icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

miskap2111
19. jan 2013

Dievčatá, tak mám šaty! 🙂 Veľmi pekné- červené, dlhé, taký antický štýl. No a pridávam fotky môjho dnešného obeda aj s postupom. 🙂 Išlo o roládu z mletého kuracieho masa so šalátom. A takto to vyzeralo od zomletia maska, až po výsledný produkt:

vichrica
19. jan 2013

Na večeru som 1x skúšala mrkvovo-syrovú nátierku (1:1 nastrúhaná mrkva a syr, biely jogurt, cesnak). Bolo to celkom fajn. No a na obed som zjedla celú pizzu 😠 😠 Manželovi omylom dali prázdnu krabicu, tak mu ako prepáčenie dali ešte jednu k tomu a tak som poctivo do seba tlačila 😠
@miskap2111 Mňaaaaaam.

iconka
19. jan 2013

@miskap2111 vypada to super 🙂

iconka
19. jan 2013

@vichrica nooo, taka dobra pizza nie je zla 😀

iconka
19. jan 2013

Cicer je uz namoceny, zajtra skusim spravit ten hummus, dufam, ze sa podari a tiez teda idem spravit to Miskine tofu 😉

Prave som docvicila, presla som na druhy level, som mrtva, ale to je len a len dobre. 😀

borkavan
19. jan 2013

@miskap2111 paráda, mňam, to si spravím aj ja. a z čoho je tá plnka?
Inak ukáž aj tie šatečky.

borkavan
19. jan 2013

@miskap2111 aj ja lubim alpro soja mlieko. mňam. som nevedela, že je to z Belgicka. Ked som bola v Anglicku tam to mali v TEscu, aj tu som to videla v Tescu ale v Trenčíne, čiže takom väčšom a majú to aj v DM drogérii medzi tými zdravými výrobkami. Aj jogurty alpro soya. mňam.
@lubica69
@iconka

miskap2111
19. jan 2013

@borkavan Plnka je praženička na jarnej cibuľke. Inak recept je v podstate tento ( viď link), len adaptovaný. Ja dávam kuracie, alebo morčacie mäso a potieram jogurtom. A nedávam zeleninu dnu. Taktiež, netreba to piecť tak dlho, ako je to tam uvedené- stačí 40minút a potom asi 10minút na zapečenie jogurtu: http://varecha.pravda.sk/recepty/rolada-z-mlete...

borkavan
19. jan 2013

@luci78p presne do cottagu radšej ako pomazánka. tuniak, chery paradajky, cibulka a cottage. je to dosť síte. POmazánku si robím zo sardiniek v rajčinovej.

borkavan
19. jan 2013

@mimikyky
@iconka
@miskap2111
@luci78p
baby nebláznite tou sukromkou,hm, veď odkiaľ potom budem obkukávať recepty a tak? Veď ja tu chodím, síce nie často, lebo sa musím učiť a tak, ale všetko tu potom vždy dočítam a šmírujem a potom viem, čo mám variť a tak.
Takže ak, tak ma tam prosím zoberte. Bo ja sa vlastne aj takto učím variť, hehe, preto mám vždy také divné otázky ohladne tých jedál. 🙂

miskap2111
19. jan 2013

@borkavan veď ty si tiež jedna z nás!! 🙂 Ani bez teba by to nešlo!

borkavan
19. jan 2013

Baby tak ten Luis Amstrong sa nakoniec priznal. Práve to dávajú v správach. Akože to bolo jasné už od začiatku, že dopoval, ale teraz sa aj on sám priznal v Oprah W. show. Hm.

belissima85
19. jan 2013

ahojte aj ja chcem byt v sukromke sice mooc nepisem ale citam poctivo🙂 🙂

miskap2111
19. jan 2013

@borkavan už aj včera som to niekde zachytila. Ale bolo to viac menej jasné- len otázka času, kedy sa psychicky zlomí a prizná sa.

rainbow1
19. jan 2013

@iconka aj ja som si dnes kúpila cícer a chcela by som vyskúšať ten humus, ale podľa receptov tam ide nejaká tahini pasta, nevieš kde by sa dala kúpiť ? 😉
ako inak sa dá ešte pripraviť cícer ?

borkavan
19. jan 2013

@miskap2111 inak aká hamba, že? Pre veľa ľudí bol vzorom a tak.. Aj ja som ho obdivovala. Inak zo srandy hovorím o každom športovcovi, ktorý vyhráva nezmyselne veľakrát za sebou, že dopuje. A o ňom jedinom som to nikdy nehovorila. A vidíš. Hamba. A ešte M. Moravcová bola čistá podľa mňa. Ale ak sa príde aj na ňu, tak to vážne bude bomba. Ale však ona nebola na vrchole stále. Pekne stúpala a potom klesala.

rainbow1
19. jan 2013

...a inak schudla som 2cm v pase a 1kg od začiatku chudnutia 😉 , nie je to veľa, ale mne stačí dať dole 6kg a 10cm v pase, bo podľa stránky Veselého a výpočtu BMI mám 10cm naviac v pase a tak aj vyzerám + boky a stehná, ja som jasná hruška 😀

rainbow1
19. jan 2013

@borkavan aj ja som to sledovala, pekný vzor pre športujúcu mládež 😠

miskap2111
19. jan 2013

@borkavan , baby, tak tu sú moje šaty- zatiaľ na vešiaku 🙂 . Neviem, či mi admin túto fotku nezruší, lebo nepatrí do témy 🙂 A bolo málo svetla, takže kvalita fotky nie je dobrá. ( inak to na ľavo, je môj bežiaci pás 😀 )

iconka
19. jan 2013

Baby:
@miskap2111, @mimikyky, @rainbow1, @sylvar, iconka,@ vichrica, @borkavan, @luci78p, @belissima85, @lubica69, @sisanka, @fatima30, @mima595, @llluckaaa, @erika0802,
vytvorila som teda ja tu sukromku, tak mozte pisat tam 😉
a zaroven piste este nicky, koho tam treba dopisat, pozrela som len na par stran dozadu, isto tam nie su vsetky

iconka
19. jan 2013

@miskap2111 krasne si kupila, ja mam cervenu velmi rada

lubica69
19. jan 2013

AHojte kočenky
@mimikyky tak asi áno A názov je super Tak založ a porpidávaj Ty si taká kompetentná 😉
@miskap2111 super receptíky

iconka
19. jan 2013

@rainbow1 tiez som tu pastu nezohnala, tak urobim bez nej, to asi skor vo velkych hypermarketoch mozno, fakt neviem, ale NM je male mesto, tu som mala problem zohnat aj ten cicer 😀

lubica69
19. jan 2013

@iconka daj sem odkaz na tú súkromku

lubica69
19. jan 2013

@miskap2111 krásne

miskap2111
19. jan 2013

@iconka ešte pridaj Borku - @borkavan

lubica69
19. jan 2013
iconka
19. jan 2013

@miskap2111 tu som pridala 😉

iconka
19. jan 2013

@vichrica aj ty si tam v sukromke, skontroluj sa prosim ta

nela435
19. jan 2013

@miskap2111 roláda vypadá super ...určitě vyzkouším 🙂 co jsi dávala na ten sýr a čím je roláda potřená?děkuji 🙂