Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
Na večeru som 1x skúšala mrkvovo-syrovú nátierku (1:1 nastrúhaná mrkva a syr, biely jogurt, cesnak). Bolo to celkom fajn. No a na obed som zjedla celú pizzu 😠 😠 Manželovi omylom dali prázdnu krabicu, tak mu ako prepáčenie dali ešte jednu k tomu a tak som poctivo do seba tlačila 😠
@miskap2111 Mňaaaaaam.
@miskap2111 vypada to super 🙂
Cicer je uz namoceny, zajtra skusim spravit ten hummus, dufam, ze sa podari a tiez teda idem spravit to Miskine tofu 😉
Prave som docvicila, presla som na druhy level, som mrtva, ale to je len a len dobre. 😀
@miskap2111 paráda, mňam, to si spravím aj ja. a z čoho je tá plnka?
Inak ukáž aj tie šatečky.
@miskap2111 aj ja lubim alpro soja mlieko. mňam. som nevedela, že je to z Belgicka. Ked som bola v Anglicku tam to mali v TEscu, aj tu som to videla v Tescu ale v Trenčíne, čiže takom väčšom a majú to aj v DM drogérii medzi tými zdravými výrobkami. Aj jogurty alpro soya. mňam.
@lubica69
@iconka
@borkavan Plnka je praženička na jarnej cibuľke. Inak recept je v podstate tento ( viď link), len adaptovaný. Ja dávam kuracie, alebo morčacie mäso a potieram jogurtom. A nedávam zeleninu dnu. Taktiež, netreba to piecť tak dlho, ako je to tam uvedené- stačí 40minút a potom asi 10minút na zapečenie jogurtu: http://varecha.pravda.sk/recepty/rolada-z-mlete...
@mimikyky
@iconka
@miskap2111
@luci78p
baby nebláznite tou sukromkou,hm, veď odkiaľ potom budem obkukávať recepty a tak? Veď ja tu chodím, síce nie často, lebo sa musím učiť a tak, ale všetko tu potom vždy dočítam a šmírujem a potom viem, čo mám variť a tak.
Takže ak, tak ma tam prosím zoberte. Bo ja sa vlastne aj takto učím variť, hehe, preto mám vždy také divné otázky ohladne tých jedál. 🙂
@borkavan veď ty si tiež jedna z nás!! 🙂 Ani bez teba by to nešlo!
Baby tak ten Luis Amstrong sa nakoniec priznal. Práve to dávajú v správach. Akože to bolo jasné už od začiatku, že dopoval, ale teraz sa aj on sám priznal v Oprah W. show. Hm.
ahojte aj ja chcem byt v sukromke sice mooc nepisem ale citam poctivo🙂 🙂
@borkavan už aj včera som to niekde zachytila. Ale bolo to viac menej jasné- len otázka času, kedy sa psychicky zlomí a prizná sa.
@miskap2111 inak aká hamba, že? Pre veľa ľudí bol vzorom a tak.. Aj ja som ho obdivovala. Inak zo srandy hovorím o každom športovcovi, ktorý vyhráva nezmyselne veľakrát za sebou, že dopuje. A o ňom jedinom som to nikdy nehovorila. A vidíš. Hamba. A ešte M. Moravcová bola čistá podľa mňa. Ale ak sa príde aj na ňu, tak to vážne bude bomba. Ale však ona nebola na vrchole stále. Pekne stúpala a potom klesala.
...a inak schudla som 2cm v pase a 1kg od začiatku chudnutia 😉 , nie je to veľa, ale mne stačí dať dole 6kg a 10cm v pase, bo podľa stránky Veselého a výpočtu BMI mám 10cm naviac v pase a tak aj vyzerám + boky a stehná, ja som jasná hruška 😀
@borkavan , baby, tak tu sú moje šaty- zatiaľ na vešiaku 🙂 . Neviem, či mi admin túto fotku nezruší, lebo nepatrí do témy 🙂 A bolo málo svetla, takže kvalita fotky nie je dobrá. ( inak to na ľavo, je môj bežiaci pás 😀 )
Baby:
@miskap2111, @mimikyky, @rainbow1, @sylvar, iconka,@ vichrica, @borkavan, @luci78p, @belissima85, @lubica69, @sisanka, @fatima30, @mima595, @llluckaaa, @erika0802,
vytvorila som teda ja tu sukromku, tak mozte pisat tam 😉
a zaroven piste este nicky, koho tam treba dopisat, pozrela som len na par stran dozadu, isto tam nie su vsetky
@miskap2111 krasne si kupila, ja mam cervenu velmi rada
AHojte kočenky
@mimikyky tak asi áno A názov je super Tak založ a porpidávaj Ty si taká kompetentná 😉
@miskap2111 super receptíky
@miskap2111 krásne
@miskap2111 tu som pridala 😉
@miskap2111 roláda vypadá super ...určitě vyzkouším 🙂 co jsi dávala na ten sýr a čím je roláda potřená?děkuji 🙂

Dievčatá, tak mám šaty! 🙂 Veľmi pekné- červené, dlhé, taký antický štýl. No a pridávam fotky môjho dnešného obeda aj s postupom. 🙂 Išlo o roládu z mletého kuracieho masa so šalátom. A takto to vyzeralo od zomletia maska, až po výsledný produkt: