuje, a maminka to ale nepreháňala 😀
@borkavan ja som práve zbodla koláčik s tvarohom a černicami a k tomu jogurtový nápoj 😀
@sbosorka jasné, vitaj medzi nami 😉
od kedy teda začíname akciu "CHUDNÚCE VEĽRYBKY" ? 😀 😀 😀
ďakujééééém 😵 ešte,že vás tu mám....😉
kočeny,tak dnes s malou dušičkou váženie,takže hlásim - ani plus,ani mínus od začiatku mesiaca nakoniec,tak som rada,lebo to čo som do seba napchala cez tie sviatky....tak neviem kedy začneme kočeny?????zajtra bude asi skoro po dnešnej noci?????????či v stredu????????? 😀 😀 😀 😀 😀
zdravím, dneska budou chlebíčky 😝 miluju je 😀 😀 😀
inak pekného silvestra kočky,oslávme,že tento rok odchádza a dúfajme,že rok 2013 bude lepší!!!všetkým šťastný nový rok a nepreháňajte to!!!! 😀 😀 😀 😀 😀
jdu se změřit, zvážit a hurá do nového roku, samo snad půjdou kilečka dolů, já začala i cvičit 😎
@luci78p ja začínam znova v stredu. Mne sa síce darilo behať aj počas sviatkov, ale to jedlo, čo som skonzumovala, bolo príliš veľa a vidím na rifliach, že som asi aj pribrala. Takže od stredy nabieham na môj zdravý stravovací režim!

@annieella neviem, nemám skúsenosti, neskúšala som