Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
@belissima85 @vichrica suhlasim, krasny vysledok a motivacia aj pre mna
@mimikyky ja chcem zajtra uvarit prave 🙂) dnes idem urobit zdravsiu variantu slanej strudle, pouzijem pohankovu celozrnnu muku a klicky ..tak som zvedava ako to dopadne (original maslo som z receptu nevyhodila, podla mna je zdrave a aj tuky treba kvoli vitaminom jest si myslim..)
sa tesim ked vyskusam tie kase a placky co su tu receptiky 🙂 🙂 ja si viem dat vlocky do jogurtu (selsky ochuteny mam rada) alebo potom s vriacou vodou plus skorica a ovocie a med. Nejem to kazdy den ale niekedy v tyzdni ano.
@mimikyky 🙂 aspon niekto 😀 lebo väcsinou vsetci nadomnou krutia hlavou, ze ako to mozem jest 😅
@sandrikacsg To si len obyčajné vločky zaleješ? Ja som to skúšala s vodou, ale veľmi mi to nechutilo 😒 S mliekom sú ale celkom chutné 😝 Prečo je vhodnejšia nedovarená ryža? A ako robíš špaldovú kašu a akú kupuješ? Ešte som to nikdy nejedla. Kedy chodievaš cvičiť a kedy potom večeriaš? Tiež si myslím, že máš dosť prísny jedálniček, ale hlavné je, že to vyhovuje Tebe 😉
@belissima85 Ďakujem pekne za uznanie. 😵 No, ani ja som tomu na začiatku neverila. Človek zmôže naozaj veľa, keď sa zaprie. A dúfam, že som ešte neskončila, i keď teraz mi to nejde veľmi dobre 😖 Držím aj Tebe palčeky, že keď sa na seba o rok pozrieš, tak budeš na seba hrdá 😉
@zuzka105 Súhlasím s tým, že netreba nič vyradiť akurát menej zdravé veci trochu obmedziť, resp. nejesť večer a niektoré zdravé veci zas odskúšať 😉 Jasné, strukoviny majú veľa bielkovín.
@miparime ja zvyknem používať toto http://www.chudnutie-ako.sk/potraviny/energetic... a ešte mám doma jeden už vypracovaný jedálniček z http://www.kgdolu.estranky.cz/
@vichrica zalejem si obycajne ovs.vlocky 😉 ta ryza neviem preco ma byt nedovarena, to som len dostala pokyn, ale zistim ked chces 😀 zaklad je aby nebola rozvarena, mala by byt tvrda a hlavne nie biela ale hneda 😉
spaldovu kasu kupujem v bio obchode, zalejem len horucou vodou a necham 2minutky postat 😉 znacku ti zajtra pozriem, mali tam dva druhy, nutricne rovnako, tusim len v cene bol rozdiel, sympatickejsia mi bola tato, tak kupujem tuto 😀 ktovieaku chut necakaj, je to skor bez chuti 😉
cvicit chodievam vecer, podla toho kedy maly zaspi, ale mam fitko otvorene do polnoci, takze niekedy idem aj o 22hej vecer, ked sa inak neda..vacsinou vsak okolo 8 - pol9 vecer 😉 hodinu pred treningom by sa nemalo jest, ja naposledy pre treningom stiham jest len okolo siestej a to mi akurat tak blbo vychadza, ze na konci treningu som uz hladna ako vlk 😕 po treningu jem uz len tvaroh..a pred treningom som napr dnes mala zeleninovy salat s nizkotucnym syrom..ale akurat riesime, co lahke a vyzivne jest pred treningom, aby som nebola taka hladna 😅 lebo potom mi je blbo od zaludka a nevladzem nic 😒
co sa tyka jedalnick, led sosiahnem pozadovany efekt, tak zrochu mozno zvolnim, ale podla mna si za ten cas tak zvyknem na tuto stravu, ze mi normalna strava ani nebude chybat..obcas nejaky maly prehresok mozno 😉
@sandrikacsg @vichrica
je to kvoly tomu, že vtedy má ryža a aj cestoviny nižší Glykemický Index 😉
@mimikyky tak 😀 😉 ja som vedela, ze mi to uz vravel, ale nejak mam velky prisun novych informacii, tak som na to zabudla 😅 dakujem 😉
Baby, mne napr. velmi chuti uvarena farebna fazula a len tak posolit a s chlebom, ale kedze biely chleba uz nejem, tak to skusim napr. s polystyrenom, alebo dacim, isto to bude super.
strukoviny sú super, len majúú veľa síričitanov a preto sa z nich prdí, ináč veľmo zdravé 🙂
Len neviem, strukoviny je lepsie jest doobeda, ci poobede?
@mima595 tak normálka, bobkový list, cibuľku, soľ....a robím ako normálny prívarok šošovicový deťom, len sebe odoberiem, a keď sa mi podarí moc riedky, zahustím troškou ovsených vločiek... fazuľu len uvarím, s bobkáčom, a potom keď pridávam do polievky už mrkvu, tak si odoberiem,,, alebo si dám aj smrkvou, normálne ako fazuľovú polievku, aj s majoránkou, cesnakom...len bez zahustenia... deťom zahusťujem vločkami... na taniery si dám trošku kyslej smotany...
alebo si uvarenú fazuľu odoberiem a jem len takú čistú, len osolenú....vlastne normálka verím rodine, deckám a ja si vždy odoberiem a upravím...
@slunce3 nemusíš z nich len prdieť... treba vedieť dobre uvariť a dochutiť... ale zase, keby sme neprdeli tak by sme asi praskli, a to nie len zo strukovín 😉
@iconka kedy sa ti zaráči 😉
ja používam olej v spreji 😉 tam, kde hrozí prilepenie sa, streknem 😀
Baby, mne sa skončila dovolenka a oddnes už zarezávam v práci, ale na obed som si spravila bravčovú panenku na rýchlo (na troche olivového oleja) a k tomu dusené šampiňóny na cibuľke a ešte trochu dipu urobeného z jogurtu a trochu kečupu. Mňamka. V nejakom bežeckom časopise som čítala, že panenka je veľmi diétne mäso - na úrovni hydiny. Akurát je drahšia. Ale ako spestrenie super.
@fatima30 jj,olej treba,ja len potriem panvicu
@miskap2111 presne,panenka je ako kuracie prsia,a je mňamková,u nás majú za dobrú cenu a niekedy ešte natrafím na karé aj s panenkou,tak to je potom za pár euri
ja sa hlásim po víkende,ešte stále chorá,musím prečítať,čo ste tu popísali,fúúúúú,ja si zasa sypem popol na hlavu,kilá idú dole,ale bohužiaľ,zas vdaka prehýrenemu víkendu.....ja sa z toho asi nedostanem,samé oslavy,......musím zmeniť prostredie,ešte 3 mesiace necelé a som odtiaľ preč 😀 bolo síce iba biele vínko,ale zo sprite a skoro nič som nejedla 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝
@borkavan nieco si mi pisala?nechce mi to zobrazit
@sandrikacsg jéééj,to by moj mlsný jazýček nevydržal také fádne jedlá,ale schudnúť môžeš pekne 😵
@luci78p tak ja uz chudnut moc nechcem,len formujem postavu 😉

@zuzka105 vitaj 😉 u mňa určite nechýbajú 😀 ja ich papám pravidelne... šošovičku, fazuľky všetky druhy a občas cícer