icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

luci78p
autor
31. dec 2012

@miskap2111
@sylvar
@mimikyky tak v stredu sa tu vidíme 😀 😀 😀 😀

miskap2111
31. dec 2012

@luci78p 😀

sylvar
31. dec 2012

@luci78p jj, ve středu 🙂

cukroska
31. dec 2012

@dadka246 hehe veď ja aj som 😀

dadka246
31. dec 2012

@cukroska ale isto nie 🙂 ... a co teda od zajtra ideme na to???

kaktusik
31. dec 2012

@mimikyky
@luci78p
@sbosorka tak teda od stredy 🙂

borkavan
31. dec 2012

@sylvar a ty máš doma dva twistery? pomáha to cvičiť na tomto twisteri, som videla, že je to hlavne na brucho, čo by sa mi bodlo.

borkavan
31. dec 2012

@luci78p
@sylvar
@cukroska
@kaktusik
@mimikyky
aj ja sa pridávam na stredu.

miskap2111
1. jan 2013

Dievčatá, prajem vám šťastný Nový Rok! Nech sme zdravé, spokojné a nech sa nám dobre a zdravo chudne! 🙂

dadka246
1. jan 2013

No co baby pridame nejake svoje miery a vahy? Nech vieme ako sme zacinali a kde sme to dotiahli :D ...

mimikyky
1. jan 2013

Ahojte kočky 🙂
Všetkým nám prajem Šťastný Nový rok, veľa zdravíčka, veľa veľa šťastíčka, lásky, splnených želaní, a samozrejme aj stratených cm a kg 🙂

sylvar
1. jan 2013

@borkavan mám jen jeden 😉

sylvar
1. jan 2013

holky, včera gin s tonikem, pak asi 2dcl bohemky, a chlebíčky asi 4ks, ale jednhubky asi moc 😎

mimikyky
1. jan 2013

@sylvar aj ja som si večer dopriala pár chlebíčkov 😉

luci78p
autor
1. jan 2013

baby,zajtra sa vážime,meriame!!!!!ja včera ,no vlastne dnes do pol piatej do rána samé nezdravé veci a alko!!!!!ale dnes sa cítim fit 😀

pauloo
1. jan 2013

Baby pridávam sa k vám aj ja by som rada schudla len ako ....???

nika12010
1. jan 2013

No trak aj ja sa pridávam, lebo ked som dnes pozerala fotky z včerajšej party, tak som sa hanbila sama za seba, vyzerám ako slon 😒 ako ideme chudnut ?

katarina789
1. jan 2013

Od zajtra sa pridavam k Vam kocky 😉 spolocne to pojde lahsie,tak vsetkym Vam zelam krasny ,stastny Novy rok ;)

luci78p
autor
1. jan 2013

@pauloo
@nika12010 tak sa tu snažíme zdravo stravovať,a ak sa dá,aj cvičiť 😵

tak kočky čo plánujete zajtra na raňajky,obed???? 😵 ja ešte neviem

jsemetkova
1. jan 2013

Tak aj ja sa pridám 🙂ň)

sbosorka
1. jan 2013

Šťastný Nový rok Vám prajem kočky a okrem zdravíčka a šťastíčka aj každej veľkosť 36 😀 😀 😀 , alebo aspoň 10 kg dolu 😉 .

vichrica
1. jan 2013

Dnes v noci som sa poctivo napchávala, ako sa len dalo a o 3 h som to zaklincovala tiramisu 😝 😝 Ale od dnes už začínam so zdravým životným štýlom. 😉
Vytvorila som si album špeciálne pre chudnutie, kde budem dávať každý mesiac aktuálne miery a aj foto. Čo vy na to? Nepridáte sa?
@mimikyky Si stráááášne zlatá. Som rada, že Ťa mám 😵 Ty si nám vedela poradiť a motivovať nás. 😉 Hoď nám aj tu foto a miery. Ja už mám 😉
@cukroska Všetko je asi len o zvyku. Ja som strašne dlho nenosila sukne a teraz ich nosím veľmi rada. Ale jasné, že človek sa musí hlavne dobre cítiť.
@ericka12 Chudnutie začína v hlave. Ver si, že to pôjde. Si tu medzi nami na správnom mieste 😉 Držím palce.
@ficekmarc Ja som na tom bola podobne s tými kilami po pôrode. Chudnúť sa dá krásne aj počas kojenia. Máš ešte malé detičky. Oddýchni si ešte trochu a po pár mesiacoch sa do toho pusti.
@borkavan latté je horšie ako sladké? Prečo? Pijem ju 2 x denne 😲
@luci78p Paráda. Si super, že si nič nepribrala cez sviatky. Ja začínam chudnúť už dnes. Dojedla som posledný koláčik (kalorické tiramisu) a idem do toho. Držím Ti palce.

wieruss
1. jan 2013

aj ja sa chcem pridat 🙂 dala som si zavezok, ze do leta sa chcem dat dokopy do novych plaviek o Victoria Secret 😀

sbosorka
1. jan 2013

@dadka246 tak začnem prvá, mám 72 kg a chcem dať 12 dole.

vichrica
1. jan 2013
vichrica
1. jan 2013

@sbosorka A akú máš výšku?

sbosorka
1. jan 2013

@vichrica jaj no na to som zabudla 162 cm a miery: hrudník 99,1, brucho: 97,9, boky 98,6, stehná 51,6 a BMI 27,4 ☹

vichrica
1. jan 2013

@sbosorka Tak to sme na tom podobne. Ja mám BMI 27. Tak držím palce, aby sme nemali na konci roka nadváhu, ale ideálne miery 😉

sbosorka
1. jan 2013

@vichrica wau kukla som tvoje fotky z januára 2012, paraaada..klobúk dolu, koľko si schudla?

vichrica
1. jan 2013

@sbosorka Ďakujem. 23 kg.