icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

miskap2111
13. jan 2013

@lubica69 riadny valibuk!! 😀

mimikyky
13. jan 2013

@lubica69 fíha, riadny valibuk, a dlhánisko 😉
ja som mala dnes deň, kedy som jedla 😀 😀

vichrica
13. jan 2013

Inak, dnes máme s manželom "magický" deň 13.1.2013 a sme 13 rokov spolu a 13. sme mali aj svadbu 😵 Tak dúfam, že budeme spolu ešte minimálne aj ďalších 13 rokov 😵
No, dnes sa mi veľmi nechcelo cvičiť na fit lopte, ale nejako som sa prekonala 😝
@pepa_pepa Mne stačilo vidieť iba fľaštičku a vedela som, že to nie je pre mňa 😉
@miskap2111 Ďakujem za info. Tak to hádam niekedy aj ochutnám 😉
@mimikyky Dcérke prajem všetko naaaaaaj.
@fatima30 Skoro sa uzdrav.
@lubica69 Gratulujeeem 🙂 Tak to naozaj riadny chlap 😉 Hlavne nech je zdravučký.

lubica69
13. jan 2013

@vichrica tak vy ste riadne 13tkoví 😀

mimikyky
13. jan 2013

@vichrica ďakujem 🙂 wau, koľko 13tok 😉

jééj,mne stopli fotoportrét kt tu mám vyše 3rokov 😝

miskap2111
13. jan 2013

@mimikyky aj ti povedali, že prečo? To je nejaké divné. Jednej mamičke minule stopli fotoblog, kde mala recept na guláš aj s fotkou. Že to nepatrí na túto stránku. Ja nechápem, že prečo... Na druhej strane, adminovia povoľujú (a asi aj podporujú) diskusie o skúsenostiach so zakázanými a zdraviu škodlivými produktami ako je adipex, či Slimming Coffee.. Fakt je tu veľa vecí postavených na hlavu. Ale čo už.

ludik3
13. jan 2013

ak to niekomu pomôže, našla som
http://www.fithall.cz/rest/cviceni/kategorie/40...

mimikyky
13. jan 2013

@miskap2111 nie, odcitovali mi tam pravidlá fotoportrétov,asi tak, že preto sa to volá fotoportrét, lebo tam má byť jasne vidieť tvár... a mne asi nebola 😀 😀 😀 😀

iconka
13. jan 2013

@mimikyky aj mne dali foto prec, lebo tam nebola len tvar, ale ja cela, takze som ju tu mala len asi 2dni, co uz 🙂

mimikyky
13. jan 2013

@iconka ja som ju tu mala už ale dlllho, fakt aj 3-4roky..nevadí, musím pohľadať nejakú inú 😝

iconka
13. jan 2013

@mimikyky asi maju niekoho noveho na to, tak ten sa chce ukazat 😀 ..osobne si tu detail tvare netuzim davat 😎

borkavan
13. jan 2013

@iconka AHOJ, dlho som tu nebola, bo som sa učila. A vidím, že v piatok si mala placku na raňajky. Mňam vyzerá suprovo.Ale chcem sa opýtať, či si šla do práce, alebo si bola doma. A koľko ti to trvalo urobiť alebo tak.
Lebo ešte som sa neodhodlala na pallacinky, v sobotu a nedelu ráno sa mi nechce a cez týžden už vôbec nie.

borkavan
13. jan 2013

@iconka inak aj ja mám doma už rotanu a tiež je malá akási. Ale ja ju mám z insportline. A to cvičíš podľa tej Jilien aj rotanu?

iconka
14. jan 2013

@borkavan ahoj, ja som si tu placku vecer pripravila do misky (nech aj tie vlocky nasiaknu a zmaknu) a rano som ju len vysmazila, ale rob ju radsej na lievancovej panvici, lebo ja som robila jednu velku a trha sa to dost, takze radsej mensie. Taketo veci si chystam vecer, lebo chodim do prace len rano a nemam rano na to cas.
A ano, cvicim podla Jillien a k tomu este pocas dna robim drepy, vypady, skacem cez svihadlo, brusaky a tocim sa na rotane. To ako ma napadne a v robote na WC 😀

mimikyky
14. jan 2013

@borkavan keď si zarobíš večer cesto, dáš do chladničky - vydrží v pohode aj 3dni, a ráno bachneš na panvicu, máš to za pár minút 😉 a treba robiť menšie 😉 max10cm priemer

sa rehocem, dala som si tú istú fotku, a zrazu je schválená 😀 😀 😀

ja som spala s krpcom, bolomi celú noc riadne horko, keďže vykuroval... ráno nás nechali pospať... začal kašľať, tak uvidím čo bude ďalej, a či pribudne ďaľší maród
raňajkovala som cz rožok s pomazánkou a čaj,desiata bude pro bio natur nápoj a kopa ovocia.... dnes sa chystám do posilky navečer, musí mi to výjsť lebo budem zlá 😀 😀 😀

čo dnes varíte? há?

iconka
14. jan 2013

@mimikyky moj obed z jedalne dnes bude: bravcove sote na jarnej zeleninke+salat 1371kJ

este sa netes, ja som mala foto 2dni az potom ju zamietli 😉

mimikyky
14. jan 2013

@iconka vieš čo, ak im vadila moja foto kt som tu mala tááák dlho, tak sa im potom na to vy... alebo si dám takú,kde budem obklopená všetkými deckami 😀 😀 kašlem im na foto 😝 😝

ja mám od včera ešte zapekané zemiaky a mäsko na kyslej kapuste, zaliate troškou 10%smotany na varenie 😉
dnes mám v pláne písať nejaké plániky a jedálničky, ak sa zadarí..

miskap2111
14. jan 2013

@mimikyky my dnes dojedáme z víkendu, plus ako príloha bude wok zelenina- mrazená zmes. Držím palce, nech ti dnes už konečne vyjde posilka. Ja mám dosť veľa roboty, ale snáď sa utrhnem na polhodinový beh.

mimikyky
14. jan 2013

@miskap2111 ja som plánovala ráno bežiaci pás, no posteľ vyhrala ,mám ho v spálni a keď krpec včera ponocoval, ráno dospával, a na bicák som nemala náladu a na eliptikal už vôbec nie 😝

miskap2111
14. jan 2013

@mimikyky tak ty si riadne vybavená! 🙂 Ja mám tiež pás doma, ale najradšej behám vonku. 🙂 Ale dnes dám len pás, lebo vonku to vyzerá strašne.

mimikyky
14. jan 2013

@miskap2111 ja by som vôbec nemusela do posilky chodiť 😀 pás,stacionár, eliptikal, steper,posilovacia veža na precvičenie celého tela,koooopa činiek, závačí, šikmá lavička, rebriny, hrazda, fitlopta a kopa somariniek... ale, ja keď začnem domacvičiť, vždy ma napadá, čo musím ešte kde upratať, tu zbadám špinku, tam špinku.... anesústredím sa a už to nieje ono...alebo ma niekto nase... a prestanem 😝 😝 preto chodím do tej posilky, tamlepšie vypnem 😝
a veru,aj u nás to dnes vyzerá véééľmi zaujímavo 😝

leni78
14. jan 2013

Ahoj holky, hlásím se k vám 🙂 potřebuju zhubnout 13 kg. A fakt už nepovolim 😉 Mám dotaz. Před pár dny proběhla médii zpráva, že jistý vědec přišel na to, že k hubnutí je nutné jíst jednou za 8 hodin, ne častěji. Nějak to vysvětloval, už nevím. Co vy na to dívky ? .-) Zkusí to někdo se mnou ? Vychází mi to, pokud si dám ráno v 8 jídlo ( toust, kousek šunky, sýra ) a pak až v 16 hod další jídlo, zelenina, nějaký sacharid k tomu ( brambory, těstoviny ), a pak už nic až do další snídaně, jen hodně pít. Tak co ? 🙂

miskap2111
14. jan 2013

@mimikyky je pravda, že doma je to úplne iné, ako keď je človek obklopený makačmi v posilke, či bežcami vonku. To človek nielen vypne, ale sa aj prinúti do lepších výkonov. Mne to však vonku úplne inak ubieha. Ale som rada za ten pás, čo mám doma. Aspoň tých 30-40 minút na tom vydržím a aj sa prinútim. Veď keď už to zaberá miesto (ja bývam v byte), tak nech je to aspoň využité. 😀

mimikyky
14. jan 2013

@miskap2111 aj my bývame v byte 😀 máme blízko park,tak snáď tento rok budem chodiť behať aj tam 😝

erulka77
14. jan 2013

@leni78 ja si myslim ze to pravda nie je jest kazde tri hodiny a mensie porcie to zabera urcite samozrejme hodne tekutín 🙂 ja to mam vyskusane

mimikyky
14. jan 2013

@leni78 ahoj.... nie, to som nevidela ani nepočula... ja do takéhoto niečoho určite nejdem 😝

miskap2111
14. jan 2013

@leni78 ja by som sa tohto trošku bála. Už aj tak mám spomalený metabolizmus, tak do toho raďšej nejdem. Inak, tie teórie si už asi všetky odporujú. Jedna vraví tak, druhá zas úplný opak. Verím, že možeš takto schudnúť, ale možno preto, že budeš hladná. A po čase, ti ten hlad prestane vadiť- ja už som bola v mojom živote na rôznych diétach a aj hladovkách. Krásne som vždy schudla, ale keď som sa vrátila do normálu, všetko bolo naspäť. Aj keď nie hneď. Možno aj v horizonte jedného roka. Ale nechcem ťa odhovárať, urob tak, aby to vyhovovalo tebe.

miskap2111
14. jan 2013

@mimikyky a to máš kde všetky tie stroje? 🙂 na to potom treba asi sepaŕatnu izbu- čo by bolo super.

leni78
14. jan 2013

Tak já to zkusím a budu takový pokusný králík 🙂Prý se tak dá shodit za týden 4,5 kg.

mimikyky
14. jan 2013

@leni78 áno, ale 4,5kg dáš dolu len prvý týždeň, a to preto,lebo sa odvodníš..a potom pôjdu dole svaly 😝

llluckaaa
14. jan 2013

@leni78 Ahoj, mám dojem, že jsem to na internetu četla, máš na mysli toto? http://www.novinky.cz/zena/zdravi/289389-osmiho... Ale pochopila jsem to tak, že se může jíst jen v průběhu osmi hodin - je jedno jaké množství a jak často. V podstatě by to znamenalo to, že např. od 9 ráno do 17 hodin odpoledne se můžeš přežírat a zbylých 16 hodin budeš hlavovět. A ten slibovaný úbytek 4,5 kilo za týden, to by si člověk tak akorát koledoval o zdravotní problémy. V podstatě to celé jde proti základním pravidlům zdravé a racionální diety, takže nic pro mě 😒